MMA-Panelen: Alexander Gustafsson har fått perfekt matchning

mma-panelen-lina-lansberg-vs-cris-cyborg

I veckans avsnitt av MMA-Panelen diskuterar vi den gångna helgens UFC-gala där Michael Johnsons och Derek Brunsons vinster står i fokus.

Vi pratar även om Alexander Gustafssons matchning mot Antonio Rogerio Noguiera, där panelen är eniga om att det är en riktigt bra match för Alex.

Panelen dissekerar även lördagens match mellan svenska Lina Länsberg mot Cristiane ”Cyborg” Justino.

Vill ni veta mer om David Bielkhedens nya webbkurs kan ni klicka här: https://app.coursio.com/store/davidbielkheden/att-vara-en-fighter

Glöm inte att ni kan lyssna på MMA-panelen via vår podcast om ni inte har tid att se våra fina ansikten. Perfekt för dig som är på språng. Länken nedan leder till alla våra avsnitt, vi finns även på appen, ACAST.


Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • JoeRogan

  Skönt att Hessi röt ifrån mot Reza-Johnson liknelsen som kommer upp varje gång Johnson vinner en match.

  mvh Joe

 • Lynx

  En managers främsta jobb är att fixa matcher åt sin fighter. Klarar han/hon inte detta åt en fighter med fyra raka vinster bör han/hon bli sparkad.

 • Kiltcalle

  Alex bör kunna ta Lil Nog stående om han ska ha en chans att vinna mot Rumble, DC och Jones. Bättre att öva upp sin känsla för avstånd och timing mot en lättare motståndare.

  • Holythe83

   Precis det du säger här var dte jag kände å hoppades för mot Blachowicz men hans stående såg riktigt rostigt ut. Tror dock INTE att lil’nog är fightern du skall hitta känslan i det stående… ne här skall nog alex göra som mot Blachowicz å känslan får han hitta i sparring lr annan träning. Känns för farligt å försöka hitta det i oktagonen mot en såpass bra boxare som Nogueira ändå är. Visst alex skall vara den något snabbare och teknsikt bättre i det stående så oroar det han visa senast å ser det ut på samma vis hoppas jag verkligen inte han tradar…

 • Larsson

  Håller med, det var ett alldeles för tidigt stopp i Hall vs Brunson matchen

 • Dregen

  Håller med Hessi till 100%! Allt han säger stämmer till 100%! Domaren stoppa matchen för tidigt med Uriah Hall.Och så borde Magnus Cendebland gå frammåt och ta tagi saken i att få en match förfan!! Hör av dig till UFC,eller nåt ditt Managment att höra av sig till UFC och få en match innan året är slut! så KOMIGEN DÅ!

 • HedLey

  Vart är länken till Davids”att vara en fighter”? Och vad kostar det?

 • azgore218

  Tycker Dean Herb är den som kan vara bäst till sämst. Ojämnare domare vet i fan om det finns. Han är inte konsekvent

  • Totte

   Herb Dean kanske du menar? xD

  • Holythe83

   Absolut, däremot är han och Mccharty i en klass för sig som domare. En som är på väg dit är marc Goddard tycker jag. Men jag håller med om att Herb Dean är mest ojämn

 • 1897

  Hessi för fan!!! Fighters får överlag alldeles för dåligt betalt… Hur kan det vara dåligt att dom vill ha bättre betalt…

  • Ric _Ohet

   Det var ju inte riktigt det han sa, han höll sig till sina egna känslor och inte fakta O_o

MMA Panelen

Fler MMA Panelen:

3

MMA-Panelen: UFC 215

David visar effektiv nedtagning, reportage med svenske talangen Tobias Harila och analyser inför lördagens UFC 215