MMA-Panelen: Cris Cyborg är pound-for-pound bäst i världen

MMA-Panelen mall

MMA-Panelen är tillbaka även denna vecka. I dagens fullspäckade program diskuteras det vilt om helgens UFC gala, UFC 222. Det pratas bland annat om Cris Cyborgs fina vinst mot Yana Kunitskaya och hennes tron som pound-for-pound bäst i världen. Panelen diskuterar även Brian Ortegas fina knockout-vinst av den forne lättviktsmästaren, Frankie Edgar.

Det diskuteras även om Lombards sena slag efter ringklockan och två nya superstjärnor i UFC

Som om det inte vore nog har Kimuras Vicktor ”Vickan” Winquist fått en härlig intervju med Daniel Teymur där vi får veta hur livet såg ut innan UFC-kontraktet och vad vi kan förvänta oss av Teymur i framtiden.

Ni kan se hela avsnittet i viden nedan.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Styrbjörn

  Snackar vi p4p-kvinnor eller rent generellt? Jag har inte möjlighet att kolla igenom panelen just nu.

  • Holythe83

   klumpigt sagt/skrivet… dom enades om att p4p mest dominanta mästare…

   • Cogo

    Fast det är ju bara för att hon har uselt motstånd och hur kan de jämföra hennes 2-3 titelförsvar med musens 10? Tragiskt

    • Holythe83

     må så vara men det är inte hennes fel att det inte finns legita contenders i hennes division. Hon kan bara göra det hon gör å det är att gå ut å dominera motståndet gång efter gång och det gör hon helt lysande.

 • Stone

  P4P overall?! Inte sett avsnittet, men det kan det ju inte vara. Man måste se på kvalitet på motstånd..:

  • Holythe83

   Precis det sa David också… men dom enades om p4p mest dominanta mästare.

 • Tjohoo

  David växer verkligen nu när det bara är två i panelen! Han tar bra plats och gör fler följsamma och genomtänkta/proffsiga kommentarer vilket är givande som tittare att få ta del av! :)

  • Styrbjörn

   Yes. Fast det saknas något, det behövs en till personlighet åtminstone. Helst en riktigt bra analytiker också, men Jaser kanske kan fylla den rollen, jag vet inte hur han är i det området.

   • Tjohoo

    Jo. Tycker Jaser fungerar fint faktiskt. Om han vill stanna så är jag för det om det inte hittar någon minst lika bra :)

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: