17 June, 2024
Nyheter

Michael Chandler: Så besegrar jag Conor McGregor

Av

Ralph Nordahl

05/04/2024
Michael Chandler med Conor McGregor i cirkel

Michael Chandler planerar för en kort natt i oktagonen om hans förväntade match mot Conor McGregor blir verklighet.

Michael Chandler lovar att knocka Conor McGregor

Amerikanske Michael Chandler förväntas att möta Conor McGregor senare i år. McGregor har inte fightats sedan han drabbades av en benskada via UFC 264. Irländaren håller nu på att komma igång i sitt träningsläger inför sin comeback i UFC.

Chandler och McGregor coachade mot varandra vid The Ultimate Fighter 31. Det har gått många månader sedan den säsongens avslut och i nuläget har matchen ännu inte bokats.

Chandler förblir aktiv i gymmet och i media i och med att den potentiella fighten närmar sig ett officiellt bekräftande. Han förutspår nu en knockoutseger om han och McGregor möts i buren.

I ett nyligt inlägg via Twitter där han svarade på frågan om hur han tänker sig besegra McGregor i deras förväntade match:

2nd round KO.

Chandler har inte fightats sedan sin förlust mot Dustin Poirier vid UFC 281. Innan detta knockade han Tony Ferguson med en front kick vid UFC 274.

McGregors skada vid förlusten mot Poirier vid UFC 264 var hans andra raka förlust mot denne år 2021. Fightern har nu förlorat tre av sina fyra senaste matcher där den enda segern kom mot Donald Cerrone år 2020.

Innan han skrev på för UFC var Chandler en av de bästa avslutarna i Bellators historia där han knockade Patricky ’Pitbull’ Freire och Benson Henderson. Han knockade sedan Dan Hooker i sin UFC-debut vid UFC 257.

McGregor förutspår precis som Chandler en knockoutseger i comebacken.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök