18 juli, 2024
Days
Hours
Minutes
Seconds
Nyheter

Michael Bisping: ”Stoppa upp dina SMS i arslet”

Av

Jaser Davari

12/01/2013

Den 19 januari så möts Michael Bisping och Vitor Belfort i en mellanviktsmatch på UFC on FX 7, som sänds ifrån Sao Paulo i Brasilien. Det har bakom kulisserna redan bråkats en del inför matchen och Belfort har brist på respekt, berättar Bisping för mixedmartialarts.com.

Jag blev väldigt förvånad. Jag hade stor respekt för Vitor, han är en f.d. UFC turneringsvinnare och lättungvikts champion och en dag kommer han ta sig in i Hall of Fame. Jag tränar idag på gymmet där hans sponsorer arbetar och det är inget problem, så jag trodde att vi skulle vara respektfulla mot varandra, men när vi var i Brasilien och pratade med pressen i olika rum så hörde jag ifrån brasiliansk press att han kallade mig – Huligan.

Jag var respektfull mot honom och att han kallade mig huligan, när de största av hans vinster i UFC är genom att han uträttar illegala slag mot bakhuvudet.. Han är en fuskare, han har slagit folk i bakhuvudet under många års tid och jag tränar idag för att försvara mig mot detta, för jag vet att han kommer försöka med det igen.

Det som fick mig att tappa respekt för Vitor var att han förnedrade mig bakom min rygg, han skickade senare ett SMS där han skriver att han inte menade någonting, han skrev till och med ”LOL” och några smileysar i textmeddelandet. Det enklaste du kan göra är att erkänna det du sagt om mig, du är en vuxen man. Vi är inte vänner, vi är inte skolkamrater, så stoppa upp dina SMS i arslet.

Registrera dig hos Unibet via Kimura.se och få 120% bonus

Gilla oss på facebook för snabba nyheter


Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Nina Back har fått motstånd att möta inför Battle of Botnia 11 i Skellefteå
🥊
Jake Paul Oleksandr Usyks
Oleksandr Usyk kan tänka sig möta Jake Paul i MMA – på ett villkor!
🥊 Usyk till MMA?
Merab Dvalishvili har nytt påstående angående fajten mot Sean O’Malley
🥊
Kimura Discord
Kimura skapar Ny community – Discord kanal
🥊 Ny community för alla
Johanna Persson tränar David Lehnberg
Johanna Persson klar för ny match i Stockholm efter världsmästartiteln – Möter historisk svensk fighter
🥊 Två fighters som skrivit historia
Jake Paul mot Mike Perry
Allt inför Jake Paul mot Mike Perry: Tider & matchkort
🥊 Influencer-stjärnan möter bare-knuckle-mästaren

Här kan du söka!

Search