980x240-ohmbet

MMA-Panelen: Demetrious Johnson är den bästa någonsin

MMA-Panelen Demetrious Johnson är den basta

I veckans avsnitt av MMA-Panelen diskuterar vi den gångna lördagens UFC 216 med fokus på Tony Fergusons vinst mot Kevin Lee och Demetrious Johnsons historiska titelförsvar.

Vi besöker en av Sveriges största thaiboxningstalanger Abdallah Habib som förbereder sig inför EM, samt en övergång till MMA inom en snar framtid.

Panelen diskuterar även om UFC ska inför nya viktklasser för att förhindra stora viktminskningar för deras fighters.

Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.
 • Chawi

  Tack för panelen. Uppskattas mycket! Lite kritik bara. Någon har ett konstant näspip. Försök att be personen klippa näshåret eller möjligtvis vända micken. Är ingen ljudteckniker – men andra är. Prata med en sån om det går att ta bort näspip med hjälp av noise gate. Dessutom kanske man kan förhindra topparna i ljudet med kompressor. Ni har ENORMA toppar. Möjligtvis kan in införa klassisk mötesordning för att jämna ut ljudet. Applåder och höga skratt i grupp kan knäcka en totalt när man lyssnar med lurar. Annars är det mycket fint detta. Kanonhäftig produktion. Kram!

  • Cuddlebag

   Nadde som är nosig. Brukar hör man i nästan alla avsnitt.

  • Lynx

   Kommenterade just detta i förra avsnittet också, topparna men även dalarna. Ljudet måste normaliseras. Alternativt lägga på en jävla massa gain på Naddes och till viss del Davids ljudspår. Problemet är att även näspipet skulle gainas i så fall.

 • Filosofiskt perspektiv

  Jag har följt programmet ända sedan Simon Kölle-eran. Och jag uppskattar såklart det ni gör då det är ett regelbundet inslag varje vecka för mig och har varit i åratal nu. Så tack för ert grymma jobb både framför och bakom kameran. Speciellt Jaser! Kampsportsfanatiker som jag är sedan 80-talet uppskattar jag alla seriösa ambitioner att lyfta det reglerade våldets härliga värld.. Jag tycker Kostic är en utmärkt programledare och både Nadim och David är bra. Hessi väljer jag att inte kommentera. Hessi är Hessi… Tycker David vuxit in i sin roll väl efter den saknade kung Jycken.

  Att det är ett evigt rövslickeri för svenska fighters är ju som det är. Jag förstår att det blir en intern klubb och det är svårt att bryta. Tyvärr blir ju det journalistiska eller filosofiska värdet lidande men it is what it is som den skallige säger. Detta gäller även etablerade instanser som Submission Radio och Matt Serra som exempel. Ett evigt ryggdunkande och rövslickeri. Är endast äkta journalister som Luke Thomas och the weasel Ariel som vågar stå för det filosofiska och journalistiska värdet. Och jag förstår varför det blir så. Men med det sagt är det en vardagshöjdare varje gång ett nyrr panelen postas. Keep it up. Ni är grymna!!

 • Filosofiskt perspektiv

  Stavningen i slutet av mitt förra inlägg måste varit ett resultat av alltför mycket input av severe brain damage orsakat av okända faktorer. En bidragande orsak kan vara trauma mot höger sida av huvudet efter handflator mot tinning. Med det sagt, tack än en gång för Sveriges bästa program om kampsport och mma i synnerhet.

Fler MMA Panelen: