UFC

Marvin Vettori, Nathaniel Wood m.fl. klara för UFC London

Marvin Vettori Nathaniel Wood

UFC London har fått nya matchningar. Namn som Marvin Vettori och Nathaniel Wood är klara för galan. 

Marvin Vettori ställs mot tufft motstånd

Den fjärderankade Vettori är klar för en ny match. Italienaren har gått 2-2, sett till sina fyra senaste matcher. Förlusterna kom mot riktiga toppnamn i form av Robert Whittaker och Israel Adesanya. 29-åriga Vettori står med ett totalt matchfacit som 18-5-1. I London kommer Roman Dolidze stå för motståndet. På sju matcher har den 34-åriga Dolidze tagit hem sex vinster. Den enstaka förlusten kom via domslut mot Trevin Giles. I sin senaste match lyckade Dolidze avsluta svensk-norska Jack Hermansson via ground and pound. Dolidze är åttonde rankad i mellanviktsdivisionen står med ett obesegrat matchfacit som lyder 12-1-0.

Nathaniel Wood möter Lerone Murphy

Den tidigare Cage Warriors-mästaren Wood har tillhört UFC sedan 2018 och har hunnit med åtta matcher i organisationen. Sex av dessa har resulterat i vinster för 29-åringen och senast kommer Wood från en seger över Charles Jourdain. Engelsmannen tog hem segern via domslut. Fjäderviktarens totala matchfacit lyder 19-5-0. 31-åriga Murphy inledde sin UFC-karriär med ett oavgjort resultat. Sedan dess har engelsmannen tagit hem tre raka vinster. Al Zullino var först med att rapportera om nyheten.

UFC 268 äger rum på The O2 Arena i London. Eventet äger rum 18 mars.

UFC 268: Preliminärt matchkort

Marvin Vettori vs. Roman Dolidze
Joanne Wood vs. Luana Carolina
Malcolm Gordon vs. Jake Hadley
Jennifer Maia vs. Casey O’Neill
Jai Herbert vs. Ľudovít Klein
Lerone Murphy vs. Nathaniel Wood

Föregående artikel

Årets Svenska Organisation | Kimura Awards 2022

Nästa artikel

Bryce Mitchell gick match med influensa av ekonomiska skäl

Skriven av

Alexander Clausson

Chefredaktör på Kimura och historielärare. Är en MMA-fantast som täcker sporten ur ett fan-perspektiv. Sitter i rankingpanelen för UFC, Bellator MMA och BKFC.

Relaterade Artiklar

Sök