23 juli, 2024
Nyheter

Mike Perry med en varning till Logan Paul – ”Är större än Mayweather”

Av

Alexander Clausson

01/09/2023
Mike Perry presskonferens UFC

Sedan tidigare står det klar att Mike Perry är redo att agera ersättare för Logan Paul mot Dillon Danis, inför höstens boxningsgala i Manchester.

Mike Perry är beredd om Dillon Danis drar sig ur

Tidigare i år, under februari månad, var Perry en potentiell ersättare för Tommy Fury i en match mot Jake Paul, och nu är han redo att ställa upp om Danis inte kan möta Logan Paul den 14 oktober.

Enligt Perry har Paul-bröderna haft honom på sin radar en tid på grund av hans kampsportsstil och hans trashtalk. Perry har tidigare sparrat med Jake Paul och erbjudit sig som backup för en tidigare match som aldrig ägde rum. Någonting som han berättade om under en intervju med MMA Fighting.


Under en presskonferens i London blev det så spänt att Paul och Danis inte ens kunde stå nära varandra för en sedvanlig stare-down, så Perry hoppade upp på scenen och konfronterade Paul istället. Detta ledde till att Danis blev rasande efteråt.

En del av anledningen till att Perry kontaktades som ersättare var på grund av Danis inaktivitet och oförmåga att dyka upp på matcher. Danis har inte gått en fight sedan 2019 och drog sig även ur en planerad boxningsmatch mot KSI, tidigare i år. Perry håller sig redo om Danis av någon anledning skulle dra sig ur.

”Man förändras när man fightas mot mig”

När det gäller en potentiell match mot Logan Paul är Perry inte säker på vad han bör förvänta sig. Paul bara har haft tre fighter och två av dem var mot KSI. Perry, som har 12 knockouter på 17 MMA-matcher och nyligen engagerat sig i ”bare-knuckle” fighting, är övertygad om att han kan utgöra en större utmaning än Pauls tidigare motståndare, inklusive boxningslegendaren Floyd Mayweather.


He fought Floyd but Floyd is a lot smaller than I am. Floyd may be a lot faster than I am, but I’m a real challenge. I’m a real danger to him. I think if Dillon Danis doesn’t show and I end up fighting him, I change people. They change after they fight me. They’re a different man after they fight me.

Mayweather och Logan Paul gick en uppvisningsmatch mot varandra.

Perry är övertygad om att han kan slå ännu hårdare i boxningsringen, speciellt med tanke på risken att skada sina händer är mindre än i ”bare-knuckle” fighting. Han känner sig redo att möta vem som än står på andra sidan ringen den 14 oktober, även om det ännu inte är helt klart vem det blir. Om det ens blir någon överhuvudtaget.

Eventet äger rum den tredje helgen i oktober på Manchester Arena i England. KSI möter Tommy Fury i samband med galans huvudmatch.


Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Conor McGregor Miek Perry Jake Paul
Jake Paul erbjuder Mike Perry ett jobb efter BKFC avskedandet av Conor McGregor
🥊
Jake Paul vill stoppa allt tvivel – berättar vad han vägde under matchen!
🥊
Nate Diaz utmanar Leon Edwars
Leon Edwards vs. Nate Diaz 2? Tränaren Säger Nej!
🥊 ”I think he needs to leave the game alone.”
Oliver Enkamp
Oliver Enkamp klar för ny match – Motståndaren är obesegrad
🥊 Får vi se ytterligare spektakulärt avslut av Oliver?
McGregor Sean O'malley om ostarin
Sean O’Malley tappar det på Conor McGregor
🥊 Kommenterade skrattande gråtemoji
WBA president positiv till titelmatch för Jake Paul
🥊 ”The Problem Child” vinner ny mark

Här kan du söka!

Search