17 June, 2024
Nyheter

Max Holloway vill möta Conor McGregor

Av

Ralph Nordahl

15/04/2024
Conor McGregor Max Holloway

Max Holloway har bekräftat sitt intresse för att gå en möjlig match om sitt nya ’BMF’-bälte mot forne motståndaren Conor McGregor.

Max Holloway ser världsstjärnan Conor McGregor som ett alternativ

Förra nattens lyckades Max Holloway plocka hem en av sina största segrar i karriären. Han knockade då Justin Gaethje medvetslös och erövrade dennes ’BMF’-titel på kuppen. Nu har föga överraskande allas ögon vänt sig mot Holloway och vad denne kommer att göra härnäst.

Han skulle kunna flytta tillbaka till fjädervikt och utmana Ilia Topuria om dennes bälte. Å andra sidan skulle han kunna försöka jaga lättviktsbältet. Det är nu mycket oklart vad som väntar hawaiianen då han har så många alternativ.

Det finn såklart många som vill att Holloway fokuserar på att försvara ’BMF’-titeln som han nu besitter. I post-fight presskonferensen gjorde den forne fjäderviktsmästaren det klart att han inte skulle ha något emot att gå rematch mot Conor McGregor:

Conor McGregor considers himself a BMF. We got options.

McGregor är i nuläget tänkt att återvända till buren vid UFC 303 mot Michael Chandler. Det är en match som det ryktats om under lång tid och nu har vi till slut ett datum för drabbningen.

Holloway har nu gjort sig förtjänt av lite ledighet men han kommer inte behöva hålla sig borta från oktagonen under en längre tid. Fighterns tävlingsinstinkt är vida känd och han kommer att vara högst motiverad att fortsätta mäta sig mot konkurrenterna.

Vem hade ni haft som favorit i en match mellan Holloway och McGregor?

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök