17 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Lögndetektor avslöjar Jake Paul inför fajten mot Mike Tyson

Av

kimura

14/06/2024
Mike Tyson Jake Paul pris

Matchen mellan Jake Paul och Mike Tyson har blivit uppskjuten. Nu avslöjar den förstnämnda sina känslor inför fajten under ett test med lögndetektor.

Jake Paul möter Mike Tyson senare i år

Pauls självförtroende att han skulle besegra Mike Tyson fick sig en rejäl törn. YouTube-stjärnan kommer att möta tungviktslegenden Tyson i en ombokad match den 15:e november. Han har varit mycket självsäker när det kommer till den unga fajterns förmåga att besegra den 58-årige veteranen.

Efter att ha lovat under hela  knocka den tidigare tungviktsmästaren, satte han sig ner med sin bror Logan Paul. Under deras samtal var ”The Problem Child” ansluten till en lögndetektor i en ny YouTube-video.


Hans berömda syskon bestämde sig för att fråga om han verkligen trodde att han skulle vinna över Tyson när de möts i ringen. Han svarade ”ja”, men anklagades för att ljuga av lögndetektorn som visade rött. ”The Problem Child” gav då sitt omedelbara svar och erkände: ”Jag är nervös, jag tror det. Det kommer att bli tufft, det kommer att bli tufft.

”The Problem Child” är 30 år yngre än ”Iron Mike”

Han bytte sedan snabbt ämne för att marknadsföra sitt nya deodorantmärke. Något som möjligtvis visar att han inte är så säker som han förmedlat tidigare. Tyson har naturligtvis mycket mer erfarenhet än Paul och besitter fortfarande en fruktansvärd slagkraft.

Men mästaren är långt bortom sina bästa år. Han kommer att vara 58 år när han återvänder till ringen i den professionella matchen. ”Iron Mike” har skickat flera KO-varningar till sin rival i träningsfilmer för att försöka bevisa sin kondition för den oroliga boxningsvärlden.


Men oron har ökat med tanke på att Tyson tvingades omboka matchen efter att ha drabbats av ett ’sårutbrott’ före deras ursprungliga datum den 20:e juli. Paul är i sin fysiska topp vid 27 års ålder och lär sig på jobbet efter att ha haft tio professionella matcher.

Trots sin rivals medicinska omständigheter har Paul tidigare antytt att han inte skulle ”ta det lugnt” om Tyson och bekräftade återigen sin självsäkra förutsägelse. Han sa till TMZ Sports: ”Absolut inte, för om han har samma möjlighet vet du mycket väl att han kommer att avsluta mig på ett pinsamt sätt. Så jag måste återgälda samma energi. Men Mike Tyson är en mördare. Han är obarmhärtig. Han kommer utan tvekan att dra fram några veterantrick som han lärt sig under sin karriär.

Den ovannämnda fajten kommer sändas på Netflix.

Populära Ämnen

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Dustin Poirier pensionering
Dustin Poirier ger besked om framtiden i UFC
🥊 ”100 procent, garanterat”
Jake Paul Mike Perry(3)
Jake Paul ger kaxigt uttalande om Mike Perry
🥊 ”Skulle vilja ha hans attityd”
Georges St Pierre Nick Diaz
Georges St-Pierre ger besked efter inställda comebacken
🥊 ”En del av mig återvände i höstas”
Freddy Castro gör MMA-debut på Superior Academy – Motståndaren mötte tidigare Liam Pitts
🥊 Hypade thaiboxaren har gått flera matcher i Thailand och Kambodja
Jake Paul Mike Tyson
Team Jake Paul: Stjärnan rasande över Mike Tyson:s återhämtning
🥊 Legendaren har börjat träna igen
Khamzat Chimaev UFC-titlar
Khamzat Chimaev: Där och då återvänder jag – vill gå titelmatch
🥊 ”Finns ingen med mitt record som inte fått titelmatch”

Här kan du söka!

Search