Nyheter, Videor

UFC Connected: Lina länsberg om relationen till Corassani

Av

Alexander Clausson

27/05/2019
Lina Länsberg invägning

I senaste avsnittet av UFC Connected, ett program med fokus på organisationens europeiska atleter, får vi bland annat se ett inslag med matchaktuella Lina Länsberg (8-4-0).  Malmöfightern berättar där om sin relation till tränaren och partnern Akira Corassani, i inslaget ’Fighter Focus’.

På lördag möter Länsberg en av Incivta FCs forna mästarinnor i form av Tonya Evinger (19-7-0 1NC), under UFC Sverige. Av allt att döma kommer fighten utgöra huvudmatchen på UFC Sveriges underkort.

Valentina Shevchenko lär ut en ”spinning backfist”

I avsnittet får även se den tidigare mästarinnan i UFCs division för stråvikt, Joanna Jędrzejczyk (15-3-0), titta tillbaka på matchen mot TUF-vinnaren Carla Esparza (14-6-0). Matchen som gick av stapeln i samband med UFC 185 är av stor betydelse för Jędrzejczyk då det var den som gav henne mästartiteln för första gången i UFC-karriären.

I programdelen ‘Signature Series’ berättar flugviksmästarinnan Valentina Shevchenko (16-3-) vilken taktik hon använder sig av när hon gör sina ”spinning backfists” och avslutningsvis får vi en inblick i UFC-veteranens Alistair Overeem (45-17-0 1NC) syn på fighting i inslaget med namnet ‘Warrior Code’.

Skribentens kontakt

alexander.clausson@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök