17 June, 2024
Nyheter

Mike Tyson hånar ’tjockisen’ Jake Paul

Av

kimura

17/05/2024
Mike Tyson Jake Paul

Mike Tyson kan vara nästan 30 år äldre än Jake Paul, men med den erfarenheten kommer också lite visdom när det gäller boxning – och det inkluderar trash talk.

Mike Tyson till attack mot Jake Paul

Bara dagar efter ett ganska tamt möte mellan de två kämparna, som möts i ringen den 20:E juli, återförenades Mike Tyson och Jake Paul för en andra presskonferens på torsdagen. Den här gången var det mycket mer fiendskap. Istället för att kramas och ge varandra komplimanger, kastade Tyson den första salvan när han påpekade hur stor Paul har blivit i sin förberedelse för att boxas i tungvikt. Faktum är att Tyson ifrågasatte hur mycket Paul har tränat, åtminstone att döma av hans storlek.

’Jag vet inte om han är i sin bästa form. Han är fet,” sa Tyson med en högljudd publik som hejade på honom. ”Jake borde vara smal och elak. Han är fet och funky. Jag såg honom utan tröja häromdagen, han är fet. Har du redan börjat träna ännu?

Paul, som faktiskt uppmuntrade publiken att skandera ”F**k Jake Paul” mot honom flera gånger under presskonferensen, svarade med en påminnelse om Tysons första professionella förlust och kanske en av de största skrällarna i sportens historia.

Buster Douglas var fet, eller hur?” ropade Paul. ”Jag ska avsluta dig snabbare än han gjorde”. Det fanns ingen ilska i Tysons röst när han svarade, utan snarare ett fniss och ett skratt att Paul faktiskt jämförde sig själv med en tidigare boxningsmästare.

Jag vet, men du är ingen Buster Douglas,” sa Tyson.

Denna ordväxling fortsatte med ständiga högljudda ovationer från publiken som var närvarande. Tyson hajpade upp publiken med varje svar. Vid ett tillfälle ifrågasatte den tidigare obestridda tungviktskungen referenserna till Pauls kraft efter att han demolerade sina två senaste motståndare i första ronden. Trots att Paul snabbt fick knockout i de matcherna, verkade Tyson inte särskilt imponerad.

Den ovannämnda galan äger rum på i

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök