Mark Hunt: ”Jon Jones och Brock Lesnar är de största fuskarna genom tiderna”

mark-hunt-ufc-200_8

Det har pratats om ett eventuellt möte mellan UFCs nuvarande mästare i lätt tungvikt Jon Jones och den forne mästaren i tungvikt Brock Lesnar sedan Jones vinst över Daniel Cormier på UFC 214.

Det finns många fans från både MMA världen och WWE världen som skulle vilja se en sådan supermatch. Men det finns också de som är emot den.

En av dessa är Lesnars senaste motståndare i oktogonen, tungviktaren Mark Hunt. Han uttalade sig om den potentiella matchen på podcasten Real Quick with Mike Swick och var minst sagt negativ till det hela.

Look at these f**kers. You’ve got Jon Jones, for instance. That guy is the best, one of the best fighters in the world but he’s a cheater. . . Just like Brock Lesnar, you’re all a pack of frickin’ dog cheats, that’s all you are. Nothing else.

So now the two f**king biggest cheaters in the world are going to fight! Oh f**k. . . I’m not gonna waste my money watching two cheaters fight. Why would I? They’re cheaters, in the end. That’s basically all they are. They should get nothing. I used to respect Jon Jones before this but I don’t respect him after this. When you get caught for doping, and he got caught for the same dope that Lesnar did, you shouldn’t – he’s not a martial artist, none of them are. They get no respect from me. None.

I wouldn’t want to waste my f**king time watching that s**t.

Hunt är den senaste som mött Lesnar då de möttes på UFC 200, en match Lesnar vann via enhälligt domslut. Vinsten blev dock ändrad till en no-contest efter att Lesnar testat positivt för doping. Hunt har i efterhand stämt både Lesnar och UFC.

Jones skulle också ha gått match på UFC 200 mot Cormier men togs bort tre dagar innan på grund av en doping-överträdelse. Både Lesnar och Jones stängdes av i ett år och Lesnar fick även böta 250 000 dollar.

Det är en del av problemet för Hunt, han säger att även om USADA försöker göra sporten ren från doping hjälper det inte direkt att tillåta en match mellan Jones och Lesnar bara ett år efter att de båda avstängts på grund av doping.

I think the penalties should be enforced. There’s penalties there but they’re not really enforcing them. They’re not enforcing them to make them think twice. Guys nowadays, like that fool Brock Lesnar that I fought, he’s a f**king idiot. Not right now. I’m the idiot right now but he’s the one that’s a loser in the end because he’s the one that cheated.

At the end of the day, he weighed up the options. He said, I’m gonna fight this fight and I’ll probably make about $15-20 million. I’ll get caught. I’ll probably have to pay a $250,000 fine, or $500,000 or whatever it is and I’ll walk away. He’s back again already!

Cheating is nothing to be proud of. That’s the wrong message. We don’t allow that as a society so why do we allow that, especially in fighting? Fighting is you hurting people.

Nedan kan ni se hela avsnittet:

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins
Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

  Han borde bli snickare, spiken har han ju redan, gnällspiken alltså.

  • Jalle

   Han är rörmockare

   • Flash_is_still_here

    Nu blir det rörigt…. för inte fan kör han med raka rör, har inte sett han gnälla på Overroid eller Cyborg nån gång än vad jag vet.

    • Aleks

     Så du missade hans fight mot overeem för 4 månader sen?

     • Flash_is_still_here

      Så du säger att sättet han gnäller på Brock och Jones är jämförbart md Cyborg??
      Har du och Hunt ens sett hur Overroid såg ut i sina mest Overroidade stunder? Dubbelmoral är jävligt oklädsamt, speciellt när man vet att det helt enkelt grundar sig i rumpliga smärtor som borde behandlas istället för att underhållas

     • Aleks

      Jag tror han skulle säga samma sak om ufc skullle köra en titel fight mellan lesnar och overeem.
      Nu är det en ”super fight” med mycket pengar att tjäna mellan Jones och lesnar .

     • Flash_is_still_here

      Men igen då eftersom du inte förstår; skulle han säga samma saker om Cyborg och Overroid eller vem fan som helst som bevisligen torskat för förbjudna preparat?
      Svaret är NEJ. Han har inte alls dragit ut på något sådant i något fall tidigare, och NEJ, dubbelmoral är inte något som människor med vett köper.

      Hela sättet Hunt nu för sig på är patetiskt, och att försvara dubbelmoralen är också patetiskt.

     • Aleks

      Han har anklagat overeem för att inte vara något annat än en fuskare inför deras fight och sa att han skulle stämma honom också ifall han testade för doping , räcker inte det ?lr vill du att hunt ska stämma overeem för att han för flera år sen testade för doping?
      Det verkar som att enligt dig så får hunt bara klaga på lesnar om han går ut med en lista på varenda ufc fighter som fastnat i doping senaste 20 åren och stämma dem alla ?

  • Anozeph

   han har all rätt att vara pissed att UFC låter ett steroid monster som brock tävla mot icke dopade. livsfarligt.

   • Flash_is_still_here

    Gäller det även steroidmonster som Cyborg, Overeem osv eller är det bara Brock? Ska Brock verkligen bedömas annorlunda än andra baserat på dina fördomar?

    Ta mig rätt nu, fuskare är fuskare och ska bestraffas som fuskare. Men att bestraffa en hårdare än andra bara för att man (i det här fallet du) tycker lite mer illa om den ena känns jävligt korkat. Speciellt om man rockar en bild med anspelningar på Anonymous som står för raka motsatsen

    • Anta_Banta

     Jag vill tro att en stor del av Hunts stämning har att göra med att USADA (tillsammans med UFC?) inte begärde att få Brocks testresultat tillräckligt fort. Hade man begärt att få resultatet snabbare så hade man troligtvis fått svaret att Brock var dopad innan galan tog plats.

     • Flash_is_still_here

      Man fick det tillräckligt fort? Det är standardprocedurer och tiden är standardiserad.
      Provet han torskade på togs 2 veckor innan fight. Det togs fler tester INNAN testet han åkte dit på som inte visade någonting.
      Stämningen kommer aldrig gå igenom. Hunt skrev på ett kontrakt där klausuler gällande utbetalningar vid överträdelser av regler var inskrivet. Med tanke på hans kommentarer innan fight och även i anslutning till att matchen blev officiell så borde han haft tillräckligt bakom pannbenet för inte signa kontraktet. Men det gjorde han och han får stå sitt kast.

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    Visst det kan man tycka, framför allt så kan man tycka att straffen är löjliga eller rent för mesiga, personligen tycker jag att man har förbrukat sin chans efter ett misstag men det finns också olika grader i helvetet.
    Ta t.ex Johaug som ”dopade” sig med en salva hon fick av sin läkare för att sätta på läpparna, hon kom aldrig upp i en nivå som på något sätt påverkade hennes prestanda men ändå åkte hon dit, det är ju inte direkt jämförbart med någon som verkligen tar steroider.

    Oavsett så är Mark ändå en gnällspik, man klagar, försöker förändra och sen lägger man det bakom sig, inte som Mark gör som verkar gnälla i all evighet.

    • Ric _Ohet

     Det är ju jäkligt synd om Johaug, jag tycker inte heller att hon var dopad på nått sett och hon blev inte en superatlet för 5öre men dopingreglerna är väldigt tydliga och klara, de går inte i Johaugs fall ens påpeka förmildrande omständigheter. Hon och hela teamet hade allt på bordet och med 10tals år av erfarenhet…Straffet var väldigt hårt visst men enligt mej kunde det lika gärna varit hårdare. All kunskap fanns där för att undvika det som sen skede men de alla sket i den….

     Så att Bones inte är anklagad för doping enligt mej är bara en copout, att han fick det längsta straffet möjligt för detta är en out. Alla vet ju vad som skett.

     Sen håller jag med om att det gör ingen nytta i att hålla på och gnälla om detta fortfarande, han borde börja om och ta nya tag. Tror det är mer hans sett att säga till fansen att rättegången mot UFC är inte klar, han har fortfarande en chans att vinna detta mål mot UFC och Brock

 • jari edvardson

  han har rätt i sak,,på den nivån.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Tyvärr så har Jon Jones alltid den där grejen som kommer ligga och spöka. Once you pop dirty then there is no way around it. You just have to face the music. Your legacy can always be questioned.

  • Slanet

   Skriv på svenska ditt mongo…

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Förstår du inte engelska?

 • Flash_is_still_here

  ”Butthurtitis” är ett smärtsamt symptom som bäst lindras med bedövande salva och is.

  Vet inte om Hunt är medveten om hur vältryckta majoriteten av dem han mötte var innan USADA-eran.

 • Ali

  Det här är egentligen bara Mark Hunt sökandes efter en fet lönecheck. Det är allt det här utspelet är.

  • Ric _Ohet

   Han får redan 700.000 dollar per fight. Tror du han har svårt att överleva??

   • Ali

    Vad är din poäng? Var i det jag skrev så har jag ifrågasatt huruvida han överlever eller inte?

    • Ric _Ohet

     Oki, jag tar tillbax. Hunt får 700.000 dollar per fight, kanske kör 1 fight per år…
     Men vad var din poäng då?

     Om du frågar mej har jag redan skrivit vad jag tror i denna tråd!

     • Ali

      Att han gillar pengar, och söker en fet lönecheck. Det är min poäng… och det har ingenting att göra med hur mycket han redan tjänar.

      Jag bryr mig inte ett jota om du tror och vad du har skrivit i denna tråd. Den här konversationen började inte med att jag frågade dig något öht :-)

     • Ric _Ohet

      För mej har det mycket med vad jag skrivit i denna tråd ^^ Att du inte gillar vad jag skriver är en annan sak.

      Hunt är en av de absolut främsta i UFC när det gäller de högst utbetalda, han är inte i närheten av att vara en av de främsta när det gäller populäritet eller att slå ett rekord. Hur faan ska han kunna få mer pengar med ett sådant utalande??

      Att han får så mycket pengar, cudos för honom, jag vill att alla i UFC ska kunde få nalla på dessa nivåer.

      Men allt du säger haltar ju eftersom du inte kan förklara nått mer en ”fet lönecheck”

      Ha det bra Im out

     • Ali

      Men du verkar inte förstå riktigt.

      Jag har inte läst vad du har skrivit, och kan därmed inte säga om jag håller med dig eller inte. Vad du har skrivit i denna tråd är något du drog upp, och det har som inget att göra med något annat av det jag har kommenterat om. Jag har liksom noll intresse av ditt pladder, förstår du? Jag hade inget intresse innan du kommenterade en massa irrelevant goja på min kommentar, och jag har det inte även efter att ha genomlidit ditt efterföljande nonsens.

      Allt jag säger haltar? Vad yrar du om ens? Tror du att du och jag har någon verbal oenighet? Har du blandat ihop mig med någon?

      Ja visst, ha det bra, antar jag… men jag misstänker att det inte är det sista du yrat om i denna loop….

 • Val Venis

  Ibland låter det på Hunt som om detta skulle vara något nytt, tänk vad många fuskare han lär ha mött under i sin tid i Pride.

Fler Nyheter: