MMA-Panelen: David Teymur imponerade stort – slog svenskt rekord

MMA-Panelen David Teymur imponerar

I veckans avsnitt av MMA-Panelen blir det självklart mycket diskussioner kring den svenske lättviktaren David Teymurs fina insats mot Drakkar Klose på UFC 218. Panelen diskuterar vinsten, hans utveckling och vad som väntar David härnäst.

Det blir även mycket prat om de andra stora matcherna på galan, bl.a. Max Holloways och Francis Ngannous fina vinster.

Panelens egna David Bielkheden lyckades ju försvara sitt bälte på Superior Challenge 16 inkasserade därmed sin 8:e raka vinst, vilket Panelen tar upp. Även de andra svenska insatserna på galan diksuteras.

Se hela avsnittet i klippet nedan.
Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Limp

  Synd att Hessi inte är med. Var tvungen att stänga mma panelen direkt.(inget diss mot de andra mem tycker bara att mma panelen är mycket roligare att titta på när Hessi är med,kan jämföra med att kolla på terminator utan Arnold eller Transporter utan Jason Statham. Det är inte lika roligt att titta då).

  Hoppas David Teymur får ett känt namn som nästa motståndare. Gärna top 15 så han slår stort.

  Hoppas UFC kommer till Sverige nästa år,tror då David Bielkheden får sin chans igen.

  • jonzyjonzy

   Kul att Hessi nu äntligen får sin revansch. Häls

  • Eric

   För mig är det verkligen tvärtom. Begriper inte vad han gör där.

 • Holythe83

  Blir förvånad när ni säger att Volkan skall akta sig för clinch för att vinna över DC. Jag förväntar mig att denna fight mestadels kommer utspelas i clinch med friskt byte av korta slag/uppercuts. Volkans absoluta styrka är ju korta hårda slag.

  Stort grattis till David x2!

  Trevligt program, men måste dock flika in att man saknar att inte höra hessi gå loss på dessa fighter vi såg i helgen.

  • HerrObjektiv

   Volkan har sin chans första 2 min sen kommer han att dräneras på sin kraft av DCs press. Dock vet man aldrig vart en fighter befinner sig mentalt efter en så pass våldsam knock som DC trots allt åkte på sist

  • RIIIIIIIIICK

   Det är inte alls förvånande… DC är en världsbrottare och vet hur man lägger press, söker underhooks etc. Och underhooks gör att just uppercuts försvinner, och slag ovan kommer också tar bort, om inte så blir Volkan nedtagen och manglad på backen. Bara för att Volkan lyckats med ett par KO´s ifrån clinch sen tidigare, så är det HEEELT annan nivå på DC´s clinch.

   • Holythe83

    Volkans största chans är ju att träffa DC just på väg in i clinch situationer samt om han lyckas stå upp mot DC och inte bli nertagen. Det är absolut ett av dom områden där DC är starkast men vad vi sett av Volkan hittills så tror jag inte att han har striking för å kunna hålla sig på utsidan å med den pressen DC sätter upp så blir clinch situationer oundvikliga.

 • Styrbjörn

  Hur kan man se SC16 om man missade det och vill se det så här långt i efterhand?

 • 1897

  Bra som vanligt. Men snälla kan ni (i detta fall Isabelle) sluta att fokusera på Francis hudfärg. Sluta kalla honom ”The black beast”, ”svarta mardrömmen” osv. Det skulle ni aldrig göra om det var en vit snubbe. Tröttsamt..

Fler MMA Panelen: