UFC

Khamzat Chimaev utan Andreas Michael under UFC 294

Khamzat Chimaev och Coach Andreas Michael

Under UFC 294 kommer Khamzat Chimaev Ställas mot Kamaru Usman. Han kommer dock inte ha  tränaren Andreas Michael vid sin sida i samband med matchen.

Khamzat Chimaev kommer ha Azamat “Ozzy” Dugulubgov i sin hörna istället för Andreas Michael

MMA-karriären inleddes på Apex i Kalmar, men under hela sin tid som aktivt proffs har Chimav tillhört Allstars Training Center i Stockholm. Under den perioden har ”Borz” alltid haft Michael i sin hörna.

Som bekant har Chimaev utvandrat från Sverige till Förenade Arabemiraten. ”Borz” har genomfört hela sitt träningsläger på plats i Abu Dhabi, men han har haft flera svenska profiler som stöd under upptakten till lördagens match. Många har spekulerat huruvida Michael kommer vara närvarande som sekond i samband med matchen mot Usman. Nu står det klart att Allstars huvudtränare inte är på plats i Abu Dhabi.

Chimaev har istället valt ut tre andra som som kommer agera sekonder i samband med helgens drabbning. Strikingcoachen Joakim Karlsson, som funnits vid Chimaevs sida under upptakten till matchen, kommer finnas vid ”Borz” sida. Chimaev kommer även ha med sig en BJJ-specialist i form av Allstars Alan Do Nascimento. Även tränaren Azamat “Ozzy” Dugulubgov kommer finnas på plats som sekond under morgondagens gala.

Varken Chimaev, Michael eller Allstars har gjort några uttalanden om Chimaves nuvarande gymtillhörighet.

Huvudkortet för UFC 294 sänds exklusivt på Viaplay och huvudkortet drar igång 20:00 på lördagskvällen.

Föregående artikel

Khamzat Chimaev bekräftar – ”Skickade bilden till Paulo Costas flickvän”

Nästa artikel

Georges St-Pierre mot Nick Diaz inställd efter skador

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök