Okategoriserad

KSI hånar Jake Paul inför fajten mot Mike Tyson

Jake paul

KSI missade inte sin chans att håna Jake Paul den första april.

KSI gör narr av Jake Paul mot Mike Tyson

Det årliga firandet av skämt och pikar gjorde att vi fick se mången skämt på andras bekostnad och detta gällde även KSI:s val att håna rivalen Jake Paul. Paul skapade nyligen stora rubriker när det annonserades att han skulle möta legendaren i boxning Mike Tyson den 20 juli. Matchen kommer att kunna ses live via Netflix och matchningen har lett till en hel del kritik från både fans och fajters.

KSI är en av kritikerna så det är inte överraskande att hans aprilskämt var att annonsera en match mellan honom och en annan boxningslegendar; George Foreman.

I’m back baby! Fighting 75 year old legend and former champ. Don’t worry, age ain’t nothing but a number. Forman hits harder and is faster than ever before!

För att verkligen understryka piken mot Jake Paul angav affischen att matchen kommer äga rum på ”NOTflix”. KSI hävdar också att den blir fem ronder med 150 uns handskar och att inga slag kommer tillåtas. KSI nämnde även faktumet att Foreman är 75 år vilket bara är 18 år äldre än Tyson.

Även om Paul faktiskt är bokad så har KSI inte gjort sitt nästa drag i boxningsvärlden. Han förlorade senast för första gången i sin professionella karriär på 6 matcher när han förlorade via domslut. Detta mot Tommy Fury som också är den ende som besegrat Paul hittills.

Föregående artikel

Vilka är de bäst rankade UFC-fighters i 2024?

Nästa artikel

Tränaren: Därför är Khabib den farligaste någonsin

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök