Kimura Matchmaker UFC 246

Simon Tingberg

Årtiondets första UFC gala är nu över och det var UFC 246 som ägde rum i Las Vegas under natten mot söndagen. Till skillnad från många andra PPV galor så var det ingen titelmatch som stod som huvudmatch. Istället så det ett welterviktsmöte mellan dom ursprungliga lättviktarna Conor McGregor och Donald Cerrone. Det har ju inte undgått någon att McGregor stod som segrade i fighten efter att ha avslutat Cerrone i den första ronden. Kimura Matchmaker är tillbaka och matchar vinnarna från huvudkortet mot kommande tänkbara motståndare.

Weltervikt Conor McGregor vs Nate Diaz 3

Ja det kryllar ju utav alternativ för McGregor och det har det alltid gjort. Finns många fighters som vill möta honom och han har även en tendens att få dom fighter som han vill ha då han har den status han har i UFC. Dana White säger att McGregor är näste att få utmana om lättviktsbältet, och möta vinnaren mellan Khabib Nurmagomedov och Tony Ferguson. Skulle dock själv anse att Nurmagomedov bör möta Justin Gaethje om han vinner. Om Ferguson vinner så bör Nurmagomedov få ett omedelbart returmöte. McGregor själv har hintat om att fortsätta i weltervikt och möta mästaren Kamaru Usman eller BMF bälteshållaren Jorge Masvidal. Jag vill hans kommande matchning med sportsliga ögon men samtidigt använda lite logik i hur verkligheten ser ut. Hade McGregors seger över Cerrone varit i lättvikt så hade jag ansett att han var ett steg närmare en titelmatch. Men då segern var i weltervikt så så är han närmare en titelmatch i weltervikt men har en bit kvar. Masvidal har varit en utav McGregors önskemotståndare, själv anser jag att Masvidal bör fightas mot Usman om titeln. Det är möjligt att Masvidal hellre vill möta McGregor men sportsligt så bör Usman vs Masvidal ske. Då McGregor ändå är den han är så skall han ha en stormatch i weltervikten. Vem är då bättre lämpad än Nate Diaz? Dom har gått två fighter mot varandra under 2016 och har varsin vinst. Fighterna har varit bland dom största i UFC:s historia. Nu när det gått några år så är det tid för en trilogi match. Diaz är rankad sjua i weltervikten och kommer från en förlust så rent sportsligt så är det logiskt att dom båda möts igen.

Bantamvikt Holly Holm vs Germaine de Randamie 2

Holly Holm tog sen seger över Raquel Pennington genom enhälligt domslut. Innan dess hade hon en knockout förlust i den första ronden mot mästarinnan Amanda Nunes. Holm har haft flera försök att åter igen bli UFC mästarinna sedan hon förlorade sitt bälte under 2016. Holm har gått ut med att hon vill göra ett ytterligare försök att gå för ett bälte. Hon är idag rankad tre i bantamviktsdivisionen. Nummer ett rankade Germaine de Randamie förlorade senast mot mästarinnan Nunes genom enhälligt domslut under UFC 245, Las Vegas december 2019. de Randamie behöver en seger mot bra motstånd innan hon kan få en till titelmatch precis som Holm. Varför inte matcha dom två mot varandra? Dom har mötts en gång tidigare under UFC 208, Brooklyn februari 2017. Då möttes dom om det vakanta fjäderviktsbältet. de Randamie vann då genom enhälligt domslut.

Tungvikt Aleksei Oleinik vs Shamil Abdurakhimov

När jag gjorde en matchmaker för förlorarna från UFC 242, Abu Dhabi september 2019 så kom Shamil Abdurakhimov från en förlust genom TKO i den andra ronden mot Curtis Blaydes. Jag matchade då Abdurakhimov mot Aleksei Oleinik. Gör samma matchning nu efter Oleiniks seger över Maurice Green under UFC 246, där Oleinik segrade genom submission i andra ronden. Både Abdruakhimov och Oleinik är nära varandra i ranking 10:a respektive 12:a. Det skulle bli en klassisk striker vs grappler fight och det skulle bli spännande att se vem som implantera sitt game. Abdurakhimov är från Ryssland och Oleinik är från Ukraina så vore roligt om fighten kunde äga rum på en gala i Ryssland.

Bantamvikt Brian Kelleher vs Urijah Faber

Brian Kelleher besegrade Ode Osbourne genom submission i den första ronden och vann en POTN bonus. Kelleher som såg riktigt bra ut bröt då en förlustsvit på två fighter. Kelleher är idag orankad och kan behöva en seger till innan han blir rankad eller får möta rankat motstånd. Urijah Faber gjorde under 2019 comeback efter att ha gått i pension under 2016. I Fabers comeback så besegrade han Ricky Simon och blev då rankad på fjortonde plats. Faber fick sedan topp motstånd i form utav Petr Yan och blev där brutalt knockad i den tredje ronden under UFC 245, Las Vegas december 2019. Faber som är fyrtio år har kanske inte vad som krävs längre för toppmotståndet i divisionen. Vill Faber som idag är orankad fortsätta fightas så lär det bli mindre matcher. Brian Kelleher kan vara en bra sportslig matchning där vinnaren får möta rankat motstånd.

Lättvikt Carlos Diego Ferrera vs Donald Cerrone

Carlos Diego Ferrera tog en stor seger då han besegrade den före detta lättviktsmästaren och 11:e rankade Anthony Pettis genom submission i den andra ronden. Pettis har varit ojämn i sin prestationer senaste åren men Ferreras seger över Pettis får ses som en skräll. När Kimura redaktionen skulle tippa vinnarna på huvudkortet så tippade endast en utav åtta Ferrera som vinnare. Han lär nu slå sig in på rankingen mellan tionde och femtonde plats. Det var också han sjätte raka vinst och förtjänar nu en bra motståndare. Den femte rankade lättviktaren Donald Cerrone förlorade som bekant huvudmatchen under UFC 246 genom knockout i den första ronden. Detta var Cerrones tredje raka förlust och andra raka som han förlorade genom avslut i den första ronden. Cerrone lär aldrig bli mästare i UFC. Han är dock en ikon i UFC och har alltid gått många fighter även mot mycket lägre rankat motstånd. Cerrone älskar att fightas vilket han även sa efter förlusten mot McGregor och han kommer fortsätta fightas. Oavsett om det är i toppskiktet, på mindre galor eller för att agera gatekeeper så kommer han att fightas. Matematiskt sätt så skulle en fight mellan Cerrone och Ferrera vara logisk. Cerrone rankad femma med tre raka förluster och Ferrera som lär vara rankad mellan 10 och 15 med sex raka vinster. Ferrera är också en jämn motståndare för Cerrone. Skall Cerrone fortsätta kunna vara aktuell att emellanåt möta toppskiktet så behöver han vinna ibland, och Ferrera kan han besegra. Vi ska dock inte glömma att Ferrera skrällde mot Pettis och kan skrälla igen mot Cerrone och då har vi ett nytt namn i toppskiktet.

 

 

 

 

+5
Dana Sad
Dana Happy
Alistair Overeem media event

Alistair Overeem gör en sista satsning mot tungviktstiteln i UFC

Johan Lorentzon

UFCs tungviktare Alistair Overeem säger att han kommer göra en sista satsning mot att nå UFC-guld innan han lägger handskarna på hyllan.

Tung karriär inom kampsporten

Alistair Overeem har hunnit bli 40 år gammal och har inget att skämmas för i sin MMA-karriär, eller kampsportskarriär för den delen. Han anses tillhöra en av de bästa tungviktarna i världen och har mer kampsportserfarenhet än de flesta fighters idag. Innan UFC hade han en lysande karriär som kickboxare i K1, där han även var tungviktsmästaren. Han sadlade senare om till MMA och knep även bälten i MMA-organisationerna Strikeforce och DREAM. En sak som är en liten svart plump i hans resumé är att han aldrig fått känna på UFC-guld. Trots att han varit nära och kunnat känna lukten så har han snubblat på mållinjen. Han har tidigare också sagt att han är nöjd med sin karriär, men att ett bälte i UFC hade varit grädde på moset.

På sociala medier gick Overeem ut med att han kommer göra en sista satsning mot bältet innan han går i pension.

För närvarande har han vunnit tre av sina fyra senaste matcher på knockout så en sista satsning mot bältet är inte orimligt trots sin höga ålder.

Läs mer
+1
Dana Sad
Dana Happy

Video
Vitor Belfort visar upp sin superkropp inför debuten i ONE Championship

Johan Lorentzon

Den före detta lätta tungviktsmästaren i UFC Vitor Belfort gör snart debut i ONE Championship och visar upp sin fysiska form på sociala medier.

Vitor Belfort har inte gått match sen sin knockout-förlust 2018 mot Lyoto Machida, en match som också blev veteranens sista i UFC då han samtidigt annonserade sin pension. Handskarna stannade dock inte på hyllan speciellt länge då han kort därefter skrev kontrakt med ONE Championship. Tanken var att han skulle göra sin debut i organisationen mot Alain Ngalani tidigare i år, men som mycket annat blev denna match uppskjuten på grund av COVID-19 pandemin.

I väntans tider visade Belfort nyligen upp sin nya form på Instagram.

“The devil has no feelings, that’s why he don’t care about your feelings, he only acts in your head, because only the head governs, not your feelings,”

En av legenderna inom MMA

Det bör nämnas att Vitor har hunnit bli 43 år gammal. Han är en av veteranerna i MMA och gjorde sin debut i UFC redan som 19-åring och har sedan dess hunnit gå matcher i princip alla större MMA-organisationer som existerat. Större delen av karriären har han dock spenderat i UFC och PRIDE. Idag tillhör han en av de fighters som räknas till legender inom MMA och har ett record på 26 vinster och 14 förluster.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Se den officiella affischen för det andra event på UFC Fight Island

Johan Lorentzon

UFC är i fullgång med att lansera det första eventet på sin omtalade fighting ö. Nu har de släppt den officiella promo-affischen för det andra eventet.

Svenskar  fighters invaderar ön

Den 11:e juli går UFC 252 av stapeln och kommer vara det först eventet som hålls i Abu Dhabi på UFCs nybyggda ”Fight Island”. Denna gala kommer följas av tre till mindre Fight Night-galor där vi bland annat kommer att få se tre svenskar i form av Jack Hermanson, Alexander Gustafssons comeback och Pannie Kianzad.

I natt släppte UFC den officiella affischen för deras andra event som går den 15:e juli. I huvudmatchen ser vi Calvin Kattar möta Dan Ige för en plats i topp fem i divisionen. Supporten står Pedro Munhoz och Frankie Edgar för.

Här nedan är hela det rådande matchkortet.

Main card

Pedro Munhoz vs. Frankie Edgar
Carla Esparza vs. Marina Rodriguez
Abdul Razak Alhassan vs. Mounir Lazzez
Jared Gordon vs. Chris Fishgold

Underkort

Modestas Bukauskas vs. Vinicius Moreira
Molly McCann vs. Taila Santos
Ricardo Ramos vs. Lerone Murphy
John Phillips vs. Dusko Todorovic
Tim Elliott vs. Ryan Benoit
Diana Belbita vs. Liana Jojua

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Colby Covington till Dana White: Låt mig ta hand om Jorge Masvidal

Anton

Colby Covington säger sig villig att lösa de problem som Dana White har med BMF-titelhållaren Jorge Masvidal. Covington erbjuder sig att “ta hand om” sin tidigare vän och gym-kamrat i oktagonen.

Covington jagar Masvidal

Colby “Chaos” Covington (15-2) är redo att ta sig an UFCs slitgöra när det kommer till Jorge “Gamebred” Masvidal (35-13)! Masvidal är för tillfället involverad i en dispyt gällande hans kontrakt med organisationen, och Covington ser scenariot som ett ypperligt tillfälle att göra sin röst hörd. De två forna vännerna har inte kommit överens den senaste tiden. Från att vara gym-kamrater och dela en god vänskap, har en hätsk osämja trängt sig in mellan dem.

Colby har tidigare föreslagit att han vill möta Masvidal i sin första match under 2020. Efter att ha suttit vid sidlinjen av sporten till följd av en käkfraktur han ådrog sig i titelmatchen mot Kamaru Usman (16-1), säger sig Covington nu vara redo att återigen sätta sin fot i oktagonen. Masvidal själv har inte gått match sedan november förra året, och tycks i dagsläget mest bekymrad över hans gällande kontrakt med UFC, då kubanen bland annat givit uttryck för en önskan om att få lämna organisationen.

Masvidal är rädd

Under en intervju nyligen föreslår Colby Covington att det inte är en fråga om pengarna för Masvidal. Han påstår att “Gamebred” inte lever upp till sitt smeknamn och är rädd för att ta upp till kamp. Colby erbjuder sina tjänster till UFCs president Dana White, och påstår att han skulle avsluta Masvidal i en potentiell match.

I know Dana’s having a dispute with ‘Street Judas’ Masvidal right now. Hey Dana, you know who to call. Call me, bro. I’ll finish ‘Street Judas’ off. I’ll send that dude to the morgue, he won’t ever fight again. He’s got the BMF title but that’s not even a real title, it’s a participation trophy. He’s really got the SMF title right now. The saddest motherfucker, or the scaredest motherfucker. It wasn’t a money issue, it was a scared issue.

 

Hur situationen för Masvidal löser sig, samt vem som blir Covingtons nästa motståndare återstår att se. För varje förolämpning som sänds mellan de två, bör förväntningarna inför en potentiell match de två emellan bli allt högre.

Läs mer
+9
Dana Sad
Dana Happy

MMA-legendaren försvarar Himmler-citaten

Anton

MMA-legendaren Renzo Gracie har återigen hamnat i onåd hos MMA-fans som allmänheten efter att han försvarat ett citat av en av de mest prominenta ledarna i Nazityskland, Heinrich Himmler. Renzo påstår sig “älska” citatet och vägrar ursäkta sig.

Renzo och Himmler

Renzo Gracie (14-7-1, 1 NC) har återigen blivit ett samtalsämne efter ett av hans upptåg. Den här gången är det ett citat som ställt till med trubbel för den 53-årige brasilianaren. Renzo lade upp ett Tweet för 8 år sedan i vilket han citerade ledaren för SS (Schutzstaffel) Heinrich Himmler. “Meine Ehre Heisst Treue” översätts till svenska som “Lojalitet är min ära” och var den nazistiska paramilitära organisationens motto. Himmler erkänns som en av de mest framstående ledarna i Nazityskland, och innehade en kritisk roll i den “slutgiltiga lösningen”, vars syfte var att utrota judendomen.

Renzo Gracies försvar av citatet har lett till en storm av kritik i sitt hemland Brasilien, likväl som på sociala medier. Han blev nyligen tilldelad titeln som “Ambassadör för turism” av nationens populistiske president Jair Bolsonaro, och har i den rollen bland annat hotat med att strypa Frankrikes ledare Emmanuel Macron.

Renzo går efter Macron

I ett Tweet nyligen går PRIDE-veteranen Renzo Gracie efter Frankrikes president Emmanuel Macron, likväl som den franska befolkningen. Han påstår att det inte är “hans fel” att Nazityskland besegrade Frankrike under andra världskriget, och att den förlusten lett till att dagens fransmän är svaga nog att rösta fram en president som Macron. Detta gjordes i försvar av ett Tweet från 2012, i vilket Renzo citerar Heinrich Himmler med orden “My honour is my loyalty”.

Vill lära sig mer om Himmler

När ett fan svarar Rezons inlägg och föreslår att det är marxister som vridit bilden av Himmler till något negativt, svarar Renzo att han skall lära sig mer om SS-ledaren, och tackar för upplysningen.

Den fega Himmler

Dock säger sig Renzo anse att Himmler var en ynkrygg och fick den död han förtjänade. Detta kom som svar på ännu ett fan, som skrev om Himmlers död via självmord i ett brittiskt fångläger.

Renzo avslutar med att gräma sig över folks kritik av hans karaktär.

Renzo och hans likasinnade tycks anse att ett citat är ett citat, oavsett vem som ursprungligen uttalade orden. Om han själv sympatiserar med Nazisternas världsåskådning får dock bli osagt.

Läs mer
+3
Dana Sad
Dana Happy

Boxningstalangen Ryan Garcia vill möta Cejudo och Dillon Danis i MMA

Anton

Den obesegrade boxningsstjärnan Ryan Garcia har uttalat sig om att han kan tänka sig möta både den forne bantamviktsmästaren i UFC Henry Cejudo som den obesegrade Bellator-fightern Dillon Danis i MMA.

En Kampvillig Garcia

Boxningsundret Ryan Garcia (20-0, 12 KOs) anser sig kunna besegra både Henry Cejudo (16-2) som Dillon Danis (2-0) i en MMA-fight. I en intervju på ESPN med MMA-journalisten Ariel Helwani gjorde Garcia det klart att han inte har en alltför stor respekt för det två, som han haft ordutbyten med på sociala medier. Trots att Garcia vidhåller att han inte utmanat Cejudo till en match tidigare, har den forne bantamviktsmästarens gensvar på hans kommentarer inte givit 21-åringen något alternativ. Garcia förklarar att han “måste knocka” Triple-C. När det kommer till Danis, vill Garcia förödmjuka “Conor McGregors hund”.

Garcia vs. Cejudo

Under intervjun med Ariel Helwani förklarar Ryan Garcia att osämja med Henry Cejudo började med en komplimang från boxningsynglingen. Efter att Garcia berömt Cejudo för sin skicklighet i det stående mot Dominick Cruz, och föreslagit att mästaren inte borde gå i pension, beskriver han hur Cejudo blev “galen” av kommentaren. Efter att Garcia presenterat frågan om hur Cejudo skulle klara sig mot honom i en boxningsmatch, skall Cejudo ha tagit sig illa vid. Nu säger sig Garcia inte ha något val, han måste knocka den pensionerade dubbelmästaren.

The only time I’ve seen him was the fight that he had against Dominick Cruz, when the UFC came back. I actually liked his hands a little bit. I wrote him a message. I was like ‘hey man, you’re pretty good, don’t retire, just keep going.’ I ended p Tweeting that and he ended up going crazy. I’m like ‘I didn’t even call you out, my guy.’ All I said was ‘yo, how would he do in a fight against me?’ cause I thought his hand were good. He took it the wrong way, so I mean, now I’m going to have to knock him out. He’s a cool dude, but I’m going to knock him out.

 

Garcia vs. Danis

Garcia fortsätter med MMA-fighter nummer två som han bråkar med. I det här fallet är det den excentriske Bellator-mellanviktaren Dillon Danis som krälat sin in under skinnet på boxaren. Enligt Garcia skall Danis ha börjat lämna kommentarer på diverse videor, vilket tycks vara oförlåtligt. Efter att han fått reda på att BJJ-specialisten Danis tränar med superstjärnan Conor McGregor (22-4), är det upp till kamp för Garcia.

He’s an ugly little boy. That’s what he is. I have no idea what his beef with me is. He literally started commenting on every video I have, and I’m like ‘man, this guy’s a big fan.’ I thought he was a fan. I didn’t know who he was. I was like ‘who is this guy?’ I did a little research and I guess it’s Conor McGregor’s little dog. Something like that.

 

MMA-bur framför boxningsring

Garcia avslutar med att föreslå att han hellre skulle ta sig an de två i MMA framför boxning.

You know what I think I would do, instead of what everybody thinks I would do? I would go in the MMA ring with them. I would be that ballsy to do it.

 

Skulle Garcia i buren vara en ny Ray Mercer-situation? Eller kan han prestera utöver förväntningarna i en MMA-match med två rutinerade profiler inom sporten?

Läs mer
-5
Dana Sad
Dana Happy

Hjärtekrossande bilden på Hooker och dottern – i Corona-karantänen efter matchen mot Poirier

Anton

UFC-lättviktaren Dan Hooker har förpassats till karantän efter sin match mot den tidigare titelutmanaren Dustin Poirier i helgen. Hooker, som förlorade matchen via enhälligt beslut, får leva separerad från sin dotter under sin tid i karantän.

Vid sin hemkomst till Nya Zeeland efter förlusten mot Dustin “The Diamond” Poirier (26-6, 1 NC) under UFC Fight Night 176, blev det ingen tröst i att omfamna familj och vänner för lättviktaren Dan “The Hangman” Hooker (20-9). Till följd av de åtgärder som Nya Zeeland infört för att bekämpa Corona-viruset, får “The Hangman” hänga huvudet i ensamhet, då han i dagsläget sitter i karantän. Via Instagram meddelar nyzeeländaren om sin situation, och har lagt upp en hjärtekrossande bild på sig själv separerad från sin dotter via ett stängsel.

 

Visa det här inlägget på Instagram

 

So close and yet so far! #familyovereverything

Ett inlägg delat av Dan “Hangman” Hooker (@danhangman) 29 Jun 2020 kl. 10:19 PDT

So close and yet so far!

 

Undertill skriver Hooker kortfattigt att de är så nära, men ändå så långt borta.

I och med förlusten blev det ingen succéhistoria för Dan Hooker i Las Vegas. Efter att ha mött och besegrat flertalet erkända kämpar i UFCs mest talangfyllda viktklass, hade “The Hangman” förhoppningar om att kunna ta ett ordentligt kliv i rankningen i och med en seger över Poirier. Dock visade sig Dustin vara snäppet skarpare i deras möte, och behåller sin plats på topp-3 rankningen i divisionen. Vad som väntar härnäst rent tävlingsmässigt för Hooker återstår att se. Närmast honom om hjärtat i dagsläget ligger dock nog att återförenas med sin dotter.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Conor McGregors topp-3 motståndare vid eventuell comeback

Anton

Conor McGregors coach John Kavanagh avslöjar att det finns tre motståndare som skulle intressera honom vid Conors återkomst. Antingen en tredje match med Nate Diaz, ett returmöte med Khabib Nurmagomedov eller Justin Gaethje.

McGregor i pension

Alla i Conor McGregors (22-4) bekantskapskrets tycks vara övertygade om att den forne dubbelmästaren funnit ro i sin roll som pensionerad MMA-fighter. Det var tidigare under detta året som irländaren för en andra gång i sin karriär lade handskarna på hyllan, tillsynes för gott den här gången. McGregor gick endast en match sedan sin återkomst till sporten i januari, i vilken han på imponerande vis besegrade UFC-veteranen Donald “Cowboy” Cerrone (36-16,1 NC) i huvudmatchen under UFC 246.

Där efter uppstod det diskussioner om vad som väntade härnäst för “Magic Mac”. Han tycktes ha fler valmöjligheter än tidigare i sin karriär, då både den lätta- som welterviktsdivisionen låg öppen för hans stjärnstatus att välja och vraka bland kvalificerat motstånd. Dock föll alla bitar inte på plats för honom. Enligt UFCs president Dana White önskade Conor möta den nykrönte interim-mästaren i lättvikt Justin “The Highlight” Gaethje (22-2), en matchning som dock inte var inte aktuell, och McGregor pensionerade sig från sporten. Dock finns det en möjlighet att han återvänder, och om så är fallet finns det tre matchningar hans coach John Kavanagh skulle vara intresserad i.

Pensionerad, för nu

I en intervju nyligen talade McGregors huvudcoach John Kavanagh ut om sin stjärnatlets pension från MMA. Kavanagh förklarar att så gott han vet så är Mcgregor inte längre aktiv som tävlande i sporten.

Yes, he is retired, as far as I can tell. That’s what he said, isn’t it?

När det kommer till möjligheten att övertala Conor till att återigen kliva in i buren, berättar Kavanagh att den inte finns. Enbart McGregor kan övertyga McGregor, berättar han. Dock förkastar inte Kavanagh allt hopp om en återkomst.

I can’t convince Conor to do shit. Conor will tell Conor what he’s gonna do. And who knows? Who knows what’s gonna happen in the future? But as for now, he’s retired.

Tre tänkbara matchningar

Om McGregor kommer ur sin pension, finns det tre matchningar som Kavanagh skulle finna intressanta berättar han. En trilogi-match med Stockton-sonen Nate Diaz (20-12), Ett andra möte med den regerande lättviktsmästaren Khabib Nurmagomedov (28-0) samt Justin Gaethje.

Three fights I would like to see, I’ll give you my top three. It would be Gaethje, I would love that fight, it would be awesome. Diaz, the trilogy, and the Khabib rematch. They would be the three fights I would be very interested in.

Hur det väl blir med Mcgregor framöver återstår att se. Är han verkligen klar i sporten, eller finns det mer för 31-åringen att uträtta i oktagonen?

Läs mer
-10
Dana Sad
Dana Happy

Michelle Waterson vs. Angela Hill planerad till den 22 augusti

Anton

Ett möte i stråvikt mellan Michelle Waterson och Angela Hill planeras äga rum den 22 augusti. Både Waterson som Hill har varsin förlust i ryggen inför mötet som äger rum i Las Vegas, Nevada. Waterson är rankad nummer 8 i stråviktsdivisionen, medans Hill är rankad nummer 13.

Michelle “The Karate Hottie” Waterson (17-8) möter Angela “Overkill” Hill (12-8) om knappa två månader när de två stråviktskvinnorna planeras kliva in i oktagonen den 22 augusti i Las Vegas, Nevada. Huvudmatch under UFC-galan är en match i mellanvikt mellan den flerfaldiga titelutmanaren Yoel Romero (13-5) och Uriah Hall (15-9). De två kvinnorna kommer från förluster, när Waterson led en förlust mot den forna mästarinnan av viktklassen Carla Esparza (16-6) från UFC 249, och Hill inte mäktade med den tidigare titelutmanaren Claudia Gadelha (18-4) under UFC Fight Night den 16 maj.

“The Karate Hottie” har lidit 2 förluster på sina senaste 5 matcher i organisationen, och har i sina senaste två matcher stött på forna mästarinnor i viktklassen. Hill genomför i och med matchen mot Waterson sin fjärde match under ett mycket aktivt 2020.

Läs mer
+2
Dana Sad
Dana Happy

Amanda Ribas coach Marcos ”Parrumpinha” Da Matta testar positiv för corona

Johan Lorentzon

UFC har tagit en hel massa försiktighetsåtgärder, men det stoppar fortfarande inte fall av COVID-19 att poppa upp. Senaste som smittats är American Top Teams BJJ-coach Marcos ”Parrumpina” Da Matta.

”Parrumpina” är för närvarande i karantän på sitt hotellrum i Las Vegas efter han testat positiv för COVID-19 den 25:e juni. Da Matta själv bekräftade nyheten till Combate. Det är därför oklart om han kommer hinna testa negativ och kunna coacha under fight Island eventet i helgen. Vilket i sin tur innebär att han inte kommer kunna vara i ringhörnan för Amanda Ribas, Alexander Pantoja och Arman Tsarukaya.

Det var även tänkt han skulle vara i hörnen för Luis Pena när han gick match den 27 juni mot Khama Worthy på UFC Apex, men så han inte hade något kontrakt med Pena lät han istället ”Violent Bob Ross” var i ringhörna. Matchen förlorade Pena via submission i tredje ronden.

Lömskt virus

COVID-19 pandemin har ställt till det rejält för all sport i världen där UFC ett tag var de enda som fick ordna events. Trots en större säkerhet och försiktighet runt eventen tycks ändå fall av corona smyga sig. Efter invägningen på UFC 249 testade till exempel Ronaldo “Jacare Souza” och två i hans team positiv för corona vilket innebar att han fick ställa in sin match mot Uriah hall. Även José Aldos coach Andre Pederneiras har varit sjuk i viruset och varit i karantän. Detta visar också hur lömskt detta virus är.

Läs mer
0
Dana Sad
Dana Happy

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.