15 June, 2024
Nyheter, Videor

KSI och Andrew Tates fejd eskalerar

Av

Ralph Nordahl

26/05/2023
KSI

Kända influencern KSI och den tidigare kickboxaren Andrew Tate befinner sig i en infekterad konflikt som nu nått sin kulmen.

KSI och Andrew Tates fejd har nått sin kulmen

I en intensiv ordväxling kunde ett nyfiket fan inte motstå att gräva djupare i Andrew Tates känslor gentemot KSI. Tate svarade då fanet med en strid ström av ord och avslöjade en överraskande likgiltighet.

Den före detta kickboxaren sade sig inte känna någon aversion mot YouTubern och och påstod han inte ens känner till honom. Trots att han erkände att han ansåg att vissa influencers däribland KSI är pinsamma, försökte Tate framstå som oberörd av KSI:s försök att provocera honom. Istället bjöd han på en överraskande vändning och uttryckte respekt för varje man som vågar kliva in i ringen.

KSI kontrade med ett humoristiskt svar. Han delade en fängslande bild som fångade ögonblicket av hans kontroversiella seger över Joe Fournier och bifogade en bildtext som fått mycket uppmärksamhet:

”I don’t know him,” (Jag känner inte honom) kommenterade KSI kortfattat om Andrew Tate.

KSI valde sedan att dela följande:

KSI sade tidigare denna månad att han var säker på sin förmåga att dominera Tate i en boxningsmatch efter att sett influencern träna vilket ni kan se nedan:

Senaste matchen slutade med no-contest

KSI gick som sagt en spännande match mot den tidigare proffsboxaren Joe Fournier. Den 29-årige hiphop-stjärnan stod där för en imponerande insats redan från matchens första sekund och etablerade sin dominans med en obeveklig uppvisning av precision och kraft.

Matchen tog dock en oväntad vändning när en avgörande händelse inträffade. Mitt i en intensiv slagutväxling, när KSI försökte leverera en avgörande högerkrok, råkade hans armbåge träffa Fourniers ansikte vilket resulterade i en kontroversiell knockout som väckte diskussion bland åskådare och tittare.

Efter detta har Professional Boxing Association nyligen meddelat en  uppdatering som gör matchens resultat än mer antiklimatiskt. På fredagen avslöjade förbundet att KSI:s tidigare knockoutvinst har omvärderats och officiellt ändrats till ”no contest”, det vill säga att matchen saknar en segrare.

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Här kan du söka!

Sök