Nyheter

Merab Dvalishvili tar hem säker vinst mot Henry Cejudo

Av

Hugo Lindström

18/02/2024
Merab Dvalishvili

Merab Dvalishvilis segertåg fortsatte inatt när han tog hem vinsten mot Henry Cejudo.

Henry Cejudo vs. Merab Dvalishvili

Rond 1

Cejudo intar burens mitt, får in en benspark. Merab skickar en snurrspark, men missar. Ännu en vadspark från Cejudo, Merab svarar. Cejudo får in en vänsterkrok och Merab skakar till. Pressar på och får in en benspark. Fin öppning av den forne mästaren. Merab skickar benspark. Merab dyker under ett slag, får tag i ett ben och får ner det. Cejudo tar sig dock upp med enkelhet. Merab tajmar ett slag, men Cejudo lyckas vända på en inrusning och hamna överst på marken. Cejudo skickar lite slag och Merab ger bort rygg, kommer upp på ben men med Cejudo fortsatt bakom sig i kontroll. Vrider sig och hamnar i clinch mot buren. Cejudo skickar ett knä och de två separerar.

Rond 2

De skickar varsinn bebsoarj. Cejudo går på nedtagning. Merab går in för att boax men blir själv träffad. Cejudo försöker på en single leg, men nöjer sig med ett slag. Merab ökar press och får in en fin träff. Merab hitta framgång i boxningen, Cejudo har lite problem med att röra sig bort från den ettriga Merab. Cejudo blir nedtgen, frösker jobba sig mot buren, kommer till fötter. Men Merab ligger i och lyckas ännu en gång få ner honom. Cejudo kämpar dock på och kommer upp till slut. Cejudo dyker men stoppas av Merab som dessutom kopplar giljotin.

Rond 3

Merab sätter press, Cejudo försöker blitza sig till lite distans. Merab sickar en snabb kombo, avslutar med en benspark för att sedan dyka för nedtagning. Cejudo stoppar för tillfället. Men det är inte över då Merab fortfarande har koppling kring kroppen. Cejudo stoppar en nedtagning. Merab har en intensiv press som är märkbart svpr för Cejudo att hantera. Merab dyker och lyfter Cejudo från marken, går halva buren innan han kastar honom till marken. Cejudo kommer dock på fötter snabbt igen.

Resultat

Merab Dvalishvili besegrar Henry Cejudo via enhälligt domslut (29-28 x3)

Skribentens kontakt

Relaterade Artiklar

Din önskelista

[nsm_wishlist_content_shortcode]

Sök