MMA-Panelen: Boxning är skadligare än MMA

MMA-Panelen Lawler vs RDA

I veckans MMA-Panel diskuteras det om Georges St-Pierre som väljer att lämna tronen i mellanviktklassen på grund av mag- och tarm problem, Erik Skoglunds kamp mot hjärnblödningen, Brian Ortegas fina insats mot Cub Swanson,  den kommande UFC-galan: ”Robbie Lawler vs. Rafael Dos Anjos”.

Vi får träffa den svenska mästaren i Thaiboxning som hintar om en flytt över till MMA, Josefine Lindgren Knutsson samt får en återblick av helgens höjdpunkter från SM i amatör-MMA och mycket mer!

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Picknickname

  Att boxning är farligare än MMA är ju en självklarhet. Kan man i princip bli nedslagen 25 ggr under en match jämfört med en gång så talar det väl sitt tydliga språk… Lite brutna ben och sprucken hud återhämtar man sig ju i alla fall från.

 • Holythe83

  Lite underligt att ni tar upp å diskuterar Whittaker vs Rockhold som går i februari men ni diskuterar inte Miocic vs Ngannou som går 20 januari.

  • Styrbjörn

   Men den nyheten släpptes någon dag senare än Whittaker vs Rockhold, de kanske redan hade spelat in den här då.

   • Holythe83

    ah kanske är så… trodde dock dom spela in det på måndagen å då var ju nyheten släppt så… men klart du kan ha rätt i det.

 • Marsman

  Har en liten historia; Detta var under sommaren, jag var ute med hunden – en äldre man stannade och hälsade på hunden, han var ensam och det märktes. Vi stannade och pratade en stund, tänka sig att jag har en normal konversation med en man i 80 års åldern.
  På sig hade han en t-shirt där det stod Team Erik Skoglund, när jag nämnde Erik så sken han upp; han berättade några historier om Erik men framförallt var det att Erik gav en man i 80 års åldern med dålig hälsa hopp och en framtidstro – Erik gav honom livsglädje, en äldre man som inte hade något kvar i livet, en äldre man som förlorat sin fru till cancer.

  Så fort Erik var i Stockholm så hälsade han på den äldre mannen med fika och kaffe och den äldre mannen var inte blodsbunden – Erik gjorde det för att han var en man med hjärtat på rätt plats.

  Jag kanske verkar vara en cynisk individ, men jag vad som driver de flesta. Erik var en bra person och jag hoppas på det bästa.

 • Marsman

  07:50 får ett meddelande om Erik Skoglund – Av respekt för hans familj och vänner så låter jag bli att uttala mig.

 • Cogo

  Alltid lika lustigt att se två personer med en BMI på 35 diskutera träning…

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: