Mark Hunt stämmer UFC, Dana White och Brock Lesnar för bedrägeri och svindleri

mark-hunt-ufc-200-8

Tungviktaren Mark Hunt har inga planer att släppa sitt agg mot UFC och organisationens agerande i samband med Brock Lesnars dopning under sommarens UFC 200. Under onsdagen meddelade Hunt att han drar UFC, Dana White och Lesnar inför en civildomstol där han stämmer dem för bland annat bedrägeri och svindleri.

Så här står det i Hunts stämningsansökan

UFC and its agents have affirmatively circumvented and obstructed fair competition for their own benefit, including being complicit in doping proliferation under the guise of advancing ‘the best anti-doping program in all of professional sports.’ Defendants have accomplished this by means including but not limited to various and rampant purported use exemptions, drug testing exemptions and by failure to enforce its own policies.

Hunt och Lesnar möttes på UFC 200, där Lesnar lyckades vinna matchen via enhälligt domslut. Efter matchen kom det fram att Lesnar hade testat positivt vid två olika dopningskontroller utförda av USADA. Den forne tungviktsmästaren som återvände till MMA efter drygt 5 års frånvaro  testade positivt för den östrogenblockerande substansen klomifen. I decembermånad stängde Nevadas Idrottskommitté, NSAC, av Lesnar i ett år för detta. Utöver avstängningen fick Lesnar även böta 240 000 dollar (ca: 2,3 miljoner kr).

När uppgifterna om Lesnar testresultat blev offentliga, gick Hunt till hård attack mot UFC. Veteranen menade bl.a. att organisationen var för slapphänta mot dopade fighters och krävde hårdare straff, bland annat att de får lämna över sitt gage om de ertappas med otillåtna substanser i kroppen efter matcherna.

I en intervju med ESPN berättar Hunt att han vill få till en förändring i UFC i och med sin stämning.

I want the UFC to understand it’s not OK to keep doing what they’re doing. They’re allowing guys to do this. They had a chance to take all the money from this guy, because he’s a cheater, and they didn’t.

What message is that sending to the boys and girls who want to be a fighter someday? The message is, ‘You just have to cheat like this and it’s OK.’ In society, if you commit a crime, you pay. Why is it different in MMA? It’s hurt the business, so it’s even worse. They need to be held accountable for this

Hunt är för tillfället inbokad för en match mot holländaren Alistair Overeem på UFC 209.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • Val Venis

  Suck… Då är väl bara en tidsfråga innan UFC plockar bort honom från fighten med Overeem på 209….

  • walkofknockout

   Det blir väl för uppenbart… Frågan är vad de gör med honom om han vinner den?

   • Sudour

    Fast om du funderar på saken. Hade du låtit en artist/konstnär/atlet ställa upp ett arrangemang som du håller i, när nämnda person precis lämnat in en stämningsansökan?

    Jag hade gjort en ekonomisk kalkyl och tagit det beslut som gynnar mig mest ekonomiskt.

    • walkofknockout

     Tror att Hunt väntade tills matchen var utannonserad så om de skulle få för sig att dra tillbaka den så blir det uppenbart varför. De har ju samtidigt kontrakt med Hunt som han inte kommer ur så gör dem det så har han ytterligare ett case för stämning isf.

     • Sudour

      Jo fast det måste ju finnas nån klausul i kontraktet som handlar om hur man får bete sig mot sin huvudman?

     • walkofknockout

      Utgår från att Hunts gäng har läst kontraktet och att just denna fråga inte ingår. Vore konstigt med en klausul där man inte få stämma någon under några som helst premisser i stämningarnas mecka som att frånsäga sig sina rättigheter.

      Kan inte direkt påstå att det är en beteendefråga.

 • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

  Mark ”Cry Baby” Hunt gnäller igen, han är en sån tragisk person, pensionera dig och gör något annat med ditt liv istället.

  • JP

   Nä den enda tragiska personen är du som inte förstår vad rätt och fel är.

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    Den var ju lite rolig iofs, dock helt fel.

  • Eric

   Jorå, för att gnälla på folk som du gör nu, och av de anledningarna, är inte det minsta tragiskt.

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    För att han gnäller över något han sa sig veta innan matchen?
    Jo det är jättetragiskt att man påpekar hans beteende i det fallet, oj så tragiskt det är.

    • ivey2

     Seriöst sluta gnälla och bete dig som en liten bitch. Bara extremt tröttsamt. Ingen som tycker du är häftig, i synnerhet inte när du gör det under skydd av ett anonymt alias.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Hur gammal är du, 14år?

  • howling dog

   Tragisk person? Vad snackar du om? MH har rest sig ur en tuff uppväxt och gjort något av sitt liv. Mot alla odds. Varit igenom otaliga holmgångar. Om du skulle kalla MH för det där in real life inför respektabla MMA-fans skulle du få på käften. Med rätta!

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    Mark Hunt är en nolla, en nobody, värdelös som MMA-fighter och en gnällspik.
    Folk som skulle slå någon annan på käften för att han säger något är kompletta idioter som borde sitta inspärrade och få tvångsvård.
    Jag skulle inte ha några som helst problem att säga vad jag tycker och tänker till vem jag vill, jag står nämligen för mina åsikter och om du inte håller med mig, så är det helt valfritt och upp till dig.

    Han är dock en tragisk person, han bör lägga ner och gå vidare, skaffa sig en vanligt hederligt jobb istället där han inte har något att klaga på och där han trivs, det hade han mått mycket bättre av och så hade vi sluppit läsa artiklar/rubriker som har med hans gnäll att göra.

    • howling dog

     Det är en sak att uttrycka sina åsikter. En helt annan att kalla folk för saker. Get fucking real!
     Men va bra att du inte har några problem med att säga vad som helst till vem som helst när du vill. Säg till mig i god tid när du öga mot öga tänker kalla MH för nolla, nobody och crybaby.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag kommer högst troligen aldrig någonsin att träffa honom, har heller ingen som helst vilja att göra det, hade jag träffat honom så hade jag förmodligen inte haft någon som helst anledning att prata med honom, men hade vi börjat prata om MMA och hans karriär så hade han fått höra precis vad jag tycker och tänker.

     • SkönJävel

      Varför tycker du att Mark Hunt är en nolla, en nobody, värdelös som MMA-fighter och en gnällspik?

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Det är ju lite som att svara på varför en maträtt är äcklig eller inte god, det handlar om smak och tycke.
      Som MMA-fighter tycker jag han är extremt endimensionell, han har ett farligt vapen, han är långsam och jag tycker hans matcher är väldigt tråkiga att titta på rent generellt även om han givetvis haft någon underhållande match han med. Gnällspik är han för att han gnäller om att Brock var dopad fast han påstod att han visste det redan från början men sket i det och gick sin fight ändå, och förlorade. Han slutar inte klaga på detta heller, han visste vad han gjorde men klagar ändå, hade han istället vunnit matchen så hade han garanterat inte gnällt.
      Nolla/nobody, en som gnäller och försöker tjäna pengar på att någon annan var dopad… jag tycker det är riktigt lågt. Han hade sitt kontrakt, han fick betalt precis som han skulle få men försöker med alla medel suga ut mer pengar, för mig så gör det honom till en nolla och nobody, ja jag kommer då inte komma ihåg honom om 10år som något annat än just en gnällspik, det finns massvis av andra MMA-fighters som jag kommer komma ihåg för deras matcher, deras färdigheter och deras framgångar, Mark Hunt kommer inte vara en som man kommer ihåg av den anledningen.

    • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

     Men vi måste stå ut med ditt?

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Du måste stå ut med att jag har en annan åsikt och uppfattning än dig, det är korrekt uppfattat.

     • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

      Du kanske märkt vid det här laget att vi andra hellre lyssnar på vad Mark Hunt har att säga, än vad du har att säga?

      Dina åsikter tillför ingenting här. Den enda orsaken till att du fortsätter mala på är för att du är bra mycket värre än vad du anklagar Mark Hunt att vara. Sedan hela den här grejen med dina åsikter, du verkar fått för dig att man kan ha åsikter om saker som är binära fakta. Mark Hunt har besegrat många i MMA-världens toppskikt. Bland annat före-detta bältesinnehavare. Du får för dig att ”tycka att han är värdelös” på något vis påverkar det faktum att Mark Hunt är en MMA-legend som har varit i världsklass och fortfarande platsar i UFC.

      Det är på ungefär samma nivå som när folk ”tycker” att 1+1 är 27, eller att Scientologi är en vetenskapligt förankrad tro.

      Hela den här trenden av ”tyckande” som blivit populärt med sociala medier är verkligen intellektuellt desktruktiv. Snälla, sluta genast med att reproducera den.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Du talar inte för alla andra, detta är ett diskussionsforum, inte en klubb för inbördes beundran och för personer som alla delar samma åsikt.

      Mina åsikter tillför uppenbarligen betydligt mer än de flesta andras här, att ha samma åsikt som alla andra tillför bokstavligt talat ingenting, att däremot ha en skiljande åsikt visar upp en diversifiering som är bra.
      Du verkar lite rädd för folk som inte delar dina åsikter eller ska jag säga förakt för det är vad det lutar lite åt, vad har du för problem med att folk har en annan åsikt än du har?

      Binära fakta? Det var nog det mest krystade jag läst på hela dagen… Mark Hunt har aldrig varit en lysande MMA-fighter och på ålderns höst så är han givetvis sämre än han var i sina glansdagar. Jag har aldrig tyckt att han passat i UFC och han gör det definitivt inte idag.
      Detta är inget faktum, detta är en åsikt, precis som din åsikt kring Mark Hunt är just en åsikt.

     • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

      Vad du tycker är irrelevant, precis som alla fighters så platsar han efter förmåga. Med vinster över Mirko ”Cro” Cop, Wanderlei Silva i sina glansdagar, och mot Roy Nelson, Bigfoot Silva och Frank Mir de senaste åren. De enda i tungvikt i UFC som har slagit honom är Fabricio Werdum, Junior Dos Santos och Stipe Miocic och alla tre har haft bältet.

      Sedan 2011, 2 knockout of the night, 2 fight of the night, och 2 performance of the night. Det är 6 gånger som han uppmärksammats som exceptionell fighter i en av, eller den största av MMA-ligorna i världen, i sin viktklass.

      Alla dina ”känslor” om Mark Hunt är meningslösa. Detta är verkligheten. Du är lika fånig som folk som kritiserar Floyd Mayweather som en ”dålig boxare”. Faktaresistens och immunitet mot empiri kanske är något du själv är stolt över, men det är odugligt i dessa sammanhang.

      I

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Vad jag tycker är precis lika relevant som vad alla andra tycker, om du tror att du har tolkningsföreträde så kan jag upplysa dig om att du har fel.
      Har du såna problem med att se någon som yttrar en åsikt som du inte gillar eller som du inte delar så är det faktiskt ditt problem, inte mitt.

     • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

      Och där har vi millenials-resonemanget i ett nötskal.

      Tyvärr kommer du ingenvart i verkligheten genom att tycka saker om fakta.

      Handlar inte om tolkningar, företräden eller något annat. Utan om hur saker är. Gravitationskraften skiter fullständigt i dina åsikter. Den kommer att knäcka dig hur mycket du än tycker att du borde kunna flyga.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag ska ge dig ett litet tips, en länk där du kan läsa, det är inte många rader så du bör klarar av att läsa detta utan att få ont i huvudet, du har nämligen helt missat betydelsen av ett ord.
      https://sv.wikipedia.org/wiki/Faktum

     • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

      Definitionen av faktum, trots wikipedia verkar solid. Nu behöver du bara lära dig innebörden av ”nolla”, ”nobody”, ”värdelös som MMA-fighter”.

      Snart inser du nog att Mark Hunt inte uppfyller någon av dessa definitioner, och att du helt enkelt beskrivit honom fel. Som sagt, dessa ting handlar inte om tyckande. Att du inte tycker om honom är en sak, men det du påstår är helt enkelt falskt.

      Men för att göra det lättare för dig:
      Nolla betyder ungefär samma sak som oduglig:

      Mark Hunt har flertalet gånger visat sig högst duglig. Han är en framgångsrik far, som gått från att leva på gatan i missbruk till att vara multimiljonär och förebild för många maorier och fighters från NZ.

      ”Nobody” är han definitivt inte, han är en av världens mest kända kickboxare och MMA-fighters. Han är en välrespekterad legend och erkänd och en person som förekommer regelbundet i medier i fightingsammanhang, särskilt i hans hemtrakter.

      ”Värdelös” betyder att han saknar värde, eller förmåga. En person som har varit contender i UFC’s tungvikt är inte bara erkänd av organisationen utan bland andra fighters.

      Dessa påståenden är helt enkelt fakta, inget man ”tycker om”, om man inte är en millenial som lever i sin egen verklighet. Lycka till med det. Hädanefter betraktar jag dina inlägg som dina egna fantasier.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Så du kunde läsa länken jag gav dig gällande fakta/faktum men du förstod alltså inte vad du läste, det konstaterar jag när jag läser ditt sista stycke.
      Det är där ditt problem är, eller ska jag kanske mer korrekt skriva ett av dina problem.
      För övrigt så förstår jag inte ditt användande av millenial, jag är äldre än dig, åtminstone om det är ditt riktiga namn du använder här.
      Men jag har sett hur du skriver förr, du visar öppet upp förakt för de som inte delar din åsikt, du tror alltid att du vet bäst och har rätt och har så vitt jag vet aldrig någonsin visat på någon slags ödmjukhet eller erkänt när du har fel.
      Problemet ligger hos dig, inte hos mig kära Tobias.

      Jag ska ge dig ett litet tips till, inte i form av en länk denna gången.
      Man kan inte tycka fel, det man tycker är en åsikt och ett vi har ännu inte åsiktslagar i Sverige även om du säkert skulle önska att så vore fallet.

     • cigo

      Precis! Den här faktaresistenta vågen är sorglig. Samma med att vissa inte kan skilja på åsikt och fakta, eller tro att man kan säga vad som helst om någon, när det egentligen är en kränkning enligt lag.

    • Qrille Qrokodil

     ”Värdelös som MMA-fighter”? Eh ok.

    • Eric

     Du ser inte hur du själv framstår som en större nolla, en nobody, en värdelös MMA-fighter, tragisk och en gnällspik som borde lägga ner när du skriver som du gör och formulerar dig som en emotionell 13-åring?

     Att sitta och säga vad du gör, eller att säga det till någons ansikte, och sen anse att personen är en komplett idiot om du får dig en smäll är rätt idiotiskt det med. Verkligheten är inte svart och vit. Går du runt och beter dig som en idiot får du nog räkna med att folk beter sig som idioter tillbaka. Fysiskt våld kräver tvångsvård, mentalt är fritt fram?

     Att man kan bli så upprörd över att en fighter reagerar när hans motståndare åker dit för doping är fascinerande åtminstone. Så mycket starka känslor över något så trivialt (för dig), vilken jobbig existens det måste vara.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag formulerar mig betydligt bättre än du gör, du kanske borde gå
      färdigt din skolgång så du lär dig svenska språket om du anser att jag
      formulerar mig felaktigt.

      Om jag yttrar min åsikt och någon slår mig så borde den personen låsas in. Tycker du inte det så är du en del av problemet.
      Om du tycker jag beter mig som en idiot för att jag yttrar min åsikt, så är det inte jag som är en idiot utan du.

      Så upprörd?
      Jag är inte det minsta upprörd på honom, jag tycker han är värdelös och gör helt fel, hoppas han stämmer de, förlorar och får betala alla rättegångskostnader.
      Varför är du så upprörd för att någon inte tycker att han gör rätt eller att han är en värdelös MMA-fighter?

     • ivey2

      Nope den enda idioten är du. Riktigt sorglig människa.

     • Språkpolisen

      Jag förutsätter att du själv inte gick ut grundskolan eftersom du varken behärskar interpunktion eller kan särskilja ”de” och ”dem”.

     • Erik Svanborg

      Väldigt få kan tyvärr använda de och dem korrekt idag :-( även högskoleutbildade gör väldigt ofta fel på sånt.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Snarare så att jag inte korrekturläser vad jag skriver innan jag skickar iväg det, framför allt inte på disqus.
      Men det är klart, om du tror slutsatser kring mig för att jag skrev de på disqus istället för fem så finns det en hel del slutsatser att dra om dig, inga som är smickrande får jag kanske avslöja.

    • Erik Svanborg

     Om du står för dina åsikter, varför skriver du bakom ett alias?

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      För att detta är ett anonymt forum, mitt alias är inte bättre än ditt.
      Visst, det kan möjligen vara så att du heter så på riktigt men hur ska någon veta det?
      Jag skulle kunna ändra mitt namn till Fredrik Nilsson, skulle jag vara mindre anonym då?
      Jag står för mina åsikter, men finns INGEN anledning att göra det med mitt riktiga namn på ett forum där alla andra är anonyma.

     • Erik Svanborg

      Jag har aldrig förstått varför man ska vara anonym på nätet, har aldrig varit det. Jag tycker det är enkelt; jag skriver precis som om jag hade pratat ansikte mot ansikte med någon, känner inget behov av att vara otrevligare eller trolla på något annat sätt än vad jag hade gjort i verkliga livet. Och därför har jag inget behov av att inte säga vem jag är, det är som om jag skulle känna ett behov av att gå maskerad på stan. Jag tror det här, och alla andra forum, vore mycket trevligare ställen om alla hette vad de hette och tvingades att faktiskt stå för det man säger.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag skriver inte saker som jag skulle säga öga mot öga till någon annan heller, men läs kommentarerna jag fick efter mitt inlägg, det är folk som i princip hotar mig med våld direkt, det finns helt klart en anledning att skriva anonymt när det finns så många idioter.
      I ett samhälle där man faktiskt kan yttra sin åsikt utan att riskera att idioter tror de har rätt att tysta en, hota en eller på annat sätt försöka skada en så hade det fungerat utmärkt att inte vara anonym.
      Det beror givetvis på vad det är man skriver om också, skriver jag om olika tips på hur man bygger lego på bästa sätt i ett legoforum så spelar det förmodligen ingen roll, i mitt fall så diskuterar jag ofta politik och bli utsatt för hat och hot är vardag, alltså på disqus eftersom jag faktiskt är anonym.

      Det må hända att du faktiskt på riktigt heter Erik Svanborg, spelar ingen som helst roll för mig om det är sant eller inte, det som gäller är vad du skriver, inte vad du heter.

     • Erik Svanborg

      Men om även dessa personer tvingats skriva med eget namn, då hade de förmodligen inte skrivit lika aggressivt, eller hur? Och du kanske hade tonat ner dina inlägg något om du skrev under eget namn? Jag förstår naturligtvis vad du menar, och du gör såklart som du vill, men jag tror debattklimatet på nätet i allmänhet och på denna sida i synnerhet skulle bli så mycket trevligare om alla tvingades skriva i eget namn. För mig är det samma sak som att stå för vad man skriver. Och ja, jag heter Erik Svanborg på riktigt ;-) hade varit ett konstigt namn att hitta på ;-)

    • ivey2

     Din mentala kapacitet är på en nivå hos en 5-åring. Seriöst, håll käften bara.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag är uppenbarligen många gånger smartare än dig, din intellektuella nivå slutade med ett ”håll käften bara”, wow, du imponerar verkligen.

     • ivey2

      Nej det är du inte, långt ifrån. Tro mig.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Förmodligen har jag ett IQ som är dubbelt som högt som ditt är, det verkar åtminstone så om man läser vad du skriver.

     • ivey2

      Haha, i så fall är du smartast i världen. Har svårt att se att du ens kommer upp i tresiffrigt om jag ska vara ärlig.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Gå och gör Mensas inträdesprov och återkom är du snäll, antingen träffar du mig som medlem senare eller så kommer jag skratta åt ditt resultat, det är upp till din egen begåvning.
      Så, upp till bevis nu!

     • ivey2

      Varför skulle jag ens ha ett behov av att bevisa något för en hjärndöd nolla som dig? Kan du komma med ett vettigt svar på det så absolut.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jag förstår inte varför du skriver kommentar till mig alls om jag ska vara ärlig, du håller inte med mig, du är otrevlig, aggressiv och du har lämnat ämnet… låt mig formulera om det, du har inte varit i närheten av att prata om ämnet här som är Mark Hunt, du har enbart producerat infantila personangrepp.
      Vad är det du vill, kan du ens förklara det?

    • cigo

     Byt ditt namn till trollpojken istället

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Har du inga motargument så kanske det är du som ska byta namn?
      Delar du inte min åsikt så står det dig fritt, antingen berättar du det för mig och att du tycker annorlunda på grund av detta och detta eller så kan man skita i att skriva en kommentar, för en kommentar som inte innehåller motargument, har med ämnet att göra eller tillför något är ganska meningslös, precis som den du skrev.

     • cigo

      Du vill att Hunt ska sluta gnälla, visa då hur man gör genom att inte gnälla själv. Förknippar du verkligen en visdomsman med nån som gråter, spyr ut skit och nedvärderar en sån kämpe som Hunt? Dina inlägg gör att det inte behövs motargument, det kan du fråga vilken vis man som helst. Lättkränkta bubbis passar annars som namn

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Det är uppenbart att du tar kritik mot honom personligt, du är uppenbarligen emotionellt involverad i honom eller hans karriär.
      Det är okej, det får man vara, men ta inte illa upp för att andra inte delar din åsikt, detta är inte en klubb för hans beundran.

     • cigo

      Jo lite, jag gillar fighters. Fast det är ingen åsikt att säga att han är en värdelös fighter, det är som att säga att det växer pengar på träd. Min granne på 90 år är värdelös på mma, inte en topp 10 rankad ufc-fighter. Så osanningar får mig att reagera också, men samtidigt försöker jag vara så objektiv som möjligt.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Jo det är just min åsikt att han är en värdelös fighter, uppenbarligen tycker du annorlunda och det är din åsikt.
      Det är inget problem eller fel att man har olika åsikter.

     • cigo

      Hehe ;)

     • ivey2

      Ingen här delar din efterblivna åsikt. Har du inte märkt det än? Patetiska nolla…

    • MrC

     It’s like a cows opinion, it doesn’t matter. It’s moo! – Joey Tribbiani

  • ivey2

   Vilken patetisk liten fjolla du är. Sant att du är en tragisk person och borde pensionera dig från forumet om inlägget ovan är det vettigaste din sönderrökta hjärna kan åstadkomma.

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    Awww, var det det bästa du kunde komma på? Stackars liten, det blir nog snart bra igen ska du se, dumma människor som har en annan åsikt än dig ska man inte lyssna på, de är så farliga och hemska.. buhu, här är snuttefilten.

  • Metallica

   Stulet nickname? Sluta vara en idiot. Hunt gör helt rätt, det vet du också.

   • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

    Nej det gör han inte, inte på något sätt.
    Han vet och visste precis vad han gjorde, han anklagade Brock för att vara dopad redan innan matchen och var alltså fullt beredd på att så var fallet och sen komma och gnälla i efterhand… Han beter sig som en bortskämd snorunge som blivit vuxen och inte får allt han pekar på.

    • Metallica

     Trodde någon stulit ditt nick då du alltid haft geniåsikter men nu, vafan :(
     Killen ska leva många år till och ha sina barnbarn på knät när han är 85år.
     Pga pengar och girighet av människor som inte sätter något på spel får Hunt ta 100 huvudslag av en turbomatad Brock….
     Oavsett vad Hunt visste eller inte visste innan fightdatumet så går hälsa för ekonomi.

     • http://www.wakeupandsmellthecoffee.nu/ Visdomsmannen

      Men om vi tar det från början.
      Brock ville gå en match till och fick möta Mark, Mark anklagade Brock för att vara dopad, något som de flesta nog var överens om att han förmodligen var och senare också blev bevisat att han var.
      Mark hade ett kontrakt som gav honom x antal dollar för sitt framträdande, detta fick han oavsett hur matchen slutade, sen vet jag inte om han hade en vinstbonus också men den blev såklart aldrig aktuell eftersom han förlorade.
      Så Mark förlorade mot en dopad motståndare, tråkigt givetvis men det är bara att acceptera att så var det och gå vidare.
      Mark vill helt plötsligt ha Brocks lön, finns bokstavligt talat ingen logik i det och det hela blir helt absurt.
      Man kan tycka precis vad man vill om att Brock var dopad, hur UFC hanterade det hela osv men Mark har fått precis vad han skulle ha och få, varken mer eller mindre.

      Om Hunt nu var så säker på att hans motståndare var dopad och var rädd för sin egen hälsa så skulle han hoppat av matchen, varför gjorde han inte det då? Jo för han ville ha en stor fet check och tyckte pengarna var värda eventuella skador han kunde få.

      Så ser alla fighter ut inom MMA, du riskerar att bli skadad och få men för livet eller till och med förlora ditt liv om du har riktig otur, det är en del av sporten att man har den risken hängandes över sig som utövare av MMA.

      Vill han ändra på detta så får han helt enkelt se till att ha med en punkt i sitt kontrakt att han får mer pengar om det i efterhand visar sig att hans motståndare är dopad, har han inte det så är det bara att gå vidare.

 • SkönJävel

  Kom igen nu Huntie, håller på dig.
  ”Gnällspik, tragisk person, patetisk etc..” bla bla bla. Han tar en oerhörd viktig kamp för alla fighters.

  • Sudour

   Kan inte förstå hur någon kan tycka att detta är fel? Min gissning är att alla som tycker detta är en dålig idé är dönickar och kappvändare som bara vill att folk ska rätta sig i ledet.

   Go Hunt!

   • Eric

    Eller Lesnar-fans kanske. Ser inga rimliga anledningar till att man tycker Hunt gör något fel.

    • BKaRussel

     Alla sorters fusk ska naturligtvis beivras. Man får därför hoppas att avtalen är på Mark Hunts sida. Frågan är vad som står i UFCs matchkontrakt v.g. ersättning om motståndaren åker dit för doping. Det är därför möjligt att MH de facto skrivit under vad han nu kritiserar. Dessvärre ser jag ett scenario där de enda som tjänar på den här historian är advokaterna.

   • E

    Håller med till fullo! Hoppas innerligt att både Hunt och andra drabbade kan få ut något positivt utav det här.

 • disqus_rkLZcBRRIA

  Modigt av Hunt ta upp kampen mot UFC . Mer sånt , tack !

 • Metallica

  Så bra!!
  Ser framför mig en stor summa i skadestånd..
  Sedan vågar ingen promotion göra så igen!

 • Per_Ragnar_Svensson

  Det är kan bli ett sjukt viktigt beslut.
  Vem vågar dopa sig om Hunt vinner sin stämningsansökan?
  UFC kommer få skriva om varje kontrakt dom har med sina fighters med en rejäl dopingpolicy.
  Jag hejar all the way på Hunt och hoppas han vinner.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Kan bli ett bra år för Hunt det här. Han får bra med pengar för att fightas mot Brock, han kanske får Brocks tjänade pengar om han vinner rättegången, han kanske får ytterligare skadeståndspengar, han får en ny fight mot Alistar som lär generera med nya bra pengar, om han vinner då går han upp i ranking kanske och sist men inte minst så kan han vid vinst i rättegången förändra sporten rejält för att UFC kommer bli tvungna att bli hårdare mot dopade fighters och framtida fighters såväl som de som är aktiva nu kommer inte våga dopa sig om hela deras lön kan försvinna tack vare det. Så det kan med mycket om och men och kanske bli ett grymt år för Hunt även om han skulle torska mot Alistar.

  Men det mest intressanta är ju alla presskonferenser med Hunt och det som pågår mellan honom och UFC. Jag menar snacka om att alla frågor kommer gå till Hunt. Jag vill se honom svara där och då.

 • Styrbjörn

  Frågan är om Hunt har läst på sitt kontrakt så han inte stämmer dem för någon punkt han har skrivit under. Sen undrar jag hur mycket advokaterna ligger bakom stämningsansökan? Vore inte första gången en advokat överdriver förutsättningarna kring en ståmning för en klient för att få plocka ut ett fläskigt arvode.

  • Stenansiktet

   Det handlar väl inte om kontraktet i sig utan att UFC kände till Lesnars positiva dopingtest men lät honom gå matchen ändå

   • Styrbjörn

    Tänkte på det någon sa längre ner om ersättningen.

Fler Nyheter: