17 June, 2024
Nyheter

Mike Tyson ryter ifrån mot reporter – ’Vad kallade du mig?’

Av

kimura

18/05/2024
Mike Tyson skäller på reporter

Mike Tyson skrämde livet ur en reporter vid sin senaste presskonferens med Jake Paul. Detta efter reporterns ordval om matchen.

Reporter backar efter Mike Tysons svar

Tidigare i veckan möttes Paul och Tyson för andra gången denna vecka. Den här gången i Arlington, Texas, som en del av en pressturné för att marknadsföra deras match på AT&T Stadium den 20:e juli.

‘The Problem Child’ pratade upprepade gånger om att bli världsmästare och att möta Canelo Alvarez innan han gick med på att boxas mot Tyson, som kommer att vara 58 år gammal när han går upp i ringen i sommar.

En reporter försökte anklaga honom för att säga en sak och göra en annan, men det slog tillbaka då Paul avledde frågan och retade upp ‘Iron Mike’ i processen.

Jake, du säger att du vill vara en seriös boxare och att du vill vara en utmanare och att du vill hålla en titel,” började reportern. “När i din karriär kommer du faktiskt att möta en utmanare i din viktklass och inte göra gimmickmatcher?

Paul svarade: “Jag tror att han just kallade Mike Tyson en gimmick?

Reportern försökte förtydliga sitt ordval utan att förolämpa en av de största legenderna i tungviktsboxningens historia.

Han tillade: “Mike Tyson är 58 år gammal eller kommer att vara vid tidpunkten för kampen, ja. Så mycket som jag respekterar Mike Tyson…

Tyson tog inte vänligt på att bli avfärdad inför sin första professionella match sedan han mötte Kevin McBride år 2005.

Han frågade upprepade gånger: “Vad kallade du mig just?”

Tyson riktade en skrämmande blick mot reportern, som snabbt tog tillbaka sina ord när han konfronterades med ordvalet.

Jag kallade dig ingenting,” sa reportern med en panikslagen röst.

En lite hotfull blick från Tyson var tillräckligt för att avväpna situationen, som sannolikt kommer att upprepas innan han går upp i ringen med Paul om ett par månader.

Många fans är oroade för Tysons välbefinnande i hans första match på nästan två decennier. Han lovar dock att vrida tillbaka tiden genom att stoppa Paul.

Jag startade Jake och jag ska avsluta honom,” sa Tyson.

Skribentens kontakt

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök