Nyheter

Kimura tippar: Anthony Smith vs Devin Clark (uppdaterad)

Vilken gala, och vilken uppryckning! UFC 255 levererade fin underhållning och såväl läsare som redaktion prickade in fina rader. Ingen plockade hem ett mindre fint resultat än 3-2. Några – bland annat ni läsare – gick ur evenemanget med 4-1. Stora skrytmössan får dock bäras av redaktionens Vicktor som sopade hem en perfekt rad (5-0):

Varje enskild tippares (och läsarnas) resultat per gala och totalt, kan du alltid läsa här.

Om huvudkortet för UFC 255 var alldeles fullproppat med kända namn och höga rankningsplaceringar så får väl helgens Fight Night sägas vara det omvända. Det är dock ett ganska bekant faktum att det inte är sällan som just dessa ”mindre” kort brukar medföra mycket högt underhållningsvärde. Huvudmatchen mellan Curtis ”Razor” Blaydes och Derrick ”The Black Beast” Lewis kan också mycket väl vara den som avgör näste titelutmanare i tungvikt.

Så hur går det då, i de sex matcherna denna helg? Tippa genom att rösta nedan. Läsarnas gemensamma tips är de sex fighters som fått flest röster i respektive möte. Det är svart eller vitt; det spelar ingen roll om det blir 51-49 eller 95-5. Vid exakt lika antal röster (eller om matchen i sig döms oavgjord) blir det No Contest och den matchen räknas inte in i läsarnas totalrad. Omröstningen (som går att beskåda nedan) var öppen fram till tidig fredagsmorgon. Såhär ser redaktionen och läsarnas sammanställda rader ut:

Galans överlägsne favorit är Josh Parisian, som går in i oktagonen med i stort sett fyra av fem läsares stöd, och åtta av åtta skribenters. Endast två ur redaktionen tror på Sato mot Baeza, men i de två resterande av de totalt fyra som räknas, är det så ”femtio-femtio” det bara går. Alltså femtiosex-fyrtiofyra.


Vem vinner huvudmatchen?

  • Curtis Blaydes 74%
  • Derrick Lewis 26%

Antal röster 176


Vem vinner?

  • Anthony Smith 61%
  • Devin Clark 39%

Antal röster 149


Vem slår hårdast i tungvikten?

  • Josh Parisian 79%
  • Parker Porter 21%

Antal röster 107


Uppdatering 25 nov: Amir Albazi vs Zhalgas Zhumagulov struken

 

 


Vem vinner?

  • Miguel Baeza tar tionde raka 69%
  • Takashi Sato bryter Baezas svit 31%

Antal röster 108


Vem öppnar huvudkortet bäst?

  • Spike Carlyle 63%
  • Bill Algeo 38%

Antal röster 104

Föregående artikel

Superior Challenge 21: Adam Westlund – Kommer att känna frihet i buren

Nästa artikel

Superior Challenge 21 – Foton från invägningen

Skriven av

Tim

Relaterade Artiklar

Sök