980x240-ohmbet

Mike Perry får ny motståndare – möter UFC-debutant på lördag

Mike Perry

Med mindre än fyra dagar kvar till lördagens UFC-gala har organisationen hittat en ny motståndare till Mike Perry. UFC-debutanten Alex Reyes (12-2 MMA, 0-0 UFC) får kliva in istället för brassen Thiago Alves, som var tvungen att hoppa av matchen mot Perry på grund av en ännu okänd anledning. Perry meddelade bytet via sitt Twitter-konto.

Alex Reyes har tidigare tävlat som lättviktare men går upp en viktklass inför detta möte. Den 30-årige amerikanen har 12 raka vinster, där alla har varit via avslut, åtta via TKO/KO och fyra via submission. Hela 10 av de vinsterna har varit i första ronden.

Perry sågs senast i april på UFC Fight Night 108 där han segrade via knockout över Jake Ellenberger. Perry förlorade dessförinnan mot Alan Jouban via enhälligt domslut. Alla Perrys 10 vinster har varit via TKO/KO.

Det nuvarande matchkortet för lördagens UFC Fight Night 116 ser ut som följer:

HUVUDKORT

Luke Rockhold vs. David Branch
Mike Perry vs. Alex Reyes
Hector Lombard vs. Anthony Smith
Gregor Gillespie vs. Jason Gonzalez
Sergio Moraes vs. Kamaru Usman
Justin Ledet vs. Zu Anyanwu

UNDERKORT
Tony Martin vs. Olivier Aubin-Mercier
Anthony Hamilton vs. Daniel Spitz
Uriah Hall vs. Krzysztof Jotko
Felipe Arantes vs. Luke Sanders
Gilbert Burns vs. Jason Saggo

Det här inlägget postades i Nyheter och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

  Respect to Perry också som faktiskt tar fighten fast än det är en stor risk för honom och han kanske möter en helt annan typ av fighter.

  • Batman

   Alex Reyes är faktiskt en bra fighter. Jag har några vänner i USA som följer MMA mycket noggrant och de tror att Alex kan ge Perry en ganska tuff fight. Perry är dock större än Alex så jag gissar ändå att Perry vinner.

   • Fotboll_Mer_Än_En_Sport!

    Great input there.

 • jari edvardson

  är man tillräckligt bra så möter man vem som helst..börjar man grubbla för och emot så ger man motståndaren ett onödigt övertag. konsten att vara helt neutral och göra det man ska utan tanke på vinst eller förlust.

Fler Nyheter: