Nyheter Videor

Logan och Jake Paul hånar Nate Diaz efter gatuslagsmålet

Jake Paul och Nate Diaz

Logan Paul och Jake Paul gör nu narr av Nate Diaz efter att denne varit inblandad i en fysisk konfrontation på Bourbon Street i New Orleans.

Jake Paul gör narr av kommande motståndaren Nate Diaz

Diaz närvarade vid Misfits Boxing 6 som anordnade på XULA Convocation Center i New Orleans, Louisiana. Diaz var där för att stötta sin långvarige lagkamrat Chris Avila som tog hem en seger via enhälligt domslut mot Paul Bamba. Väl där tog Diaz mycket plats då han bland annat kastade en vattenflaska mot realitystjärnan Chase DeMoor som befann sig i publiken.

Den tidigare titelutmanaren i UFC stannade dock inte där. Utanför arenan var Diaz sedan inblandad i ett gatuslagsmål. Han uppges då ha hamnat i handgemäng med TikTok-användaren och Logan Paul-dubbelgångaren  Rodney Peterson. Denne har hävdat att han blev strypt medvetslös och visade i en video ett sår i nacken.

Paul-bröderna fick nys om vad som hänt och Jake Paul delade en vide där de skämtade om slagsmålet. I klippet återskapar Jake Nate Diaz strypgrepp på sin bror Logan. Väl där gav Jake Paul sin bror en snorkel som tillät för att hjälpa honom andas när han blir utstrypt.

Paul förlorade senast för första gången

Det är ingen hemlighet att Nate Diaz och Jake Paul har en dispyt i görningen.  Under Pauls match Anderson Silva i oktober så hamnade Diaz entourage i ett bråk med medlemmar i Pauls team. Paul och Diaz kommer få chansen att avgöra sin dispyt i en boxningsmatch i American Airlines Center i Dallas, Texas.

För Paul är det inte bara en kommersiellt stor match utan även en chans att studsa tillbaka efter sin första förlust i sin professionella boxningskarriär. Paul förlorade via delat domslut mot Tommy Fury i februari. Tiden kommer få utlåta hur det går mellan herrarna i boxning.

Föregående artikel

Conor McGregor förutspår Jake Paul vs. Nate Diaz

Nästa artikel

OFFICIELLT: Robert Whittaker möter Dricus Du Plessis – vinnaren möter Israel Adesanya

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök