20 June, 2024
Nyheter

Mike Perry kan möta tidigare UFC-mästare härnäst

Av

Alexander Clausson

25/09/2023
Mike Perry spänner musklerna invägning

Tidigare UFC-fightern. Mike Perry har snabbt blivit en framstående figur inom Bare Knuckle Fighting Championship (BKFC) med bara tre fighter.

Mike Perry kan återvända innan årets slut

Nyligen stod det klart att Perry förlängt sitt kontrakt med BKFC. Kontraktet ska, enligt egen utsago, omfatta 8 miljoner amerikanska dollar. Under en intervju med MMA Fighting  delade Perry med sig av sina tankar inför framtiden inom BKFC.

Nu har amerikanen storslagna framtidsplaner. Perry tränar för närvarande som backup för en boxningsmatch mellan Logan Paul och Dillon Danis, men han har redan påbörjat diskussioner om sin nästa match I BKFC. En möjlig motståndare som han har ögonen på är den före detta UFC-mästaren Eddie Alvarez, som också verkar intresserad av mötet. Perry, som senast tävlade i mellanvikt är beredd att gå ner i vikt för att möta Alvarez.

Nästa fight inne i ringen kan komma redan innan årets slut. Transkribering via MMA Fighting.

I heard that they’re talking about November-December against a possible [opponent]. I don’t know if I should say it, I don’t want to get in trouble. Maybe it was my last co-main event. That’s easy work for me. Cut the check and cut his neck.

Trots att Alvarez tidigare vann sin BKFC-debut mot Chad Mendes, lovar Perry att det skulle bli en tuffare match om de möttes. Perry är stolt över sina tidigare framträdanden i BKFC, inklusive en seger över Luke Rockhold och en minnesvärd strid mot Michael ”Venom” Page.

Oavsett om matchen mot Alvarez blir av eller inte, är Perry säker på att BKFC kommer att hitta en annan imponerande motståndare åt honom. Han säger att BKFC strävar efter att underhålla och förbluffa sina fans. Perry är fast besluten att fortsätta vara en av sportens största stjärnor och är redo att ta sig an alla utmaningar som kommer hans väg i framtiden.

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök