Nyheter

Merab Dvalishvili stal Sean O’Malleys jacka – mitt under kaoset i buren

merab dvalishvili tar sean o'malleys jacka

Efter nattens huvudmatch kom Sean O’Malley in i buren för att utmana Aljamain Sterling. Under tiden passade Merab Dvalishvili på att ta på sig O’Malleys jacka.

Merab Dvalishvili sprang iväg med Sean O’Malleys jacka

Aljamain Sterling lyckades på UFC 288 besegra Henry Cejudo och därmed behålla sitt bälte i bantamvikten. Efteråt, under en intervju med Joe Rogan, kom Sean O’Malley in i buren. Han och Sterling började snacka skit och plötsligt verkade det fastställt att det är ”Suga” som utmanar om bältet härnäst.

Samtidigt var topprankade bantamviktaren, samt Sterlings träningspartner, Merab Dvalishvili inne i buren. När O’Malley tog av sig sin jacka plockade sedan Merab upp och tog på sig den. Vid sidan av de två stod han för att kort därefter springa iväg med den på sig. Några av UFCs anställda försökte sedan jaga honom och få tag i jackan. Se ett klipp på händelsen nedanför.

 

Visa detta inlägg på Instagram

 

 

Ett inlägg delat av UFC (@ufc)

Merab Dvalishvili väntar med att slåss om titeln

Efter en imponerande vända i bantamvikten var Dvalishvili för många den självklara att slåss om bältet. Men då han och Sterling är vänner och tränar ihop har de två en överenskommelse: Sterling lovar att gå upp en viktklass för att i sin tur ge Merab en chans att bli mästare.

Merabs senaste vinst kom mot forne bälteshållaren Petr Yan. En match han kontrollerade från början till slut. Innan det hade han samlat på sig vinster mot namn som Jose Aldo och Marlon Moraes.

Föregående artikel

Ali Abdelaziz efter Conor McGregors kommentar – ”Håll käften”

Nästa artikel

UFC 288: Fullständiga resultat från nattens gala

Hugo Lindström
Skriven av

Hugo Lindström

Hugo Lindström är verksam i Göteborg. Pluggar film till vardags men är även en av våra skribenter. Ni ser honom springandes med kamera på MMA-galor runt om i landet.

Relaterade Artiklar

Sök