20 June, 2024
Nyheter

Millie Eriksson skrämmer bort sin nästa motståndare

Av

Zacharias Dahl

07/06/2024
Millie Eriksson

Under lördag kväll (1:a juni) ägde jubileumsgalan FCR 20 rum på ABB arena i Västerås. Bland matcherna fick vi se Millie Eriksson totalt köra över sin finska motståndare i sin proffsdebut.

Erikssons nästa motståndare drar sig ur

Man kan kort och gott säga att proffsdebuten i FCR gick vägen för henne. Med en tilltänkt walkout song och grymt stöd från åskådarna bjöd Eriksson på en bra show och kammade hem sin första vinst som proffs.

Innan FCR 20 hade Eriksson redan preliminärbokat sin nästa fajt. En match som skulle ägt rum i London. Men efter att hon visat en enastående striking och slagit sin finska motståndare blodig valde den kommande motståndaren att dra sig ur matchen.

Den tilltänkta motståndaren som var positiv till att möta Millie innan lördag fick kalla fötter och svarade nej på tisdag efter FCR MMA

Nästa match redan bokad

Men det är inte dags för Millie Eriksson fans att sörja att matchen inte blir av. På grund av att matchen i London vart inställd har teamet nu bokat in en ny match för Eriksson på FCR 21 som hålls den 7 september i Strawberry Fields Arena i Stockholm. Vi får alltså se henne i sin andra match på hemmajord i huvudstaden.

Vi har dock bokat nytt motstånd till FCR 21 för Millie Eriksson den 6 september på Strawberry Fields arena Stockholm.

Såg du FCR 20, vad tyckte du om Millie Erikssons proffsdebut?

Nu har vi ett nyare och bättre system för kommentarer. Skapa ett nytt konto, precis som tidigare, och dela dina tankar!

Populära Ämnen

Senaste nyheterna

Här kan du söka!

Sök