MMA-Panelen: Conor McGregor special

mma-panelen-conor-mcgregor

I veckans avsnitt av MMA-Panelen är fokus självklart på den gångna helgens UFC 205 där Conor McGregor blev historisk genom att bli den förste fightern någonsin att inneha bältet i två olika viktklasser samtidigt. Men innan det tar vi oss en tillbakablick till när vårt egna orakel, Hessi Mocca, beskrev tidigare denna höst hur matchen mellan Conor och Eddie Alvarez skulle komma att se ut.

Vi diskuterar och analyserar även den kommande helgens två svenska UFC-matcher. Magnus ”Jycken” Cedenblads match mot Jack Marshman i Belfast och Jack Hermanssons match mot Cezar Ferreira i Sao Paolo.

Vi hade ju en stor tävling i samarbete med Fightershoppen.se och nedan kan ni se alla vinnare. Vi kommer kontakta er via mailadresserna ni skrev, men dessvärre kommer ni få vänta på priserna då Kimura.se kommer att vara borta hela denna vecka och nästa vecka i Belfast och Sao Paolo.

 • Björn Fridlund- Signerade Bad Boy handskar och benskydd, Bad Boy shorts och T-shirt samt boxningslindor
 • Robin Matsson – Signerad Mauler T-shirt
 • Soran Sadek Noor Ali - Mauler T-shirt
 • Martin Severin –  Mauler T-shirt
 • Oscar Löfgren – Mauler T-shirt
 • Millad Dahoud - Mauler T-shirt
 • Magnus Nilsson – Mauler T-shirt
 • Tim Nuhanovic - Mauler T-shirt
 • Åsa Törnsén -Mauler T-shirt
 • Lilian Matheus – Bad Boy shorts
 • Love Gullström Ohlin - Mauler T-shirt
 • Per Björkqvist - Badboy mössa
 • Jalal Noori – Badboy mössa
 • Andreas Sundqvist – Bad Boy mössa


Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.
 • Larsnas Kristensson

  Jag köper Hessis resonemang om en match mellan Conor och GSP.
  Ett dyrt köp från min sida, jag borde har tänkt på det först. :-)

  • azgore218

   Sant men frågan är hur bra GSP är efter 3 års frånvaro? Annan fet match hade varit mot Cerrone! Hade dock velat se Conor vs Ferguson då jag tror Conor kommer få problem med att ha mindre reach än Ferguson. Khabib kommer aldrig Conor våga ta i första försvaret.

   • Larsnas Kristensson

    UFC’s nya ägare behöver mycket pengar för sina skyhöga räntekostnader. GSP ger mer pengar i en match mot Conor än någon annan, pga sitt namn, oberoende om hur bra han är idag. Ingen vet hur bra/dålig han är före sin första match.
    Det gäller att smida medans järnet är varmt.

 • AAAA

  Hessi needs to shut the fuck up and give Conor his respect , alltid något negativit att säga om Conor , som om all Conor har gjort hittils har varit tur eller på något sätt inte förtjänar det ?.

  • Släktforskaren

   Hesam känner sig bara väldigt förnedrad för att hans predictions sket sig fullständigt. Att han kallar Conor för fikus visar bara vilken självhatande wokprofet han är.

  • Larsnas Kristensson

   Hessi applåderar Conor!

 • Stone

  För enkla resonemang, för dålig förståelse för att ”the MMA game” är mer än de minuter man syns i buren. Tyvärr verkar t.ex. Hessi inte ens förstår den biten inne i buren; det finns en anledning till varför Conor utklassar folk i sina viktklasser och det är INTE bara mentalt. Han har oslagbar precision, är bäst av alla på distans och är absolut bäst på att få fighten att gå i hans takt. Det är aspekter som faktiskt innebär ett MMA 2.0. Dags att inse det; sporten har gått in i ett nytt skede, inte bara i media och uppbyggnad, utan även inne i buren. Att säga att ”Aaa men andra hade kunnat göra samma sak, Conor har bara burits fram av UFC” är så dumt så att klockorna stannar ju. Varför har han burits fram av UFC? Varför har ingen fighter gjort det han har gjort? Man kan inte resonera utifrån att alla är likadan och borde få samma PR oavsett person, m.m. Conor är unik i det att han snackar bäst, har karisman, att han alltid tar alla fighter, fightas frekvent och (faktiskt) utklassar världsklass fighters. Varför skulle Khabib fått samma chanser? Han har inte sålt sig själv lika bra. Han är ofta skadad. Han har en stil som inte är lika rolig i main events. Osv, osv. Djupare analyser tack, herregud.

 • Spirithealer

  Shit vad bittra David och Hessi låter. Speciellt Hessi. Eddie Alvarez har aldrig sett så dålig ut och det beror på Conor. Inte att Eddie fick hjärnsläpp och bara glömde bort att fightas.

 • wise guy

  Såg Jycken i Göteborg för nån vecka sen, vilken härlig å jordnära lirare, önskar honom det bästa. Hessi du är kung! Bry dig inte om dumma kommentarer

 • Qqqqqqqqqq

  Hesi är definitionen av vad en RIKTIG hater. Inte en enda bra analys på vad Conor båda utanför men också innanför buren , hela tiden försöka bortförklara varför den andra är så dålig eller inte på ” sin dag ” . #FUCKOFFHESSI

 • rl

  Jag var inte mkt för kvinnlig mma innan joanna kom till ufc o kan hålla med om att den inte är i nivå med killarna men så dålig nivå är de väl ändå inte?! Jag menar i gemförelse med conors striking kanske hon är betydligt sämre men från någon som inte har ett bra träaänat öga för de tekniska bitarna i striking så tycker jag ändå hennes striking ser bättre ut än de flesta grabbarna

 • T-Rex

  Hessi, kan vara den snubben som gör att jag till att börja med släpper ”Panelen” helt. Så jävla tröttsamt att höra, först analyserna likt ett proffs (visst alla kan ha fel), men sen att man hela tiden kör med bortförklaringar. Fan Hessi, du borde ju coacha alla som möter McGregor i framtiden #blueprint

  • mmaTaliban

   Tänkte precis samma sak, det är Nadims analyser som håller mig kvar.

 • Ove Otyg

  Hessi förfan, vad håller du på med? Kan du bara erkänna att Conor är något unikt som aldrig har setts förut! Finns ingen tydlig blueprint på att slå honom, Eddie är en grym brottare och hade inte en chans att ta ner honom, Om du nu vill prova kan ju David hålla en stekpanna i vänster hand medans du försöker dyka ett dubbeleg på honom medans han försöker klippa till allt han till allt han pallar i pannan på dig, sen ska du ställa dig upp efter 4-5 gånger och lyckas följa en gameplan. Erkänn bara att du hade fel och håll tyst! All cred till Nadim som är den enda som inte låter känslorna styra sin analys utan använder skallen , Peace!

  • mmaTaliban

   Touché!

  • The Sweet Science

   Håller med!
   Jag själv var inne på Hessis väg innan matchen.
   Men fy fan vad imponerad jag blev av Connor.
   Grymt.

  • Mr. Costanza

   Jo Connor är grym och han imponerade som fan. Däremot är han är inget unikt som inte setts förut i själva ringen. Det finns en tydlig blueprint för att slå honom. Vara lika stor eller större fysiskt än Conor. Möter han fighters i sin egen storlek så kommer det bli jämna matcher. Eddie är en bra brottare ja men inte grym eller unik på något vis. Möter han Khabib däremot så blir det en annan visa. Där har du grappling som ingen kan stoppa. Möter han Tony så blir det tungt för honom då Tony är stenhård och lika stor fysiskt som Connor. Jag blev chockad av hur mycket mindre Alvarez var än Connor.

 • mmaTaliban

  Som vanligt blir man ”impressed” av Nadim och ”unimpressed” av Hesssi.

  • Ulf Radhuskrigare

   Det är ju helt klart och tydligt att Hessi har ungefär lika mycket erfarenhet utav kampsport som en blomkruka, David kan ju sitta och förklara hur man ska vinna mot Conor hur mycket han vill men antar att han har tillräckligt mycket självinsikt för att fatta att Conor hade gjort så mycket mos av honom i 155 att det vore löjligt, Kan personen som är ansvarig för panelen utvärdera om ni borde använda manus och så man slipper höra allt hat och skumma åsikter från Hessis mun?

   • The Dirkschneider

    Hessis åsikter är ju en självklar och väldigt underhållande del av mma-panelen!

 • :/

  I dag dog mma panelen. Så jävla bittra.
  Hur fan kan man inte fatta att Connor styrde fighten dit han ville.
  Det var inte första gången det såg ut så här eller hur?
  ”Man skulle hålla upp garden och gunga fram och tillbaka” va fan ge upp !:)
  Byt ut Hessi och David om ni ska fortsätta.

 • viktor

  Hessi och David, besviken på er båda efter dagens MMA-panel, ni har åsikter som inte känns som varken genomtänkta eller speciellt trovärdiga och ni säger saker som inte hör hemma i ett seriöst MMA-program.

  Till Hessi:
  Har aldrig haft något direkt emot hur du pratar och agerar i MMA-panelen, och jag fattar att din roll i programmet är att vara en person som säger rakt ut vad du tycker utan att censurera. Men idag var du faktiskt osmaklig, och jag tycker också du visar på okunskap, eller åtminstone brist på insikt. Det tråkiga den här gången var att jag kände på mig att du skulle göra precis som du gjorde, alltså få det till att det var Eddie som var kass och inte vilja erkänna att Conor överraskade dig. Tycker du väller ut för mycket personliga åsikter om Connor, och du får ju tycka som du vill, men det är inget som vi vill höra i MMA-panelen på det här sättet, utan du framstår tyvärr mer som ett jobbigt mainstream fan som bestämt sig för att Connor suger. Du hade hittat ett argument för att klanka ned på Connor oavsett hur matchbilden sett ut.

  Till David:
  Tycker du har gjort ett jättebra jobb sedan du kom med i MMA-panelen. Men på det sättet du uttalade dig om kvinnliga MMA-figthers var riktigt klantigt. Förstår du inte att du inte kan uttala dig på det sättet om kvinnlig MMA? du måste ju censurera sådana aggressiva och nedvärderande åsikter i program som har flera tusen tittare varje vecka.

  Till er båda:
  Hur är det möjligt att klanka ned på matchen mellan Woodley och Wonderboy? Ni är väl tillräckligt insatta i sporten för att kunna uppskatta fighting även när det inte är brawl hela tiden. För mig var detta inte bara ”Fight of the Night” utan en seriös utmanare till ”Fight och the Year”. En av de mest spännande och sjuka matcher jag någonsin sett.

  Och sista men inte minst till ledningen på kimura.se
  Tycker att Hessi funkar att ha med i programmet han är kontroversiell och provocerande, och är det på ett bra sätt. Men om han får medhåll från andra panelmedlemmar på det sättet han nu har börjat få av David så blir det liksom fel. Tidigare när Jycken varit med så har Hessi fungerat mer som en joker bland ett gäng seriösa människor, men dagens avsnitt blev faktiskt stötande mot alla möjliga typer av personer, och det kändes inte som att det fanns någon tillräckligt stark motvikt av seriös journalistisk. Inte ens Nadde (Som är helt fantastisk) vågade riktigt ta ställning till de jobbiga och omogna saker som sades.

  Tycker att ni bör fundera på att strama till tyglarna lite i programmet så inte folk börjar känna att det här blir Hessis och Davids lekhörna där de kan ventilera precis vad de själva tycker och tänker om allt.

  • Lynx

   Fast va? Jag tycker det var en ganska nyanserad tolkning av matchen Hessi gjorde ändå. Eddie var inte bra. Han hade en pissig gameplan. Och om det är hans får han ju faktiskt tycka det.

   Nästa stycke – Varför kan man inte kritisera kvinnlig mma? Han poängterade ju att alla skulle få utöva sporten och att han inte hade något emot det, bara att han glömt att kvalitén är så låg i kvinnlig mma, vilket den är. Den har inte funnits lika länge och det finns inte lika många utövare. Like it or not, kvalitén är sämre.

   • Lynx

    Dock vill jag lägga till att jag håller med dig, Conor gjorde Eddie dålig.

   • Stefan

    Det jag stör mig på är när David snackar om Joanna och Karolina-matchen så har han ju fel med tanke på att de har mycket bättre stående teknik än David själv och minst 50% av alla herrar i UFC. Så därför känns det bara som att han knappt orkat titta och ge det en chans!

    • Lynx

     Mja, jag kan köpa att hon har bättre stående än honom vilket inte är så konstigt eftersom hon är en fd. världsmästare i thaiboxning. Hon har dock inte någon helhet i mma-gamet, vilket än så länge inte behövs då kvalitén på motståndet inte varit någon höjdare. Sen var hon inte lika vass den här matchen som tidigare, inte samma killer instinct, vilket påtalades. Hon såg nöjdare ut än tidigare.

     • Eric

      Hon är bättre i andra distanser än vi ger henne cred för. Hon är helt klart en striker, men hon är svår att få ner och hålla nere. Hon väljer däremot att inte brottas med folk, men hon verkar inte vara dålig på det. Sen vad gäller David så började han med kickboxning när han var 13 och började tävla när han var 15, så han började när han var yngre än henne och han är dessutom 8 år äldre. Att hon ändå åstadkommit mer är tydligt, vilket också gör det extra lustigt att han klagar på hennes förmågor. Självinsikten är fascinerande, undrar om han sett sina egna matcher utifrån? Slagrädd och panikdyker. Hennes är både mer underhållande och håller högre teknisk nivå.

      Jag menar inte att man måste vara bättre än de man kritiserar, men Davids kritik saknar ju helt grund.

  • Stone

   Väl skrivet, jag håller med till 100%. Jag slutade visserligen titta på MMA-panelen för längesedan, men gav det en chans nu – vilket var ett misstag… Hessis låga nivå och okunniga uttalanden (som var anledningen till att jag slutade titta) har tillåtits infektera hela programmet och t.o.m. andra medlemmar i panelen. Sjukt oprofessionellt och det är en skam för Sverige att det inte är en högre nivå på MMA-debatten och MMA-programmen än såhär 2016.

 • The Sweet Science

  Har följt mma slaviskt i 16 år nu och aldrig sett sån dominans och skills stående som Connor visade i lördags natt.
  Jag hade Alvarez som vinnare. Och satt och skrävlade till mina vänner att Connor inte kunde hantera en fighter som Eddie.
  Oops vad jag hade fel.
  Jag hoppades verkligen att Eddie skulle vinna så att inte Connor låser upp två viktklasser.
  Säger bara hatten av för irländaren.

 • Sebbe

  På riktigt hur kan Hessi få sitta i panelen? Det är på riktigt pinsamt att han inte kan se Conors briljans som fighter. Ursäkter och bortförklaringar endast, att Eddie va ”dålig” berodde ju på Conors strategiska briljans. Killen är one of a kind och tycker vi ska vara glada som får uppleva detta.

 • AM

  Skittråkig attityd hos Bielkheden. Han låter så jävla bitter. Slutade kolla när han började ösa skit över tjejerna och hoppar nog över att kolla fler program där han är med. Ta tillbaka Jycken istället.

  • Berra

   O high fivade när hessi pratade om att tjejer borde göra porr. De kan ju mansgrisa efter sändningen istället

  • jonzyjonzy

   Händer inte. Jycken kommenterar för Viasat och får betalt för sina fina kunskaper och härliga framtoning. Bielkheden har förmodligen ingått avtal med Kimura om annonsering för sin produkt. Hessi är en rolig och oförutsägbar kille. Man får det man betalar för. Och yttersta ansvaret har Davari och den andre killen….?

 • Josh

  Hessi är precis som en Såsse. När det blir fel så ska det skyllas på allt och alla. Såsse-Hessi.

  • Thereisnojebus

   Såsse? Du menar SD?

 • Jared

  Jag tycker att David var riktigt klantig i sitt uttalande, speciellt när han också nämnde ”det är som damfotboll”. Komigen, du kan tänka det för dig själv men att nämna det inför tv-kameror… Suck

  • Thereisnojebus

   Kan du utveckla och förklara på vilket sätt det är klantigt och varför man inte bör tycka detta offentligt utan hålla det för sig själv. Anledningen att jag frågar är inte för att jag inte direkt håller med, utan för att jag ofta i liknande frågor kommer på mig själv att jag nästan slentrianmässigt också känna att det är gubbigt och onödigt att uttala sig så, men när jag intellektuellt funderar på varför så har jag inget svar.

   Det David egentligen säger är väl att den tekniska nivån på dam-MMA:n är väldigt mycket lägre jämfört med herrarnas, vilket man som åskådare ibland kan reagera på. Detta håller jag med om, och det är av förståeliga skäl. Bara kolla på vilket givet MMA-gym som helst i världen och det kommer vara en tjej per 40 killar så självklart sker ”utsållningen” av eliten med andra förutsättningar.

   Jag kunde tex reagera när Ronda , helt utan momentum eller setup, kunde judokasta sina motståndare från stillastående. Jag kände att nivån på de andras brottning helt enkelt var för dålig. Jag har svårt att förstå hur en sådan åsikt kan vara klantig och bör hållas för en själv.

   • Jared

    Jag upplever att sättet som David uttalade sig på var väldigt nedlåtande mot kvinnor i allmänhet. Jag upplevde att han uttryckte sig på ett sätt som förminskar kvinnor och när jag skriver klantigt så menar jag att gemene man förstår att det inte är ett särskilt intelligent sätt att uttrycka sig på, när man har tittare och kameror framför sig.

    Senast jag kollade så var teknik inte könsbaserat. Jag förstår dock att David har en annan syn som har tränat i Brasilien som är mer eller mindre kända för sin vidriga kvinnosyn och sitt primitivt beteende.

    Förövrigt så tycker jag inte att han tillför speciellt mycket till panelen utan det är mest ” jo det såg bra ut” ” nej det tycker jag inte” . Mer öppna och reflekterande svar tack.

    MVH tappat respekten

    • Lynx

     Du anser att han uttalar sig nedlåtande mot kvinnor när han kritiserar deras prestationer. I nästa mening drar du ett helt land över en kam när du skriver att Brasilien är kända för sitt primitiva beteende och vidriga kvinnosyn. Well played…

    • Thereisnojebus

     Jaha. I så fall uppfattade vi situationen helt olika. Jag brukar tycka män vs kvinnor-debatten inom sport, och då speciellt fotboll, ofta är jäkligt korkad och tråkig, men i detta fall så tyckte jag att David också förklarade vad han menade på ett nyanserat sätt.

     Nä, teknik är ju inte könsbaserad i sig, men i just MMA så är den tekniska nivån hos damerna signifikant lägre än hos männen, bland annat enbart pga antal utövare som jag tidigare nämnde.

 • Yash

  Kvinnosynen hos Hessi och David är totalt förkastlig. Deras uttalande om kommande porrkarriärer och kvinnlig mma borde bemötas på samma sätt som doping i UFC. Hur kan unibet stå för något sådant?!?!? Känner mig grundlurad av David som tidigare helt dolt den sidan som dess bättre visades helt öppet idag. Det är sådana som du David som gör att främlingsfientlighet får fotfäste, att tafsande på konserter fortsätter, att homosexuella blir trakasserade, d v s undergräver den respekt olikheter som kampsport, demokrati, utveckling m m grundar sig på. Stort plus till Izabelle för ditt starka ställningstagande. RESPEKT! Hur Kaveh och hela Kimura.se ska kunna möta sponsorer, följare, intervjupersoner mfl med rak rygg utan att agera på detta går utanför allt rimligt förstånd. Att ej bemöta är att tillåta. Med tanke på vad ni enligt min uppfattning försökt och faktiskt lyckats etablera under så många år skulle det förvåna mig om de är kvar nästa gång.

  • Yash

   …respekt FÖR olikheter…skulle det stå. Sorry.

  • Mr. Costanza

   Mycket välformulerat inlägg som Kimura och de iblandade bör ta
   åt sig av!

  • Släktforskaren

   Bielkhedens bakgrund som yrkesdopare har väl kommit ikapp honom. Knarket har äntligen bränt sönder honom och han är nu en fullfjädrad idiot.

  • Erik Svanborg

   Var förekommer dessa små bajsklumpar till uttalanden? Palla se 90 minuters dravel…

   • Stefan

    39:30 har du lite bashning av kvinnlig-mma och 1:32:20 har du porrkommentaren. Men hela skiten är full av bashning, okunskap och bara allmän bitterhet.

    • Erik Svanborg

     Tack! Tycker dock inte Davids kommentar om kvinnlig MMA var så farlig, han uttrycker sin åsikt på ett ärligt och rakt sätt och ber nästan om ursäkt för att han tycker så. Porrkommentaren däremot var rätt unken. Verkar vara en rätt grabbig stämning med mycket high fives och garv.

 • Berra

  Stackars Conor vad han än gör så får han skit. Alla såg ju att han fullständigt körde över mästaren i en högre viktklass. Kan inte bara vara att folk har en dålig dag så fort conor vinner matcher

 • chris

  Jag har alltid gillat dig hessi men Senaste tiden har det varit lite väl flamsigt dör min smak, (inte bara detta avsnitt pratar de senaste 3-4 st)Jag förstår att du inte gillar conor men att skylla på att alvarez var dålig och att alla conor möter har en dålig dag håller inte för mig.
  Håll dig till det jag börja gilla dig för att du är grymt rolig. (Misha Tate gör porr haha fick mig att garva) tycker inte panelmedlemarna ska ha manus men kanske läsa lite av kritiken ni får. Ska jag va ärlig har jag börjat fundera på att skippa panelen för jag tycker nivån har gått ner senaste tiden. Bra David även om jag inte håller med dig om att Tyron vs wonderboy car wn dålig match så gav du propps till wonderboy för han härdade ut. Nadde grym som vanligt. Isabell du har blivit bättre på sisstonde.
  Inte meningen att göra så långt inlägg men jag har tänkt på detta länge nu.

 • http://www.tobiassolem.se/ Tobias Vincent Solem

  Nä fan. Det får räcka med kimura för min del nu.

 • Eric

  Alltså… Hessi och David…. ”Det är så dåligt”, säger David om Joanna som har bättre teknik än de flesta männen – han själv inkluderad. Hon fortsätter iaf när hon är skadad med bruten näsa istället för att klappa ut av slag. Och porrkommentarer? Vad blir det. Känns som ett gäng soffpotatisar som aldrig åstadkommit något själva och bara sitter och är bittra. Hur David som är aktiv inom MMA på hyfsad nivå dessutom kan säga sånt här, och inte ens veta vem DJ är, begriper jag inte heller.

  • Mr. Costanza

   Mmm sexismen känns så jävla onödig i en tid som denna där ett internettroll är USA:s president. Och ja Joanna har bättre stand up än de flesta manliga fighters.

  • T-Rex

   Rättar in mig i ledet Eric. Begriper inte heller! Tanken far direkt till en viss Diego Sanchez som tog an en kille ”back in the days”. Den killen klappade ut av slag i princip omgående. Det borde finnas en rejäl dos av ödmjukhet efter en sådan förlust. Just my 2 cents.

   • Eric

    Agree! Jag tycker inte det är fel att klappa ut av slag, egentligen. Ligger du och tar smällar och vet att du inte tar dig därifrån så kan det helt klart vara smart. Men att göra det i sin debut i UFC när hela ens karriär är på väg att ta fart och så mycket står på spel, då skulle jag nog försöka in i det sista och inte sitta och kritisera andra för sina insatser sen. Iaf inte när insatserna är såpass bra som de är av Joanna. Riktigt jävla bra t o m.

 • Tony

  Jag håller med Viktor han är helt spot on angående panelen, Hessi borde plockas bort och ersättas efter det här, drog ner nivån ordentligt denna gång, efter att ha så mycket fel måste man även som en liten kille med stor käft som Hessi vara lite ödmjuk men nu blir han desperat istället och babblar ännu mer, tyst bara mannen vem tror du att du är?!

  Tur att duktiga Isabell och Nadde finns annars hade ni haft 50 views per avsnitt.

 • Darkchild

  Hessi, det här säger jag med kärlek och respekt till dig, du suger, du stinker när de gäller mma biten. Nu är fan dags och lägga ner. Avgå snälla! Börjar bli så trött, utled på dina barnsliga kommentarer. Mma panelen, agera snabbt innan ni förlorar alldeles för många tittare.

 • Kiltcalle

  David kanske känner sig duktig på träningspassen, men ärligt talat när David går match så har han mycket sämre stående än Joanna. Han har inte rätt i att det är olika sporter för det är samma regelsystem. Däremot så har kvinnor inte fått möjligheten att tävla på samma nivå som männen under lika lång tid. Det var ju bara 3 år sedan som kvinnorna kom till UFC! De har långt ifrån samma löner och sponsorpengar som de etablerade killarna har dessutom. Så möjligheten att verkligen satsa allt på mma finns inte i samma utsträckning. Bedöm kvinnorna enbart efter deras prestationer och utefter den nivå som de ligger på. Jämför inte med männen hela tiden för de kommer aldrig att gå match mot männen så det är inte ens relevant!

  Sen så är det så sjukt oproffsigt när panelmedlemmar kommer med sexistiska kommentarer. Att man ens ska behöva nämna det..

  • Richierichierich

   Vilken grej att jämföras med Joanna som kanske har UFCs bästa striking. Stort.

 • mmaTaliban

  Fortsätt titta på MMA-Panelen Da eller Njet?

  • Kiltcalle

   Njet!

 • Andreas

  Riktigt pinsamt av David och Hessi. Tack och hej.

 • Uppercut

  Jag tror att Connor skulle vinna över Khabib ganska lätt. Han blev nästan knockad av Jonson i första ronden. Tänkt hur det gått stående mot Connor?

 • TheChamp

  All respekt till er man ska ha sina egna åsikter och det gör programmet intressantare. Men tycker också man som expert/kritiker borde ta sig i kragen och erkänna att man var helt ute och cyklade i sin analys gällande Conor vs Eddie det visar bara prov på att man blivit klokare som människa.

  Har följt panelen under flera program, vill bara säga att Nadim du är en klockren analytiker och expert det har du bevisat gång på gång. Tycker att du inte ska låta de i panelen ”hånskratta” dig när du tala om Conor vs Eddie i avsnittet innan matchen enligt ”Hessi så skulle han kunna ta ner Conor” det enda han kan göra om han har sån tur är att putsa Conors skor.

  Tycker att både Hessi och David med all respekt mot er men ni kunde bara erkänna och säga att ni underskattade Conor. Han gör show på presskonferensen samt kommer på sina egna tider men de andra fighterna borde tacka honom för 90% av frågorna ställs bara till conor så om man tänker efter är det bättre han kommer försent. Han bråkar med alla backstage man tror han tappat huvudet inför fighten sen går han in i ringen ”cool lugn” inga nerver, ingen stress så harmonisk till och med Eddie blev så chockad och avslappnad att han glömde bort sitt game. Säger bara hatten av för fightern som fightas,andas,lever,arbetar som en äkta Champ!

 • Daniel

  Jag måste med instämma i kritiken mot David och Hessi. Det här avsnittet var droppen och väldigt amatörmässig. David ska vara specialist på mma och det är inte det intrycket man får, Hessi vet jag inte riktigt vad han ska tillföra, men jag vet att han inte tillför till ett bra program just nu. måste blir bättre, det är ett seriöst mma program inte en lekstuga. Tycker att isabel och nadim är de som förstöker göra ett bra program. David och hessi borde be ursäkt till dem två faktiskt för att de låte diskussionerna bli barnsliga och inte värdigt mma panelen som har varit och ska vara Sveriges bästa mma program. alla kan ha dåliga dagar men Hessi och David måste skärpa sig!

 • Laban

  Jaja, instämmer helt med föregående. Helt otroligt att speciellt Hessi sitter på den stolen alltså. Sjukt dåliga analyser av de matcherna de pratar om. Det är för mig helt obegripligt att han är med i ett sånt här program med de åsikterna han kommer med. Va fan snackar han om liksom?! Han säger tom att han hade gjort det bättre än Alvarez?!?!?! Hahaha SATAN va kass och okunnig den killen är. Inget annat än pinsamt och löjligt! Ta bort honom från panelen, snälla!

  • Totte

   Hessi betalar säkert för att få vara med i MMA-panelen, hade hellre sett Kaveh eller vem som helst än Hessi tbh.

   • Josh

    Woken sponsrar. Pad Thai en gang i veckan.

 • A

  ”Nu kommer trollen” är tydligen en bra ursäkt för att gå loss och göra vilka Trump-aktiga uttalanden som helst. Jag skäms när jag tittar på det här avsnittet, ingen respekt för kvinnor överhuvudtaget.

 • juefce

  Hessi måste vara den äckligast smutsigast parasiten på denna jord…

 • King

  Herregud av alla är skitnödiga. MMA-panelen knäcker och Hessi är king!

 • Cunt

  Jag säger bara ” Grab that pussy ” :D HAHA

 • Kaj1

  Man kan prata om vad Eddie och alla andra som torskat mot connor kunde gjort annorlunda i tusen år. Jag säger som Mike Tyson: ”Everyone has a plan ’till they get punched in the mouth.”

 • xxx

  David själv är inte alls i närheten av vad Joanna kan och visar. Har följt henne sedan länge. Efter en sådan spark i huvudet från en kille skulle David flyga långt tillbaka till hållet som han kröp ifrån. Hessi känner sig som hemma verkar det som.

 • leo

  Har läst kommentarerna och ser hur genusfjantarna försöker att börja styra och ställa även inom mma, ni är ju lika löjliga som hockeymorsorna när knattarna får kroppskontakt, varför ska ni in och försöka sabba allt ni ser? Om ni blir upprörda eller kränkta av Hessi och David så är det ju bara att sluta titta och göra ngt annat istället. Ni är så vidriga och osportsliga att man vill spy. Och ännu vidrigare är de som böjer sig för er och censurerar det som stöter er. Ni blir ju kränkta av bagateller, skaffa er ett liv och börja bidra till samhället istället för att parasitera på det.

 • ttt

  Har länge tyckt att panel medlemmar i mellan åt tett sig barnsligt och oproffsigt. Även när jycken var med, även om han gjorde ett bättre jobb än både David och Hessi. Det känns imellan åt som två oseriösa tjejerna längs bak i klassen som inget annat gör ån småfnittrar åt folk i klassen utan att skämmas. Jag vet inte hur man annars ska kunna förklara vad jag menar.

  Hessi är ändå grym, han har tonats ner som fan sen i början och skulle kanske behöva tona ner på det barnsliga. Det fanns med när jycken va med men känns som att sedan Davids medveverkan har han blivit barnsligare.

  David verkar ha svårt för den professionella rollen. Han känns obekväm och osäker i sin roll och därav blir barnslig.

  Nadim: du är tung!

  Det va bättre förr med kölle och De Valle. Dom två plus Nadim. Fy fan vilka radar par de hade varigt.

  Lite mer professionellt, mer serriösitet, mindre fnitter och skratt. Mera Nadim. Helst mera Jaser.

  Mvh.

 • Michael

  haha Hessi… WHO THE FOOOK IS DAT???? Snubben som hävdar att Conors jiujitsu är dålig, snubben som menar på att Diaz ville förlorar sin match med flit för i hopp om att få en tredje match.. snubben som tycker att Conors brottning är kass (Har knockat ned 2st highlevel wrestlers)..

MMA Panelen

Fler MMA Panelen:

3

MMA-Panelen: UFC 215

David visar effektiv nedtagning, reportage med svenske talangen Tobias Harila och analyser inför lördagens UFC 215