14 June, 2024
Nyheter

Khamzat Chimaev ser ut att gå match på UFC 300!

Av

Hugo Lindström

18/01/2024
Khamzat Chimaev innan han kliver in i buren på BRAVE

I ett kryptiskt inlägg på Instagram antyder Khamzat Chimaev sig vara bokad för en match på UFC 300.

Khamzat Chimaev på UFC 300?

UFC’s trehundrade event närmar sig och hittills är det fortfarande mycket vi inte vet. Relativt få matcher har blivit annonserade och somliga har redan börjat kalla galan för en flopp. Men nu verkar det som om stora nyheter är nära.

Efter att UFC offentliggjorde en match mellan Max Holloway och Justin Gaethje verkar ännu en stormatch vara i görningen. Khamzat Chimaev laddade upp ett inlägg på sin Instagram. En svartvit bild som verkar vara tagen under hård träning. Runt honom bokstäver som tillsammans gör upp numret ”300”. Flera nyhetssidor har rapporterat om bilden och verkar vara eniga i att det handlar om UFC 300.

Bara två möjliga matcher

Khamzat är rankad nia i mellanvikten. Ovanför honom finns enbart två fighters som inte redan är bokade för att gå match. Dessa är Jared Cannonier och Israel Adesanya.

Adesanya gick senast match när han förlorade mot Sean Strickland. Sedan dess har han hunnit ta en paus för att snabbt antyda en återvändo till sporten. Han har även tidigare uttryckt sitt intresse för att möta just Khamzat.

Det kom även rykten i december förra året att en match mellan de två var i görningen.

Vem vill du se Khamzat möta ifall han är klar och redo för UFC 300? Israel Adesanya eller Jared Cannonier?

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök