Nyheter

Mike Tyson brutalt ärlig: ’Är livrädd’ inför matchen mot Jake Paul

Av

Alexander Clausson

07/04/2024
Mike Tyson Jake Paul pris

Före detta tungviktsmästaren Mike Tyson sa att han är ’livrädd’ inför sin kommande fajt mot Jake Paul.

Mike Tyson berättar om kommande matchen mot Jake Paul

”Iron Mike” berättar under en intervju med Fox News Channel’s Sean Hannity att ’allt jag är rädd för att göra, det gör jag.

”Allt jag är rädd för, konfronterar jag,” delar boxningslegendaren med sig av under sin intervju med Hannity. ’Och det är min personlighet. Som just nu är jag livrädd. Men ju närmare fajten kommer, desto mindre nervös blir jag eftersom det är verklighet. Och i verkligheten är jag oslagbar.

Tyson säger även att han tränar varje dag och tror inte att Paul är snabbare än honom, trots att han är hälften så gammal. Den 57-årige Tyson sa också att hans 27-årige motståndare har kommit ’en lång väg’ från sina dagar som en YouTube-influencer. Tyson kommer hinna fylla 58 år innan han kliver in i ringen i sommar.

Det är inte den killen jag kommer att möta’ säger han till Hannity. ’Den här killen kommer att komma och försöka skada mig, vilket jag är van vid. Och han kommer att vara kraftigt felinformerad.

I mars offentliggjordes det Tyson kommer möta Paul live den 20:e juli på AT&T Stadium i Texas. Arenan, som är hem för Dallas Cowboys, har kapacitet för 80 000 åskådare. Galan kommer sändas på Netflix och ingå i den vanliga prenumerationstjänsten.

Veteranen mot uppstickaren

Tyson har inte klivit in i ringen sedan han och Roy Jones Jr. möttes i en uppvisningsmatch 2020. Boxningslegendaren var den obestridda världstungviktsmästaren från 1987 till 1990. Han gick i pension 2005 efter att ha vunnit 50 fajter, varav 44 segrar kom genom knockout.

Paul blev proffsboxare för fyra år sedan. Han har vunnit nio av sina senaste tio fighter, varav sex genom knockout. Hans enda förlust kom förra året mot Tommy Fury, WBC-tungviktsmästaren Tyson Furys halvbror. Inledningsvis gick Paul mestadels matcher mot influencers och tidigare MMA-fajters. Under de senaste året har hans fokus dock legat på renodlade boxare.

Relaterade Artiklar

Din önskelista

My wishlist

    Din önskelista är för närvarande tom. Lägg till något och kom tillbaka igen.

Sök