23 juli, 2024
UFC

Maskoten förd till sjukhus efter Conor McGregors slag

Av

Alexander Clausson

10/06/2023
Conor McGregor maskot 2

Conor McGregors halvtidsshow i samband med NBA-finalen fick en bitter eftersmak. Enligt uppgifter fördes maskoten till sjukhus efter irländarens slag.

Maskoten behövde smärtlindrande medicin

Som om förlusten i match fyra av NBA-finalen mot Denver Nuggets inte var tillräckligt tuff för Miami Heat, visade det sig att mannen som spelar deras älskade maskot, Burnie, togs till akutmottagningen på ett närliggande sjukhus för behandling efter att ha blivit nedslagen av den före detta UFC-mästaren  McGregor. Enligt en källa inom ligan som fått information om händelsen fick mannen smärtstillande medicin av läkaren och har sedan dess skickats hem och mår bra. Detta enligt The Athletic.

Under en halvtidsshow där McGregor marknadsförde sin smärtlindringspray, knockade han Burnie med en hård vänsterkrok och skickade honom till golvet innan han landade med ground and pound på marken, samtidigt som han sprejade sin produkt på honom när han fördes bort.


Sketchen var tydligt planerad, eftersom Burnie hade konfronterat McGregor medan han bar guldfärgade boxningshandskar, men den överdrivna kraften bakom MMA-fighterns slag orsakade, till synes, tillräckligt med skada för att medicinsk behandling skulle bedömas vara nödvändig.

Läsaren kan ta del av händelsen i klippet nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av ESPN MMA (@espnmma)

Conor McGregor ställs mot Michael Chandler senare i år


McGregor stannade kvar under hela Nuggets 108-95-vinsten, och sågs lämna Kaseya Center med sitt följe strax efter att Denver tog ledningen med 3-1 i serien. Den 34-åriga irländaren har inte fightats sedan förlusten mot Dustin Poirier i juli 2021 där han bröt sitt ben, men förväntas ställas mot Michael Chandler senare i år. De båda kombattanterna tränar varsitt lag i den pågående säsongen av The Ultimate Fighter.

Den tidigare dubbelmästaren har inte vunnit en match inne i buren sedan 2020. Då besegrades Donald ”Cowboy” Cerrone i matchens första rond. McGregors totala matchfacit lyder 22-6-0.

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Conor McGregor Miek Perry Jake Paul
Jake Paul erbjuder Mike Perry ett jobb efter BKFC avskedandet av Conor McGregor
🥊
Jake Paul vill stoppa allt tvivel – berättar vad han vägde under matchen!
🥊
Nate Diaz utmanar Leon Edwars
Leon Edwards vs. Nate Diaz 2? Tränaren Säger Nej!
🥊 ”I think he needs to leave the game alone.”
Oliver Enkamp
Oliver Enkamp klar för ny match – Motståndaren är obesegrad
🥊 Får vi se ytterligare spektakulärt avslut av Oliver?
McGregor Sean O'malley om ostarin
Sean O’Malley tappar det på Conor McGregor
🥊 Kommenterade skrattande gråtemoji
WBA president positiv till titelmatch för Jake Paul
🥊 ”The Problem Child” vinner ny mark

Här kan du söka!

Search