MMA-Panelen: David Teymur är bättre än Drakkar Klose

MMA-Panelen David Teymur special

I veckans MMA-Panel går vi igenom Kelvin Gastelums fina knockout vinst mot Michael Bisping, och spekulerar vad som väntar båda fighters.

Med flera stora MMA-galor under den kommande helgen fokuserar vi på de största matcherna på UFC 218 och Superior Challenge 18. Vi intervjuar Michel Ersoy och Sadibou Sy, som båda tävlar på Superior Challenge 16. Nadim Carlman bryter ned vad som David Teymur måste göra för att vinna över Drakkar Klose på UFC 218.

Ni ser hela avsnittet i videoklippet nedan.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Cogo

  Jag säger nej… Luktar enkel seger för Drakkar. Kommer se liknande ut som hans match mot diakese

  • Lynx

   Ja, Drakkar så läskigt bra ut mot Diakese som var jävligt hypad. Får hoppas att det var allt drama dem sinsemellan som fick Klose att bli bättre.

   • John

    Tyckte inte Diakese var så smart i den matchen. Få hoppas David kan vara smartare och försöka hålla det stående till varje pris.

 • Filosofiskt perspektiv

  Grymt avsnitt som vanligt. Kul!! Men då ni pratade om Diego Nunes lät det som han är en elitfighter i världsklass. Det var han 2011. Då han mötte Kenny Florian. Men han är 1-3 sedan han lämnade UFC. Samt 1-4 på sina 5 senaste. Med flera ko förluster. Att han har erfarenhet och varit elit, absolut. Men hans record på senare år är allt annat än top notch. Skulle varit intressant att fått höra varför inte David går main event. Någon som vet anledningen?

  • John

   Jag tycker det är katastrof av superior att inte låta david gå main. jag var på förra galan då han gick co-main, då lämnade hälften av alla efter hans match.

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: