Nyheter

Logan Paul och Dillon Danis tar i hand på match inom MMA

Av

Alexander Clausson

10/09/2023
Dillon Danis vs Logan Paul

Logan Paul och Dillon Danis är för närvarande inbokade som huvudmatch i KSI vs. Tommy Fury i oktober. Därefter kan en MMA-match vänta.

Logan Paul – ”Om du dyker upp i oktober…”

För  Paul blir boxningsmatchen den första sedan hans uppvisningsmatch mot Floyd Mayweather år 2021. Å andra sidan har Danis inte synts till inom kampsport sedan han vann sin andra MMA-match genom submission under Bellator. Den fighten ägde rum 2019.

Trots inaktiviteten från båda utövarna har den kommande matchen skapat stort intresse och det har redan blivit intensivt mellan de två stjärnorna. Efter offentliggörandet av matchen i sommras spekulerades det snabbt i att Dillon Danis skulle dra sig ur. Paul själv var orolig för detta, med all rätt, med tanke på att ’El Jefe’ tidigare dragit sig ur en match mot KSI.

Man kan ändå undra om boxningsmatchen är garanterad efter att Paul och Danis nyligen möttes upp öga mot öga. Hittills har den fullständiga konversationen inte släppts. Vissa klipp har dock publicerats, och i ett av dem skakar YouTubern hand med Danis på en överenskommelse om en returmatch inom MMA. Detta förutsatt att den före detta Bellator-fightern dyker upp, dock.

Om du dyker upp den 14 oktober kommer jag att möta dig igen inom MMA” sa Paul i deras öga mot öga-möte.

Läsaren kan ta del av den ovannämnda händelsen i klippet nedan.

Under den senaste veckan har det funnits tunga spekulationer om att boxningsmatchen inte kommer att äga rum. Det beror främst på en rättstvist mellan Nina Agdal och Danis. Modellen är Pauls fästmö och stämde MMA-fightern för att ha delat privata foton och bilder av henne på sociala medier.

Skribentens kontakt

alexander.clausson@kimura.se

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök