MMA-Panelen: ”Max Holloway är för bra för Anthony Pettis”

mma-panelen-ufc-206

I veckans avsnitt av MMA-Panelen diskuterar vi den regerande flugviktsmästaren Demetrious Johnsons 9:e raka titelförsvar och ”nackdelarna” med att vara en sådan dominant mästare som DJ är.

Vi pratar även om den Jon Jones öppenhjärtiga intervju med Joe Rogan och det nya fighter-föreningen som bl.a Georges St Pierre är en av förgrundsfigurerna.

Självklart tar vi en titt på helgens stora svenska MMA-gala, Battle of Botnia, som äger rum uppe i Umeå, samt de två UFC-galorna som äger rum på fredag och lördag.


Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.
 • piloten

  Kul att höra att någon lyfter fram situationen från investerarnas synvinkel. Något som många verkar ha svårt att förstå är att det är positivt att det uppstår stora vinster. Det bidrar nämligen till att fler aktörer på sikt kommer in och vill ha en bit av kakan. Konkurrensen ökar. Och helt plötsligt har löner drivits upp. Ge det lite tid!

 • TMT

  och cathal pendred är för bra för bielkheden… Fniss.

 • jonzyjonzy

  Appropå MMAAA. Tvungen att pausa och kommentera killen till höger, Hessi. Inte mycket rätt som kommer ut ur den munnen? Rostar han på SD? (Ursäkta tonen, men har aldrig hört maken till idioti.)

  • Larsnas Kristensson

   Hessi brukar vara saklig emellanåt, men när debatten hamnar inom ”hans” revir, tar känslorna över. Tyvärr får sakligheten stryka på foten.

   • jonzyjonzy

    Ja, suck, en stridshingst, en modern och felvänd Don Quixote, trots han är så skön många gånger.

  • Eric

   Fantastiskt vad okarismatisk han är också.

   • jonzyjonzy

    Ha, ha!

  • TMT

   Han till vänster verkar inte vara någon stjärna heller. Påstod att Cruz och DJ möttes i WEC. LOL. Kan de inte ha lite koll, blir pinsamt att lyssna.

 • Ruthless

  ”Vet du vad glipa heter på engelska?” hahahah.

 • Ove Otyg

  Frågan är ju om ni ens läst kommentarerna från 2 avsnitt tillbaka,Va väl 200 kommentarer om hur fan Hessi snackar och hatar på allt och alla, tyckte det va bättre förra avsnittet men nu va han tillbaka igen! Trångsynt, sjukt osaklig, snackar rörigt och känslomässigt som fan och negativ mot allt och alla, kan någon bara skicka ut honom snälla?

 • SkönJävel

  Jag förstår Hessis roll som ”kritiker”, men tyvärr saknar han förståelse och kunskap om sporten, vilket syns i mer eller mindre varje avsnitt. Tycker det blir väldigt gapigt och skrikigt ibland, och när det saknas kunskap bakom hans åsikter/kommentarer så sänker han hela panelens kvalite. Handen på hjärtat så har jag stängt av programmet flera gånger pga just Hessi då han inte tillför nånting till panelen. Tycker det är väldigt synd att läsarnas kommentarer inte tas på allvar när det kommer till honom, då han skadar hela programmet.
  Tycker för övrigt att Nadim är hur duktig som helst och att Isabell är klockren i hennes roll.

  • GP

   Spiken på huvudet.

 • Holythe83

  Nadims lista: finns 2 bubblare som jag tycker du inte hade med på din lista. Reyes vs Kim och Holloway vs Lamas.

  För övrigt tycker jag ni kunde pratat mer om Ngannou som gett ganska stort eko i MMA världen efter det avslutet.

  Swanson vs Choi är årets fight och topp 5 fight i UFC’s historia enligt mig i alla fall. Att kalla den den bästa matchen någonsin utan motstånd är lite å ta i med tanke på att dom mer lr mindre kastade tekniken ut genom fönstret efter första ronden. Jag menar att det fanns tekniska inslag men som helhet var det mer brawl än teknisk sund striking.

MMA Panelen

Fler MMA Panelen:

3

MMA-Panelen: UFC 215

David visar effektiv nedtagning, reportage med svenske talangen Tobias Harila och analyser inför lördagens UFC 215