Nyheter Videor

Matchen hinner inte börja innan fightern vrider sig på marken av smärta

snöplig knäskada

Just när en tror att vi sett varenda orsak som gör att en match kan ställas så kommer något nytt vilket är exakt vad som hände i Lima, Peru.

MMA-fighter skadar knät allvarligt just innan matchen

I torsdags anordnades FFC 64 i Lima, Peru där det obesegrade flugviktslöftet Miguel Grijalva var tänkt att möta den 37-årige veteranen Martin Mollinedo (26-11) på dennes hemmaplan.

Olyckligt nog så kom matchen att få sitt resultat redan innan den börjat då Grijalva råkade skada sig själv när han hoppade upp och ner i sin upprymdhet över att få fightas.

Efter ett hopp började Grijalva visa tecken på smärta innan han föll till mattan och tog sig för knät. Efter att förgäves försökt ställa sig upp igen fick han sedan läkarhjälp.

Ni kan se den bisarra händelsen nedan där kommentatorerna först inte kunde tro på vad de sett innan reprisen kom där det var tydligt att Grijalvas knä översträcktes.

Motståndaren får nu fightas om bältet

Den peruanska publiken var efter matchen något missnöjda över att inte fått se den efterlängtade matchen men en klen tröst kom när FFC:s president Jackson Mora klev in i buren för att annonsera att hemmafightern Mollinedo nu får fightas som bältet.

Det var ett oerhört tråkigt slut för den 22-årige Grijalva som klev in i buren med ett perfekt record på 8-0.

Föregående artikel

Jon Jones och Ciryl Gane svarar Tom Aspinall efter utmaningarna

Nästa artikel

MMA-fighter sågas efter rekordsnabb knockout

Skriven av

Ralph Nordahl

Ralph Nordahl, musiker och kuriosamaskin, gillar att grotta ner sig i nya saker. Har jobbat inom spridda branscher. Gillar helst att skriva, läsa och sjunga. MMA-fan sedan 2017. Har skrivit närmare 4800 artiklar om MMA sedan dess.

Relaterade Artiklar

Sök