24 juni, 2024
Nyheter

Kimura tippar: UFC Vegas 20

Av

Tim

26/02/2021

Med stort hopp om bättre utfall än i förra veckan, har nu såväl läsare som redaktion sagt sitt inför helgens ”UFC Vegas 20”. Med tydliga tipsfavoriter i samtliga matcher finns stora chanser för någon eller några att räkna hem en riktigt fin rad.

Stark slagsida för Ciryl

I huvudmatchen har fransmannen ett mycket starkt stöd. Hela 69% av läsarna och sex av åtta skribenter tror på Gane, trots att Rozenstruik faktiskt är högre rankad.

Dagestan över Ukraina


I den östeuropeiska uppgörelse som utgör den delade huvudmatchen, råder total enighet bland läsare och redaktion. Såväl läsarna som samtliga skribenter tror på Magomed Ankalaev i mötet med Nikita Krylov.

Jämna tips i flugvikt

Lite jämnare fördelade är tipsen i galans ”tredjematch”, den mellan grapplingspecialisterna Montana De La Rosa och Mayra Bueno Silva. I redaktionen är det fyra-fyra och läsarna håller amerikanskan som favorit med 58% av tipsen.

Olika favoriter


I den uppskjutna matchen mellan publikfavoriterna Pedro Munhoz och Jimmie Rivera är det intressant att se hur det tippats. Förutom Gustaf är redaktionen överens om att Rivera är favorit – medan läsarna tvärtom håller Munhoz som starkast. Detta med 58% av rösterna.

Nerflyttad men kvar på tipset

Matchen mellan Angela Hill och Ashley Yoder har sändningsmässigt flyttats till preliminärkortet, men självklart behåller vi matchen som poänggivande när den ändå tippats. Hela tipsets tydligaste favorit är Hill, i och med backningen från såväl tre fjärdedelar av läsarna som hela redaktionen.

Överlägset i öppningsmatchen


Alex Caceres kommer öppna huvudkortet som tydlig tipsfavorit mot Kevin Croom. Detta med 71% av läsarna och 75% av skribenterna (sex av åtta) bakom sig.

”UFC Vegas 20” går av stapeln natten mellan 27-28 februari, svensk tid. Preliminärkortet startar kl 23 på lördagskvällen och huvudkortet kl 02 på söndagen.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök