Nyheter

Khamzat Chimaev möter Rhys McKee på Fight Island – återvänder till weltervikt

Khamzat Chimaev vs Rhys McKee ufc fight island

Svenske UFC-fightern Khamzat Chimaev är klar för sin andra match på mindre än 2 veckor. Denna gång är det i welterviktsklassen.

Khamzat återvänder till weltervikt

Efter att ha gått sin UFC-debut på kort varsel, är Stockholmsfightern Khamzat Chimaev klar för sin andra match i UFC. Matchen blev officiell under nattens UFC-gala, där nord-irländske Rhys McKee står för motståndet och viktklassen är weltervikt.

Chimaev gjorde sin UFC-debut mot John Phillips på Fight Island i torsdags, och dominerade Phillips totalt innan han avslutade honom via D’Arce choke i den andra ronden. Matchen var i mellanviktsklassen och efter matchen meddelade Chimaev att han ville gå sina framtida matcher i weltervikt, vilket har varit hans viktklass.

McKee

McKee har haft bältet i BAMMA, och gjorde sin debut i weltervikt förra året när han besegrade Hakon Foss i Cage Warriors. Den 24-årige Belfast-fightern har ett record på 10-2 och en oavgjord. Alla McKees vinster har varit via avslut, 7 via TKO/KO och 3 via submission.

Chimaev

26-årige Chimaev har ett perfekt record på 7-0 där han avslutat alla sina motståndare, 3 via TKO/KO och 4 via submission. Ingen av Chimaevs tidigare motståndare har lyckats klara sig till den tredje ronden.

Matchen äger rum den 25:e juli på Fight Island.

Föregående artikel

UFC Fight Night 179: Jack Hermansson besegrar Kelvin Gastelum via submission

Nästa artikel

UFC Fight Night 179: Rafael Fiziev besegrar Marc Diakese

Skriven av

Jaser Davari

Relaterade Artiklar

Sök