Nyheter

Megan Anderson har inga planer på match men är inte pensionerad

Megan Anderson

Den tidigare titelutmanaren i fjädervikt Megan Anderson menar att hon inte har några planer på att fortsätta sin MMA karriär men att hon samtidigt inte är pensionerad.

Megan Anderson har inga planer på match men är inte pensionerad

Under förra året ställdes Megan Anderson (11-5) mot den regerande mästarinnan i UFCs fjädervikt, Amanda Nunes (21-5). Mötet slutade med en knockoutförlust i matchens första rond för Anderson och efter förlusten valde UFC att säga upp kontraktet med henne. Nu berättar Anderson att hon sedan dess inte haft några planer på att gå fler matcher men att hon ändå inte är att se som pensionerad från MMA.

Förklarar situationen via instagram

I ett inlägg på instagram förtydligar Anderson sin nuvarande situation då hon berättar att hon i nuläget inte planerar några fler matcher men att hon inte stänger dörren helt för att gå matcher i framtiden. Hon förklarar även att hon i nuläget inte har kontrakt med någon organisation och att hon inte är associerad med något gym. Istället för fighting kommer Anderson att fokusera på andra karriärer, som skådespelare och analytiker åt ESPN och Invicta.

For all those that are asking and continue to ask me daily, I have no plans to fight right now. I’m not saying that I will never fight again, but at this point in my life, I’m loving everything else I’m doing. From gaming and streaming, working as an analyst for ESPN and Invicta, and currently filming my first major feature film, I couldn’t be happier and fighting really isn’t on my mind.

I’m currently not affiliated with any gym, I’m not signed to any promotion right now and haven’t been pursuing a new fight contract. I appreciate the love and interest from everyone hoping to see me in the cage again, but hopefully this answers your questions for now!

För alla dem som frågar och fortsätter att fråga mig dagligen, jag har inga planer på att gå matcher just nu. Jag säger inte att jag aldrig kommer att fightas igen men vid den här punkten i livet så älskar jag allt annat jag gör. Från gaming och streaming till att jobba som analytiker åt ESPN och Invicta och att i nuläget spela in min första stora film. Jag kan inte vara lyckligare och fighting är egentligen inte någonting jag har i åtanke.

Jag är i nuläget inte associerad med något gym, jag har inget kontrakt med någon organisation just nu och jag har inte eftersökt något nytt kontrakt. Jag uppskattar kärleken och intresset från alla som hoppas se mig i oktagonen igen men förhoppningsvis besvarar detta alla era frågor för nu!

Huruvida vi någonsin får se Anderson gå någon mer match inom MMA återstår alltså att se, även om det inte lär ske inom den närmsta tiden.

Föregående artikel

Jack Hermansson kritiserar Sean Stricklands uttalanden om att vilja döda

Nästa artikel

Chael Sonnen menar att flera fighters borde lära sig av Jorge Masvidal

Skriven av

Jonathan Damm

Relaterade Artiklar

Sök