Liama Pitts sparras på Allstars

Liam Pitts klar för match på Fight Club Rush 11!

Hugo Lindström

Liam Pitts skulle debutera redan förra året men stoppades då av en skada. Nu är han tillbaka och bokad till FCR 11 för en A-klass match i MMA.

Liam Pitts: ”Målet har alltid varit att bli den bäste i min viktklass.”

Liam har länge haft en fot i kampsportsvärlden. Som barn tränade han både Judo och BJJ men började som 14-åring med MMA. Han skulle gått sin debut förra året men den blev inställd då han bröt armen. Nu är han hel och ska den 26 februari gå match på FCR 11 i bantamvikt (61,2 kg), berättar källor för Kimura. I nuläget är det inte bestämt vem som ska stå på andra sidan buren mot Liam. Som son till Laila Bagge är Liam redan något vad vid att stå i rampljuset, bland annat från sin medverkan i realityserien Lailaland.

Matchen är i A-klass vilket betyder att det är mer eller mindre samma regler som i proffs med skillnaden att det är lite tjockare handskar, benskydd och kortare ronder. Pitts tränar på Allstars Training Center där han fått hjälp av stjärnor som Khamzat Chimaev (10-0) och Alexander Gustafsson (18-7). För ungefär ett år sedan så var Kimura på plats och intervjuade honom, då berättade han bland annat om sina förebilder inom sporten och hur det hjälpt honom att få träna med så duktiga fighters.

Att komma från samma klubb som producerar stjärnor som Gustafsson och Khamzat innebär ett enormt stöd. Framförallt har jag fått stöd utav Khamzat som tränat mig i brottning sen 14-16 års ålder.

Så länge man får hjälp av så många olika stilar som möjligt så är det perfekt för min utveckling.

Vann Junior-SM i brottning

18 maj 2019 vann Liam Junior-SM i brottning. Han valde att ägna ett särskilt tack till bland annat Chimaev i ett inlägg på Instagram där han även skrev att hans mål är att kunna tävla i alla delarna som uppgör MMA.

Jag ser mig varken som en boxare eller grappler utan som en komplett MMA fighter

+13
Dana Sad
Dana Happy
Aljamain sterling TJ dillashaw
Aljamain Sterling: T.J. Dillashaw borde fått fängelsestraff för sin doping
Hett
Jake Paul knockar Tyron Woodley i returmatchen
Tyron Woodley om Jake Paul: ”He would literally fuck you all up”
Hett
Ciryl Gane
Se klippet när UFCs franska kommentatorer tappar det över Ciryl Gane
Hett
Brandon Moreno och Cody Garbrandt
Brandon Moreno sympatiserar med Cody Garbrandt
Hett
Colby Covington är bettingfavorit inför mötet med Jorge Masvidal. Dana White är inte förvånad.
Hett

Ada pol adakala bahkan ribuan situs-situs prediksi bola slot online keinginan laribercempera abadi internet. Membawadiri batari bayang-bayang didalam negri berbatas luarbiasa negri angan-angan elegan Inggris.

Lamun sayangnya sangat kira-kira andaikan patutnya dibilang bohongan abolisi perkiraan gelembung adagium agen sbobet Indonesia angan-angan tampak keunggulan keinginan Sempurna Malahan bisajadi dipandang cuma dibuat Kasar Aja palsu atas bukti khayalan ada.