Nyheter

Returmötet mellan Magomed Ankalaev och Johnny Walker slutar med knock

Av

Hugo Lindström

14/01/2024
Magomrd Ankalaev

Magomed Ankalaev drog det längre strået i sitt returmöte mot Johnny Walker.

Magomed Ankalaev vs. Johnny Walker

Efter att deras första möte slutade som no-contest efter ett otillåtet knä fick vi ikväll äntligen se returmötet mellan de två lätt tungviktarna. Walker blev märkbart irriterad av läkarens beslut att stoppa och fick föras ut ur buren efter att ett bråk brutit ut.

Rond 1

Ankalaev tar burens mitt, Walker är den som tvingas röra sig. Men trots pressen är det Walker som ligger på mest. Några försök till snurrattacker från brassen, men ingenting som landar. De båda utbyter hårda bensparkar. En spark från Magomed träffar lågt och domaren bryter tillfälligt. Fortfarande bensparkar som dominerar bådas gameplan när matchen drar igång igen. Dock ser det ut som att Ankalaevs är hårdare, detta i kombination med att han skickar fler.

Rond 2

Ronden öppnar likt första, Ankalaev tar mitten och Walker cirkulerar. Nu är det dock ett tydligt övertag i sparkar för Ankalaev. Walker försöker skapa lite distans med sin jabb, men Ankalev fortsätter pressa. Ankalaev klipper Walker i steget med en höger. Walker faller till marken, får käka en till och matchen är över.

De två kramas efter och allt dåligt blod verkar blivit lagt åt sidan.

Resultat

Magomed Ankalaev besegrar Johnny Walker via knockout i rond 2.

Se fullständiga resultat här.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök