980x240-ohmbet

Michael Bisping kan gå sin sista match mot Georges St. Pierre

michael-bisping-9

UFCs mellanviktsmästare, Michael Bisping, kan komma att gå sin sista match i karriären mot den återvändande och tidigare welterviktsmästaren, Georges St. Pierre. Genom The MMA Hour sade Bisping att detta kan vara han absolut sista match i karriären.

There’s a possibility this might be my last fight. I don’t know if I’ll ever fight again after this. What a way to go out if it is.

I don’t know. We’ll see. We’ll see what the future holds. There’s a possibility, yeah. This may be my last fight, so if anyone wants to see Michael Bisping get knocked out, this is your last chance to do it, guys.

Bisping kan tänka sig att sluta på topp och har inga problem att försvara bältet mot St. Pierre för att sedan lämna sin mellanviktstron.

I’ve done it for so long. I’ve done it for so long now, and there’s other things to do in life. I mean, I still love this, don’t get me wrong, but you can’t do it forever. You can’t do it forever, and Georges should’ve stayed retired. He should’ve retired as a champion. I’m going to beat Georges and I’ll retire as a champion – maybe – I haven’t made my mind up on that yet. It depends, if there’s enough money involved, maybe I’ll stick around, but as of right now, I don’t know.

Det finns enligt Bisping människor i hans närhet som velat att han hänger upp handskarna och börjar arbeta för UFC. Men än är inte britten helt säker, så länge pengarna är rätt, kan vi se Bisping fler gånger i buren. Bisping möter GSP under UFC 217.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.
 • jonzyjonzy

  Gör som All American: Sluta tvärt och vänd dig aldrig om.

 • John

  Ja vad ska man säga. Bisping vet att det var en fluke mot Rockhold. Han vet även att han inte har en chans mot toppen i viktklassen. Så han kan lika gärna lägga av.

  • Erik

   Japp rätt val av honom.

   • cesar

    Blipp blipp blipp blipp,, blipp!

  • Json

   Tyckte samma sak, innan fighten i helgen. Luke är av sin längd och storlek ruggigt dålig på boxning och distans. Han höll på att bli utslagen i denna fighten också, och då är Bisping ännu mer rörlig. Hatar och säga det egentligen för jag gillar Luke och hoppas verkligen han täcker hakan bättre, och Bisping är bara.. suck!!
   Även mot Weidman vann han på en billig nertagning och på marken är han ett monster. Mycket träning med Khabib där.

  • Picknickname

   Bisping är nog rätt underskattad och Rockhold är nog rätt överskattad. Tror Bisping var Rockholds kryptonit snarare än en fluke även om oddsen pekade på det… Efter helgens uppvisning tror Bisping har en bra chans mot Rockhold vid ett returmöte. Trist att Rockhold är så jävla bitter över saken och tror det var en fluke. Vore onekligen kul att få svar på det…

 • jari edvardson

  ,,,njaeee nån stor mästare är han inte,hygglig mellanklass men inte mer.

 • Erik

  Han är bättre som kommentator än fighter så det låter som ett klokt beslut.

 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Ett tredje möte mot Luke är ett måste innan han lägger av. Speciellt om Luke jobbar upp sig igen. Den fighten är så lätt att bygga upp! En av de mest fantastiska trilogi fighterna i UFCs historia kanske.

  • Erik

   Nää… Ser hellre att GSP vinner mot Bisping och får möta Luke.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Jag ser inte att GSP vinner och ännu värre så ser jag absolut inte GSP försvara bältet mot någon annan i MW

 • p4pT

  Bisping är en mupp, not a true champion.

  • Bongo

   Kan inte hålla med om att han är en mupp då han inte är gjord av tyg och han är champ då han knockade den förra champen.

   • P4P

    Så som han har duckat titelförsvar så ska du inte va så säker på att han inte är gjord av tyg. Dåliga skämt åt sidan: han är en tönt, fjant, pajas, du kan välja vad du vill som faller dig i smaken. Många kan bli champ men inte många kan hålla sig kvar som champ, den där fula britt fittan kunde inte ens va man nog att försvara sitt bälte mot de bästa i div. Är det sånt du vill se i UFC eller? gsp är också en tröttsam jävel som bara snackar utan att komma tillbaka.

    • Bongo

     ”fula britt fittan” ”Vara man nog” – Du låter som en riktig tuffing du, du hade säkert försvarat bältet mot både Jacare och Romero på samma kväll trots trasigt knä.

     Bisping är en slitvarg som krigat i sin division med blandade resultat nu i många år och jag förstår inte hur du kan tro att han är feg, han förtjänar respekt han förtjänar definitivt bättre än att töntar som du sitter och kallar han ”brittfitta” på internet.

     • P4P

      Krigat och slitit har många gjort men när de har blivit champ så har de försvarat sitt bälte, inte duckat matcher med flit. Tönt va, irl hade jag visat dig vem som är tönt din lilla snorunge.

     • Bongo

      Svammel han har ju varit skadad. Du har redan visat hur töntig du är du behöver inte ett tillfälle IRL också.

     • P4P

      Du är precis som brittfittan, all just talk.

 • Coyote

  Hängigt, då försvarade han aldrig mellanviktsbältet, inte egentligen

 • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

  Jag har aldrig gillat Michael Bisping, han är en arrogant självgod gnällande skitstövel av rang. Men jag har aldrig kunnat förneka att han är en mycket framstående MMA-fighter. Jag såg honom som en gatekeeper tidigare, men efter att ha slagit Luke Rockhold, Anderson Silva och Dan Henderson, alla MMA-legender i sin egen rätt, så måste jag motvilligt säga att han faktiskt kan mer än vad jag ger honom cred för.

  Alla som ”dissar” Michaels framstående strikingförmåga gör sig själv onytta och låter hans persona stå ivägen för er förmåga att dra slutsatser om hans styrkor som fighter.

  Att han vunnit och förlorat en match mot Dan Henderson, och att han vunnit och förlorat en match mot Luke Rockhold BORDE cementera hans skicklighet. Om man bortser från hans personlighet.

  Det är där som problemet ligger för er, tror jag.

  • John

   Man kan tycka vad man vill om Bisping. Som fighter är en en riktigt tuffing. Han steg in på kort varsel och tog titeln helt rättvist mot Luke. Sedan kan man anse att det möts 10ggr kanske han förlorar 9. Jag stör mig inte så mkt på hans personlighet eller att han vann titeln. Det jag stör mig på att han har inte försvarar den mot de bästa.

   Jag håller Bisping som 6a i viktklassen efter Romero, Weidman, Rockhold, Jacare, Whittaker (obs. utan inbördes ordning). Hade Mousasi varit kvar hade han varit 7a. Jag håller honom som steget bättre än Bransch, Brunson, Gastelum och dagens Anderson. För mig är Bisping inte mer än en Gatekeeper of the stars. Han har verkligen fått ut maximalt av sin kapacitet. Vet nog inget fighter som har lyckats få ut mer. Någon som har några kandidater?

   • Erik

    Vill ha med Machida på listan före Bisping.

    • John

     Han hade jag helt klart glömt bort. Känns som han har varit borta i evigheter, men jag kan bara hålla med dig. Han håller jag också över Bisping i dagsläget, förutsatt att han inte ser katastrofal ut i sin comeback.

   • Coyote

    Håller helt med, vinsterna mot Henderson och Anderson är inte jättemeriterande… I min mening finns en topp 5 i mellanvikt, och skicklighetsmässigt är Bisping inte där..

    Dock kan man till viss del unna honom, då han är duktig, har varit med sålänge jag kan minnas, fått möta en drös med dopade fighters, och ofta är det hans förluster som kommit mot fuskande motståndare…

    Han slog Rockhold fair and square,visst..

    Matt Serra slog en gång GSP, och han hade iaf ballsen att försvara mot GSP, inte calla ut nr 15 rankade och möta fighters en storlek mindre. Matt Unnar Bisping vinsten mot Rockhold, men tycker att en sann champ bör försvara sitt bälte, mot legitimt motstånd

  • Erik

   Han slog en gammal Silva med brutet ben och en jättejättegammal Henderson… Bra vinster ändå, men inte riktigt som att han slog dem i deras prime…

   • Styrbjörn

    Och Hendovinsten var ju inte direkt den mest dominanta vinsten.

    • Valle Tyve

     Plus att Silva knockade honom med knät…

     • Olof Eriksson

      När han stod och snackade med dommaren ja! Annars hade han aldrig träffat med det.

     • Valle Tyve

      Det är väl inte Silvas fel att Bisping gnäller om att han tappat munskyddet? Bisping vet mycket väl att fighten fortfarande var igång

     • Olof Eriksson

      Absolut, menade bara att knät inte var någon stor bedrift från Silva… nästan lite fegt…

     • Styrbjörn

      Ja, men det var på fitthåret när tiden gick ut och pga Bisping släppte guarden och ville ha tillbaka munskyddet. Visst var det dumt men inte en vinst som kan tillskrivas Silva och det var ju inte pga en brist på skicklighet hos Bisping.

     • Valle Tyve

      Hade Silva bara gått emot Bisping efter knät hade Herb flygit som en köttbulle emellan för att bryta. Att tjata om munskyddet i en mma fight för att man åker på en höger är lite patetiskt…

   • df

    Sen var silva off the juice, vilket bisping påpeka flertal gånger under build uppen, ganska dumt egentligen för han gjorde sin vinst sämre med tanke silvas brutna ben, återhämtning och frånvaro.

   • Olof Eriksson

    Glöm inte att både Hendo och silva förmodligen var dopade i sin prime. Silva åkte ju dit och hendo har ju erkänt sitt trt fusk.

 • Barfly_nr1

  Helt rätt om han lägger av. Bisping är 38 år så det är dags att lägga handskarna på hyllan. Det är alldeles för många fighters som håller på för länge.

 • Samhall

  Bisping äger. UFC kommer att få slanta rejält inför nästa titelförsvar.

 • MMAkungen

  Borsett från Bispings senaste vinst mot Rockhold, så ser inte jag att Bisping har någon vinst av större relevans i bagaget de senaste åren. Hans vinster har varit mot duktiga fighters, men duktiga fighters som till största delen passerat sin prime.

  Om jag ska blicka tillbaka så får jag nog gå så långt tillbaka som 2012 och förlusten mot Chael Sonnen innan jag hittar en match där jag blev riktigt imponerad av Bispings insats (trots att det beslutades som förlust).

  Jag tror att Bisping kommer förlora ganska tydligt mot GSP, och hade matchen istället varit mot (vad jag anser är) den som förtjänade matchen mer (Robert Whittaker), så hade förlusten varit ännu tydligare.

 • nazcams

  Tycker Bisping gör rätt om han pensionerar sig. Han är ändå 38 och har fått sina smällar. Att han knockade Rockhold var absolut inte tur. Han är en bra boxare och slaget satt som en smäck.

 • Eric

  Jag tror också det här blir hans sista match mot GSP…

Fler Nyheter: