16 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
UFC

Khamzat Chimaev varnad av rivalen Bo Nickal

Av

Vincent Aasa

19/06/2024
bo nickal khamzat chimaev

Den snabbt växande UFC stjärnan Bo Nickal har sågat rivalen Khamzat Chimaev efter att Tjetjenien blivit tvingad att dra sig ur matchen mot Robert Whittaker denna helg, på grund av hälsoorsaker. 

Tycker att Khamzat tappar sin aura

Förra veckan droppades nyheterna som en bomb. Dana White gick offentligt med att den skräckinjagande mellanviktsutmanaren, Khamzat ”Borz” Chimaev, inte kommer att gå sin schemalagda match mot Robert Whittaker nu i helgen. Den matchen har dock fått en ersättare för Chimaev’s frånvaro.

Borz var en gång klassad som en av de mest skräckinjagande fajters under organisationens namn. Det ansågs att många försökte undvika att stå inför att möta honom i buren. Chimaev ansågs också av många att han skulle potentiellt kunna ta sig till en världstitel i två viktklasser. 30 åringen har dock haft det väldigt tufft med hälsan på senaste åren. Någonting som har påverkat förmågan att vara aktiv för UFC. En annan mellanviktstjärna, Bo Nickal, har en nylig pågående konflikt med stjärnan. Tjetjenien har nyligt gått ut med ett uttalande att Nickal inte kan brottas. Trots den starka framgångsrika brottningsbakgrunden.


I följd av att Chimaev varit tvungen att hoppa av ännu en match, så har nu den amerikanska utmanaren gått ut med åsikterna om att Tjetjenien har tappat sin ”aura”. 30 åringen har blivit schemlagd för att gå huvudmatch 5 olika gånger. Men alla dessa har blivit inställda. Många spekulerar på internet om en förbannelse över stjärnans maximala otur.

På en Podcast på Youtube hade Nickal detta att säga angående allting.

That dude is losing his aura a bit. He just needs to keep freaking winning and not doing this crap.

Who was his last fight? He hasn’t fought a real 185lber ever. Just don’t get sick

Amerikanen fortsätter att spekulera.


I don’t think he’s overtraining, I think he’s over partying. I’ve just heard rumors of him and (Darren) Till and stuff, like crazy stuff.

Dock så har Darren Till tagit sig till X för att lägga sin kommentar om anklagelserna.

Dana White håller med om att det är svårt att hantera situationen

Khamzat Chimaev har inte bara haft problem med sjukdomar och sitt immunförsvar. Han har också problem med att få ett visum för att kunna ta sig till Amerika. På grund av detta är han limiterad till att bara gå match på UFC eventen i mellanöstern. Dana White höll nyligen med om att det är svårt att hantera denna situation då han är på andra sidan planeten.


Lately, it’s been hard to get him into the Octagon, every time he gets close to fighting he gets really sick, I don’t know what to say. It’s not like he’s in America so we can have doctors look at him, he’s so out of touch so it’s tough to deal with.

Borz kommer ifrån en vinst mot den föredetta welterviktmästaren Kamaru Usman. Matchen var i mellanvikt och ägde rum på UFC 294 i Oktober förra året.

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Kayla Harrison biter tillbaka mot Julianna Pena efter hennes senaste anklagelse
🥊
Jake Paul Mike Perry
Jake Paul retar gallfeber på Mike Perry med en busringning
🥊 Låtsades vara en journalist från ESPN
UFC Brad Tavares Virna Jandiroba Amanda Lemos
UFC Vegas 94: Lemos vs. Jandiroba – Matchkort, sändningstider och odds
🥊 Brad Tavares fajtas i den delade huvudmatchen
Conor McGregor Khabib Nurmagomedov UFC 229
VIDEO: Khabib Nurmagomedov hånar Conor under UFC 229
🥊 UFC släpper avslöjande video från stormatchen
Mike Perry Jake Paul
Mike Perry avslöjar hur han ska besegra Jake Paul
🥊 Sågar Pauls insats mot Nate Diaz
Tom Aspinall knogar
Tom Aspinall doppar knogarna i bensin inför titelmatchen
🥊 Berättar om förberedelserna inför titelmatchen

Här kan du söka!

Search