17 June, 2024
Nyheter

Jiffa och Megic Mike i ordbråk på presskonferens inför AFN 6

Av

Alexander Clausson

26/04/2024
Jiffa Megic Mike match

Under lördagskvällen kommer Jiffa Kundo återvända till buren. Inför matchen rök han ihop verbalt med rivalen Megic Mike.

Megic Mike – ’Du var jätterädd på hotellet’

I samband med det föregående årets nyårshelg tog sig Jiffa an influencer-kollegan Megic Mike inne i buren. Den förstnämnda klev in tidigt och sänkte sin motståndare på under minuten. Jiffa gick segrande ur B-klassmatchen efter 26 sekunder. Sedan dess har Jiffa inte återvänt till buren, medan TikTok-stjärnan från Malmö har plockat hem en vinst mot hiphopartisten Big Huappa.

I samband med Allstars Fight Night 6, som äger rum i Solna under helgen, kommer Jiffa ta sig an Norges Hans Lokvoll. Under presskonferensen berättar Jiffa att han vill vara en boxare som dominerar inom MMA. Megic Mike var på plats och ifrågasatte Jiffas påstående.

Svär på din mamma att du tror på riktigt att du har knockat mig och jag kommer släppa det framför folk här och nu. Säg det med handen på hjärtat.

Jiffa svarade sin rival att han har återupplevt avslutet vid flera tillfällen.

Det är klart jag var medveten. Jag har tittat på den (videon) om och om och om igen. Vi kan ta matchen en gång till och jag kan lova dig …

Enligt Tiktok-stjärnan var Jiffa rädd för honom på fajterhotellet efter galans slut.

Efter matchen du gick och blev kaxig på Käftsmällspodden och sådär. Du sa att du borde ha knockat mig i hotellet. Din f*tta du var jätterädd på hotellet, vad snackar du om? Vi var jättesnälla mot dig jag och mina coacher. Vi var jättesnälla mot dig.

Det är oklart om de båda utövarna kommer möta varandra i en returmatch, men intresset verkar finnas för en sådan drabbning. Läsaren kan kolla in highlight och avslutet från deras första möte i klippet nedan.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

Ett inlägg delat av Kimura (@kimura.se)

Lördagens event äger rum på Allstars Training Center i Solna. Dörrarna till eventet öppnar kl. 16.30. Galans första match förväntas dra igång 17:00 och hela eventet sänds på Aftonbladet TV. Läsaren kan kolla in hela matchkortet här.

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök