Blogg, Nyheter

Läger, påsk och mat

Av

kimura

03/04/2012

Tja
Att vara här på Alex träningsläger är en som en dröm, det är lugnt ingen stress, man behöver inte bry sig om vardags saker som laga mat, diska, handla osv, bara bry sig om träning och återhämtning.

Gårdagen började med en standard frulle, gröt med bär samt två ägg, sen kom en naprapat och knådade upp oss, fixade till infran på mig, samt lossa lite låsningar i rygg och nacke..riktigt skönt

Sen tog jag och lex en 6km löprunda innan lunch, där vi pressade upp varans tempo, ingen ville vika ner sig, sista tre km höll vi 3,45 min på 1km, kändes riktigt bra

Kvällspasset bestod av tuff sparring, vi rondade boxning + nedtagningar
– 2,5min x2/rond (jag,tor,Andreas) X3 (öppen matta)
-2,5min x4/rond (jag,tor,Andreas,lex,nico) x2 (bur)
-1min x 5 (vi igen) x1 (bur)

Alex o h papy hade kört tre ronder 2,5 x2 min gubbe iburen innan

Kvällen bestod av bastu, bubbel och tv.

Idag körde vi mördar sprints på morgonen på gymmet med löpband, intervaller på in inclaine (Lutning) 15, 12km/h hastighet
-1,15 min själv 45sek vila
-15 SEK själv 45sek med stöd i ryggen 15 SEK själv vila 45sek x2
-15seksjälv 1,5min med stöd i ryggen 15sek själv vila 1min X3

Den är riktigt jävligt men jag och nico körde tillsammans och han coachade bra och påminde om andningen hela tiden.

Ikväll blire lite lugnare tror jag med drillar mot bur och på mark samt lite mitt med coach Andreas och kanske lite rull.

Maten här är klassisk husmanskost, som är helt underbar…. Men har fått förfrågan att lägga upp hur jag käkar och så och i vanliga fall under träningsveckorna försöker jag göra det lätt för mig, storhandlar på söndag samt lagar hela veckans lunch och middag.

Som klassiskt ser ut som 1kg kyckling klubbor/dag 4st på 1kg dvs 2/måltid. Lägger de på plåt, krydda ,ed salt peppar ofta chili och örter ibland curry, i ugnen på 200 grader i 70 min. So sagt tillagar jag allt på söndagen så det bara är att plocka fram, när det är dax att äta är noga med att äta precis rätt sak vid rätt tillfälle, sk näringstime:ing. Till dessa äter jag en stor paprika typ 300gr, 250gr coktailtomater eller ca200-300gr frysta grönsaker tex broccoli.

Det är inte så roligt kanske men lägger mer krut på ätardagar då jag bakar och kör långkok

Detta är en favorit, fryst halloncheescake med kladdkakebotten, bilden visar dock en diet variant med protein och kesella minus smör, mjöl och socker, men lego slet ser typ ut såhär, men mkt krämigare

Efter lägret nu iaf bär det av upp till Östersund och min pappa, jag Jill, pappa och förmodligen hans tjej ska upp till vår stuga i Gäddede och köra skoter, pimpelfiska och ha det bra, va ett tag sen man va där 5år tror jag

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök