Nyheter, Videor

Matchen hinner inte börja innan fightern vrider sig på marken av smärta

Av

Ralph Nordahl

23/07/2023
snöplig knäskada

Just när en tror att vi sett varenda orsak som gör att en match kan ställas så kommer något nytt vilket är exakt vad som hände i Lima, Peru.

MMA-fighter skadar knät allvarligt just innan matchen

I torsdags anordnades FFC 64 i Lima, Peru där det obesegrade flugviktslöftet Miguel Grijalva var tänkt att möta den 37-årige veteranen Martin Mollinedo (26-11) på dennes hemmaplan.

Olyckligt nog så kom matchen att få sitt resultat redan innan den börjat då Grijalva råkade skada sig själv när han hoppade upp och ner i sin upprymdhet över att få fightas.

Efter ett hopp började Grijalva visa tecken på smärta innan han föll till mattan och tog sig för knät. Efter att förgäves försökt ställa sig upp igen fick han sedan läkarhjälp.

Ni kan se den bisarra händelsen nedan där kommentatorerna först inte kunde tro på vad de sett innan reprisen kom där det var tydligt att Grijalvas knä översträcktes.

Motståndaren får nu fightas om bältet

Den peruanska publiken var efter matchen något missnöjda över att inte fått se den efterlängtade matchen men en klen tröst kom när FFC:s president Jackson Mora klev in i buren för att annonsera att hemmafightern Mollinedo nu får fightas som bältet.

Det var ett oerhört tråkigt slut för den 22-årige Grijalva som klev in i buren med ett perfekt record på 8-0.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök