980x240-ohmbet

MMA-Panelen: Säsongsavslutning

MMA-Panelen mall säsongsavslutning

Det är säsongsavslutning för MMA-panelen och det diskuteras om den gångna galan i Winnipeg där Rafael Dos Anjos besegrade Robbie Lawler. Panelen pratar om vad som bör vara nästa steg för Rafael Dos Anjos.

Panelen delar ut ”MMA-Panelen Awards” i olika kategorier för det gångna året.

2017 har endast en UFC-gala kvar på året och det är UFC 219. Nadim Carlman bryter ned dem viktigaste matcherna för huvudkortet.

Till nästa år kommer det att ske förändringar i panelen och det är något ni kan ta del av när ni lyssnar igenom säsongens sista panel-program.


Registrera dig på Unibet och få 200% och 50 free spins

Det här inlägget postades i MMA Panelen, Nyheter, Videor och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.
 • Tjohoo

  Vad kommer Nadim göra istället? :o

 • Mikael K

  Så tråkigt och STOR utmaning att hitta en ersättare

 • Holythe83

  Tråkigt att se Nadim lämna… Lycka till med det du tar dig an Nadim men har du samma brinnande intresse som för MMA kommer du garanterat lyckas!

  The show must go on… skall bli intressant och se vem som skall fylla dom skorna efter Nadde…

  Ses nästa år!

 • Op

  Till Nadim:

  Kan ju inte bli annat än tårögd av ditt avsked. Sjukt att det varit hela 3.5 år sedan du gjorde debut! Hoppas verkligen att du åtminstone lyckas klämma in något gästavsnitt under 2018.

  Hoppas att du känt dig uppskattad av oss ‘tittare’ och ‘lyssnare’, och att du framöver fortsätter känner vår saknad och att du är mer än önskad oavsett sporadiskt eller permanent deltagande.

  Ciao Nadde <3!

 • Pancho Villa

  Tung förlust för Panelen, Kimura och framförallt för oss mma-fans.

  Obrigado.

 • Drizzy

  Tråkigt att höra att Nadim slutar. Svårt att beskriva i ord hur mycket du gett mig som tittare! Panelen kommer ej va samma utan dig! Lycka till med allt du tar dig an i framtiden!

 • tioo

  Vad kommer Nadim att göra nu? Vad e de för jobb där man inte har 2-3 timmars ledighet i veckan för att spela in programmet?

  • Arboristen

   Ganska säker på att Nadim kollar dom flesta matcher som går om veckorna samt analyserar gamla matcher för att kunna ”bryta” ner kommande matcher. Med tank på hans stora kunnande så lägger han nog en jäkla massa timmar i veckan.

 • Arboristen

  Nadim : Du imponerade på mig första avsnittet som du va med i och har fortsatt att imponera med en stigande kurva! Stort tack för att vi fått ta del av din mma-visdom. Lycka till i framtiden det kan bara gå kanon bra! All lycka.

 • Tjackman Bülow

  Bara hoppas att viaplay plockar Nadim.

 • Tjohoo

  Såg precis hela avsnittet. Grymt avsnitt, kemi och många skratt. Tycker att ni alla i panelen ger varandra plats nu mera och programmen fungerar ypperligt. Synd att ni inte hann kolla upp året knock etc tillsammans innan för det hade varit roligt att höra fler exempel och diskussioner om det. Gillar Davids erfarenhet o insikter i det här avsnittet.

  Tack Naddim för allt. Du är en grym analytiker. Sveriges svar på Dan Hardy som borde jobba i Svenska sändningar om tillfälle ges. Lycka till! :D

 • Punchdrunk

  Nadim förtjänar att få bra betalt för sina kunskaper. Jag hoppas Viaplay Fighting erbjuder Nadim jobb för analyser mm. Lycka till!

 • Jijo

  Stort tack Nadim för tiden i panelen. Kan inte tacka tillräckligt , lycka till i livet!

 • Nadim Carlman

  Otroligt fint att komma in här och se denna uppskattning. Alla ni som stöttat och hojtat på stan, det är jag otroligt tacksam för. Vilken slumpmässig resa detta har vart från att skriva ett bettingtips på Kimura till att sitta som expert i Panelen. Erfarenheter och utveckling jag tar med mig i livet.

  Alltid vart noggrann i förberedelser för att leva upp till titeln som expert. Dessutom utav stor respekt för utövarnas hårda slit och alla ni som tittar, det har gjort min roll extremt tidskrävande. Tyvärr räcker tiden/orken inte till för att fortsätta i Panelen, hälsan går först.
  Det har vart många av mina roligaste dagar, så till alla som arbetet med Panelen STORT tack.

  För er som frågar om vad som kommer härnäst, så inget annat än att jag fortsätter mitt yrkesliv inom försäljning (går inte lite tidigare på tisdag ; ) och självklart går tillbaka till där jag en gång började som en lojal fan av Kimura.se och MMA-Panelen.

  The show rolls on!

  • Pancho Villa

   Alltid påläst och väl förberedd!

   Förstår att det är tidskrävande – som fan – och hälsan kommer först.
   Men tänk om Jaser kunde skaka fram någon noggrann rackare som kunde göra research och tillhandahålla nödvändig info. Då skulle du slippa lägga så mycket tid på förberedelser. Komma in till dukat bord och fortsätta bjuda oss på skarpa analyser. Win-win!

   Man måste ju få drömma. Lycka till med allt!

  • Filosofiskt perspektiv

   Du kommer bli mycket saknad Nadim. Har varit med sedan Pauls och Simon Kölles tid och jag tror faktiskt ingen kan saknas mer än du i just detta sammanhang. Tack för dina år och ditt fantastiska arbete inom mma och lycka till framöver!

  • http://www.kimura.se/ Kaveh Sabeghi

   Jag vill hålla hoppet uppe för min och Kimuras del och säga, tack som fan för allt du gjort ända från första kontakten till Kimura.se till dagens program. Men jag säger inte hejdå, utan på återseende Nadim. Ta den välbehövliga paus du behöver och samla på dig krafter för du ska inte hålla på med nåt annat än att ägna heltid till din passion. Det är upp till oss på Kimura.se och ta hand om en stortalang som dig. Du är fantastisk ända ut till fingertopparna.

  • Ithinkyoureallfuckedinthehead

   Kan inte tala för andra men för egen del så har det varit kul att se någon i panelen som faktiskt nördat ner sig i alla dessa matchningar och fighters genom åren; genomgångar av deras stilar, styrkor, svagheter, hur kommer matchbilden att se ut osv. Det kräver tid och hängivenhet och jag kan inte säga annat än hatten av för ditt arbete på den fronten.

   Lycka till i fortsättningen!

   • Gunnar Gråskägg

    Instämmer!
    Mycket bra analyser av Nadim, det kräver att man är påläst och noggrann.

    Även om det inte kan ersätta Nadim gillar jag att Kimura har börjat satsa mer på analyser av matcher innan och efter galor. Intressant och man lär sig om mma.
    Höjer nivån.

  • Lance Armstrong

   Det är inte alltid ens uppskattning lyfts fram eller än mindre når personen i fråga. Men jag är helt hundra på att du Nadim har förgyllt så fruktansvärt mångas MMA-fans i och med ditt engagemang i MMA-Panelen. Betydligt fler än du tror.

   Det är tydligt att du lägger ner mycket tid i din roll på Kimura och det kommer jag sakna väldigt mycket. Du gör inte bara bra analyser av UFC’s frontfigurer utan har bra koll på, för allmänheten, mindre kända fighters också. Jag applåderar dig för din genomgående höga nivå.

   Det har gått en dag sen du offentliggjort din avgång och du är redan saknad. En era är över och det är med glädje man minns din tid. Du har gjort en jävla resa från ditt första deltagande till nu. Var stolt för vart du tagit dig i MMA-Sverige. Du är och förblir en ikon för svensk MMA.

   Chin up, champ!

  • walkofknockout

   Jag önskar jag hade pengarna att ersätta dig heltid för det jobb du gör på Kimura.se och panelen. Vågar knappt tänka på hur en säsong utan Nadim kommer se ut av mitt favoritprogram… Du tar in så många och bra aspekter, vinklar och djup i dina analyser på ett ödmjukt sätt, svårt att se vem som kan ersätta dig. Hoppas dina kunskaper inte går till spillo utan att någon med rejäl plånbok tar vara på dem åt oss mma-fans. Gillar för övrigt resten av panelen också.

 • Nicklas

  Tack Nadim! Grymt bra jobb! Hoppas på nån liknande dynamik framöver. Programledaren-Analytikern-Utövaren- Kritikern. Avslappnat, informativt och underhållande!

  Hatten av

 • jonzyjonzy

  Tack för sparringen, Supert!

 • wise guy

  Lycka till Nadim.

 • Danteman

  Kan bara instämma med er andra.. Nadim kommer bli otroligt saknad! Bästa mma-experten i Sverige hands down. Som oftast riktigt klockren i sina analyser. Ett stort tack till er alla i MMA-Panelen för en grym säsong:)

 • Ric _Ohet

  Nadim har faktiskt gjort det otroligt bra, att ha all denna kunskap i huvudet utan att behöva fråga Siri, det är bra gjort det. Och ett stort hål som måste fyllas.

  Är det Pancho Villa som är efterträdaren nu då ^_^ OM HAN VÅGAR hehe

  • Pancho Villa

   Pancho inbillar sig inte att han skulle kunna fylla Nadim Carlmans skor. Jag PRAO:ar bara.

   Sen tror jag inte att jag skulle få tillåtelse att bära min Anonymous-mask i panelen! ;)

   Trevlig kväll!

 • Johan

  Varför inget om Japan ?
  Karl Albrektsson är väll den enda svenska fightern som går match under nyårshelgen ?

 • niclas 1

  Mkt bra program. Jag är impad över nadims kunskaper! Sunkigt/löjligt grabbigt att tala om att Cyborg inte skulle vinna skönhetstävling. Ett jävla sätt att underminera kvinnlig mma:s status. Inte lätt för Isabelle, men det vore på sin plats att hon frågade David förklara på vilket sätt det är ok att säga som han gjorde. I övrigt önskar jag att Isabelle gav David mer utrymme att berätta om hans uppfattningar. Om mma, inte skönhet ;).

MMA Panelen

Fler MMA Panelen: