19 June, 2024
Nyheter

Liam Pitts efter vinsten på AFN 2 – ”Jag såg det framför mig”

Av

Simon Tingberg

28/08/2023
Liam Pitts 1

Under helgens gala Allstars Fight Night 2 så gick Liam Pitts återigen match och kunde återigen vinna. Kimura var på plats och intervjuade den obesegrade fightern.

Liam Pitts visualiserade avslutet

Liam Pitts dominerade sin motståndare Andreas Forsberg och ströp ut denne i den andra ronden genom rear naked choke. Men om det var kvällens prestation var han själv osäker på berättande han efteråt för Kimura.

Ja jag vet inte jag måste kolla tillbaka på det. Jag kände mig lite slow på att komma igång. Han prickade mig några gånger ganska hårt och då var det som att jag vaknade till och insåg. Ok det här är en fight nu slutar vi att lalla.

Men att han skulle avsluta på just det sättet var ingen överraskning för honom kunde han berätta.

Det sjuka är att jag skrev ned ”second round rear naked choke” i en bok precis innan jag åkte hit. Jag såg det framför mig. Att första ronden skulle jag se vad han hade att utmana med på fötterna och ta ned honom. Och att jag i andra skulle avsluta honom genom rear naked choke.

Detta var karriärens första avslut för Pitts.

Liam Pitts 3

Ville ge tvivlarna svar på tal

Vidare berättade Pitts att han ständigt har behövt bevisa för folk att han är mer än en kändisson.

Jag ville ändå bevisa för jag har ändå varit någon som alla skrattat åt från början. Alla har mobbat mig och blabla du ska inte tro att du är någon, du kan inte komma och göra det här och du är bara här för attt din mamma är känd. Jag ville ändå bevisa att var du än kommer ifrån, vem du än är så kan du göra vad du vill så länge du har rätt mindset för det. Det var det jag ville framföra idag.

Liam har medverkat i reality-serien Lailaland med sin mor tv-profilen Laila Bagge.

Hyllade sina tränare

Liam dominerade matchen med sin brottning vilket han hyllade sina tränare för nuvarande som gamla.

På marken så avslutar jag folk! Shoutout till Nykvarns brottarförening och shoutot till min headcoach Mohammad Babadivand han har byggt upp mig från ingenting. Och även till Andreas Michael det är proffesorer. Det är dom bästa i gamet.

Liam har tränat på Allstars sedan han var fjorton år och har även vunnit SM guld i fristilsbrottning med Nykvarns Brottning.

Liam Pitts 2

Vill nu göra proffsdebut

På frågan om vi nu kan få se honom göra proffsdebut så svarade talangen att det är hans önskan men att han behöver ta det med sitt team.

Vi får se. Jag måste snacka med mina coacher. Jag vill proffs. Vi får se vad som händer. Det här är spännande vi får se vad som händer. Förhoppningsvis proffs. Vi får se!

Liam vann senare bonus för galans prestation.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök