980x240-ohmbet

MMA-Panelen: Jon Jones GOAT

MMA-Panelen Jon Jones

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor. Bokmärk permalänken.
 • Op

  Yaaaaz, som jag väntat!

 • Val Venis

  Brock´s kontrakt med WWE sträcker sig fram till april nästa år, så en fight mot Jones kommer inte bli av innan OM inte WWE låter honom få fightas innan.

  • Ruthless

   Det dröjer minst 6 månader i vilket fall som helst till en sån fight ens är möjlig. Lesnar måste gå in i USADAs doping pool igen, och sen stanna där, helt substansfri. Något han nog inte är så sugen på.

 • Kurt

  Jones är en enormt bra fighter, men har inte varit lika dominant i att vinna ronder som GSP, har inte varit en lika bra avslutare som Silva, har inte hållit titeln lika länge som någon av dem, har inte besegrat flest topprankade motståndare, och är inte den tekniskt bäste fightern i dagens UFC. Vem som är bäst genom tiderna (aningen löjligt i en sådan ung sport) är subjektivt men jag tycker inte argumenten för Jones är speciellt bra än, även om han såklart hör hemma i diskussionen och kommer förbättra sina stats.

  Sedan är det alltid en asterisk bredvid resultaten för alla fighters som påvisat abnorma testosteronvärden samt åkt dit i tester. Vi vet att fler än de som åker dit fuskar, och vi vet vilka flyktvägar som kan sättas upp ifall man åker dit, så det är direkt oärligt att hävda att inget fusk pågått.

  • HerrObjektiv

   Bonnar, Shogun, Machida, Rampage, Vitor, Rashad, Gus, DC x 2 m.m
   Dom flesta av dom i deras absoluta prime. Avslutat majoriteten av dom och dessutom i rekordung ålder. Gå och göm dig i skogen

  • ds

   Du är fan ute och cyklar, gsp jabba och tog ner sina motståndare för de mesta, jones gör allting bra, är en mer komplett fighter än både gsp och silva, Han har slagit DC 2 gånger vilket är enormt, DC var i mitt tycke p4p tvåa och kan fortfarande vara de, dj har också två förluster, men inte förluster från goat jones.

 • Simon N

  Hur fan kan ni palla med hessi imellan åt? ”Till och med jag hade kunnat boxas med maia” du hade blivit sövd inom 45 sekunder mannen om du inte sprungit iväg som en pussy! Jag ser hur ni skrattar obekvämt men det är ej roligt. Är det jaser som skyddar han för tittar siffror eller? Jävligt störande imellanåt för sånna som mig o kolla på panelen pga honom. Han har utvecklats sen i början av panelen men ej tillräckligt enligt mig. Synd. O avbryter nadim den goa mma nörden <3 Sitt ner i båten jävla barn unge.

  • Djungleswag

   Håller tyvärr med, slutade kolla på programmet pga honom.

 • Pancho Villa

  Beröm ska ges när det är befogat.
  I förra avsnittet av MMA-panelen, det som leddes av Jaser, så anser jag att Hessi gjorde en mycket svag insats. Högljudd, skränig, oprecis och långa inlägg som mest var grabbigt svammel och som tenderade att sakna tydliga poänger. Avbryter övriga panelmedlemmar stup i kvarten. Det var plågsamt att kolla på.

  Kontrasten blir så otroligt tydlig när han flankeras av, och därför jämförs med, Nadim. Nadim är sansad, kompetent och formulerar sig mycket bra. Nadde är en fröjd att följa.

  Idag var ordinarie programledare tillbaka – hon gör alltid ett bra jobb. En påtaglig skillnad är även att Isabelle gör ett föredömligt jobb med att hålla Hessi i strama tyglar.
  Detta medför dessutom – nu kommer berömmet – att Hessis positiva egenskaper (för sådana finns – men de hamnar dessvärre ofta i skymundan av de mindre bra egenskaperna) kommer fram och att han kommer till sin rätt som panelmedlem.

  - Visst finns det fortfarande viss (ganska stor) förbättringspotential. Men det är ett steg i rätt riktning och sådana bör framhållas.

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: