Nyheter

KSI sänder sparring med IShowSpeed för att sänka Jake Paul

KSI IShowSpeed

KSI låter inte rivalen Jake Paul få all uppmärksamhet den här december. Till sin hjälp tar han Youtube-stjärnan IShowSpeed.

IShowSpeed ska testa på boxning

I ett drag som säkert kommer att reta upp Paul, meddelade KSI på onsdagen att han och medinfluencern IShowSpeed kommer att mötas i en live-sparringsession på YouTube den 15 december. Sändningen är gratis och kommer äga rum på den sistnämndas kanal. Sändningen kommer att börja samtidigt som Paul kommer att göra sin entré för sin kommande boxningsmatch mot Andre August i Orlando, Florida.

KSI och IShowSpeed meddelade detta via sociala medier.

Alla donationer och reklamintäkter från den direktsända YouTube-sändningen kommer att gå till Anthony Walker Foundation. En välgörenhetsorganisation som är dedikerad till att bekämpa rasism, hatbrott och diskriminering genom utbildning och stödtjänster.

KSI har en lång historia med Paul-familjen och inledde trenden med influencer-boxning genom att delta i två matcher mot Jake Pauls bror Logan Paul år 2018 och 2019. Sedan dess har de begravt stridsyxan och till och med blivit affärspartners med energidrycksmärket Prime. Men KSI och Jake har förblivit osams och fortsätter att antyda en potentiell match. Denna senaste marknadsföringskampanj av KSI är ännu ett pik mot hans rival.

KSI kommer senast från en förlust mot Tommy Fury

I sin senaste match förlorade KSI via enhälligt domslut mot Tommy Fury, bror till Tyson Fury, i en match som fick mycket kritik för att hålla oväntat låg kvalité. Även för att vara mellan en kändisboxare och en fajter utan större meriter. KSI anser att han tog hem segern och överklagade domslutet. En överklagan som nyligen fick avslag. Det är den första förlusten i KSI:s sex matcher långa proffsboxningskarriär.

IShowSpeed är en populär YouTuber som för närvarande har nästan 22 miljoner prenumeranter på videoplattformen. Han uppmanade tidigare KSI att möta honom i en sparringmatch, vilket KSI verbalt gick med på under förutsättningen att det skulle äga rum samma dag som Paul vs. August

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av KSI (@ksi)

Föregående artikel

Bryce Mitchell räddar matchen på stora galan

Nästa artikel

Exklusiv intervju med Otto Wallin – ”Inte här för att skaffa vänner”

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök