Videor

Marvin Vettori sänker proffsboxare under publikbråk på gala

Italiens Marvin Vettori var inblandad i ett bråk under helgens DAZN event i Italien. Ivan Zucco besegrade Germaine Brown via domslut i huvudmatchen.

Marvin Vettori sänkte ”Ion Real Deal” med hammarslag

MMA journalisten Al Zullino beskrev situationen med en tillhörande video. Enligt Zullino inledde rapparen Tony Effe ett bråk med rapparen och proffsboxaren Omar Nguale Ilunga. Även känd som Ion Real Deal. Den sistnämnda står med ett professionellt boxningsfacit som lyder 23-2-1.

I videon kan man se hur Vettori träffar med åtminstone två hammarslag på en oförberedd Ilunga, som försöker skydda sitt huvud med sina armar. Ilunga faller till marken som en följd av slagen.

Den italienska UFC fightern har i skrivandes stund inte uttalat sig om den ovannämnda händelsen i.

Vettori gick sin senaste MMA match i samband med den gångna helgens UFC 286 i London. Då besegrades Roman Dolidze via enhälligt domslut. Sett till italienarens senaste elva matcher har han endast förlorat mot tidigare bälteshållare i form av Israel Adesanya och Robert Whittaker. Vettori är i nuläget tredjerankad i UFCs mellanviktsdivision och står med ett totalt matchfacit som lyder 19-5-1.

Föregående artikel

Domare tillät fighter ligga medvetslös i 30 sekunder under pågående match

Nästa artikel

UFC San Antonio – resultat: Poängdomarna i fokus efter nattens gala

Skriven av

Alexander Clausson

Relaterade Artiklar

Sök