Mark Hunt presskonferens

Mark Hunt slår till motståndare under invägning

Simon Tingberg

Den före detta UFC fightern tungviktaren Mark Hunt lämnade organisationen 2018 då dennes kontrakt gått ut. Nyzeeländaren som var känd för sin hårda slagkraft lämnade dock UFC med tre raka förluster och en stämning mot organisationen då dom skall ha låtit honom fightats mot dopade fighters.

Börjat boxas

Hunt som har ett förflutet inom kickboxning har inga planer på att pensionera sig från kampsport trots en ålder på 46 år. Nu har den före detta MMA fightern börjat boxas och är planerad att gå en sex ronders fight mot före detta rugbyspelaren Paul Gallen. Denne som också är proffsboxare och har ett record på nio vinster och en oavgjord. Också Hunt har gått fighter i professionell boxning med två fighter en oavgjord och en förlust.

Fighten äger rum på onsdag i Sydney, Australien. Under presskonferensen innan invägning så skall Hunt och Gallen båda ha förolämpat varandra. Under invägningen så eskalerade det och Hunt slog mot Gallen och fick dras bort utav funktionärer.

Mark Hunt

Hunt lämnade UFC med fler förluster än vinster i professionell MMA. Trots det så var han ett stort namn i organisationer som PRIDE och UFC och har mött några utav sportens bästa. Där har The Super Samoan ställts mot namn som Josh Barnett, Fedor Emelianenko, Alistair Overeem, Junior Dos Santos, Cheick Kongo, Roy Nelson, Fabricio Werdum, Stipe Miocic, Antonio Silva, Frank Mir, Brock Lesnar, Derrick Lewis och Curtis Blaydes.

+1
Dana Sad
Dana Happy
Christian Stigenberg
PFL 8 – Christian Stigenbergs match går till domslut
kimura
Hett
Jack Hermansson ler mot kameran
Jack Hermansson förväntas återvända i december – möter topprankad amerikan
kimura
Hett
Bellator 284: Fullständiga resultat från nattens gala
kimura
Hett
Dana White
Dana White ger sällsynt intervju om allt möjligt
kimura
Hett
Luke Rockhold
Luke Rockhold sågar UFC:s bonussystem inför återkomsten
kimura
Hett